reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sorbuś, super, że z dzidzią wszystko dobrze. A płci ja też jeszcze nie znam.

musia, dobrze, że masz dziś pomocnika i możesz z nami posiedzieć na bb

Marylka, szczerze ci przyznam, że jak zaczynałaś staranka, to nie pomyslałabym, że to tyle u ciebie potrwa... dlatego tymbardziej jestem serduchem z Tobą.

Ewcia, coś w tym widocznie jest. Czekaj cierpliwie do wizyty u gina. A dzidzia będzie wiedziała kiedy przyjść...

sergeeva, cześć !!!!!!!! super, że przygotowania ruszyły. Pewnie szybciutko zleci ten czas.

szczęśliwa witaj ciężaróweczko. No już miałam pisać gdzie jesteś jak cię nie ma.

Sergevna- witaj :-)Dawno Cie tu nie widziałam.

Sorbek- fajnie, że wszystko jest w porządku :-) Pewnie Maja cieszy się na rodzeństwo?

Maryla- uśmiechnij się, przyjdzie czas i ten moment, zobaczysz :-)

Szczęśliwa- jak samopoczucie? masz jakieś przeczucia co do płci? Widze, że musia tak samo pomyślała jak ja ;-)

Musia - bardzo bym chciała mieć syna :) nic sie nie zmieniłam w ciąży ...wczoraj mi powiedziano po raz enty ze wyglądam na syna .....:)
Martuś - czesc mamusiu jak sie czujecie??
Sorbuś a co byś chciała??
Kala - wszystko dobrze czuje se ok :) wczoraj jeżdziłam troche wiecej w samochodzie i przy jakiś dziurach dzidzia waliła po brzuchu że szok :) mam nadzieje ze bedzie syn ale jak córeczka też bede tak samo bardzo mocno kochać

Zapmarta, Sorbuś - buziaki Szkrabki :*
Szczęśliwa - sama jestem ciekawa jakiej płci będzie Dzidziuś :tak:
Zapmarta - no pewnie zleci, zleci... Chociaż to jeszcze dwa latka :dry: :laugh2: Ale już się cieszę przygotowaniami, planami... :tak:

Kalamandryna - :laugh2: :*

szczęśliwa, mnie też w kółko tak mówią, bo podobno "pięknie" wyglądam...

no to będzie dwóch ancymonów. Też dobrze, choć mąż ciągle ma nadzieje na Kamilkę:-)
a ty jak widać po zdjęciach to promieniejesz, więc ja też stawiam na chłopaka.

w pierwszej ciąży miałam takie przeczucie na chłopaka, że nie dopuszczałam innej mysli. A teraz czuję raz dziewczynkę a raz chłopaka, zależy co mi po głowie chodzi...

zapmarta ja się też ciesze, bo troszke sobie z wami pogadam, mały nawiąże bliższy kontakt z tatą a ja troszkę odpoczne, tym bardziej, że nie czuje sie najlepiej.;-)

kalamandryna no widze, że myslimy o tym samym:-D

Szczęśliwa no to fajnie, synek to prawdziwy skarb, mówie ci:tak: :tak:chociaż córeczka też:-)

reklama
Zapmarta- podziwiam, podziwiam że w tak krótkim czasie zdecydowałaś się na drugie dziecko, bo to nie lada wyczyn :-) W pewnym sensie duże wyzwanie.

Szczęśliwa- to życze zdrowego, ślicznego synka :-) Ja chciałam dziewczynkę, ale jest Adaś i jest wspaniale :-)

Sergevna- czy Ty projektujesz i wykonujesz biżuterię? Coś mi się odbiło o uszy :-)

musia- rozumiem, że pewnie chciałabyś dziewczynkę? ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry