reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam II-śniadaniowo!!!
:-D:-D:-D:-D
v-jolka ja mam troszkę daleko!!!!!!!!!! :)

no raczej.... ;-) :-)

czesc kochane moje babeczki
V-JOLKA- cześć -mowisz ,ze sie do mnie wbijecie??owocnego dnia w pracy.

Z tym wbiciem, to żartowałam, ale rzeczywiście, tak jakoś nijako tako....
tym bardziej, że poprzednie dwie rocznice także spędzaliście tam...
Dla mnie też, podobnie jak dla ciebie, rocznica ślubu jest bardzo ważna
przecież to w końcu wtedy zaczyna się nowy etap życia każdego człowieka...

ja tez mam taki sklep ale rozmiary do 104 a masz tez inne gadżety dla niemowląt ?? ja jestem nastawiona tak głównie na pierwsze 2 lata :) - chciałam mieć ubrania dla 3 i 4 latków ale miejsca w sklepie już brak na kolejny wieszak :( ale mam tez smoki butelki łóżeczka i inne takie, ja też od niedawna mam taki sklep :)

Witaj kochana!
U mnie na razie tylko odzież, choć marzą mi się akcesoria dla niemowląt: wózki, łóżeczka, foteliki itp itd.
ale nie dość, że kasa nie pozwala (otwierałam sklep dzięki dotacji z PUP, bo inaczej nie udałoby się to), to do tego wielkość lokalu też ma swoje ograniczenia - 31m2, a poza tym... ja u siebie nie mogę mieć takich paneli z wiszącymi wieszakami, bo sklep jest wyłożony płytami gipsowymi, a te, niestety, nie udźwigną takiego ciężaru...
Ja działam od 31 marca tego roku, także jeszcze nawet nie ma 6 miesięcy...

Ja spaghetti robię sama, bez dodatku tłuszczu - z mięsa mielonego, pieczarek, pomidorów lub koncentratu. Mięsa mielę sama więc wiem dzięki temu co jem ;)

Ja robię tak samo, wybieram sobie w sklepie albo karkówkę, albo gulaszowe i proszę by mi to zmielili, bo po co ja mam sie w domu męczyć :-D:-D

kurcze...
jakoś tak dziwnie...
od czasu zabiegu, jak mam @, to jest taka, że ło matko - nie dość że obfita jak cholera, to jeszcze lecą okropne skrzepy no i trwa min. 6 dni...
A ta @...
skąpa...
żadnych skrzepów
i już się ma ku końcowi, choć to dopiero 3 dzień:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
czesc kochane witam sie po nieobecności :) musiałam troche odpocząc pomyśleć sobie to i owo :)
wczoraj odwiedziłam koleżanki z dawnej pracki ......:) a co tam u was :)??

V-jolka ja też otwierałam dzieki tej dotacji ale niestety musiała zrobić duży remont i musiała drugie tyle sama włożyć :( a sklep mam od 20 listopada w tamtym roku :)

Marylka- za to moja wiara dzisiaj nie śpi:tak:;-)

Sergeevna- heeeeeellllllllooooooooołłłłłłłłłłłł Słodziaku :**
dobrze kocha że masz jej dziś dużo :) ktos musi :)

Kurczę, przez opieszałość szanownego dostawcy internetu nie mam Was na co dzień i tak jakoś ciężko nadrobić wątek... widzę, że są nowe Staraczki - witam się serdecznie! :tak: :laugh2:

A u mnie powoli do przodu - jesteśmy z G. na etapie wyznaczania daty ślubu i dzisiaj G. idzie się wypytać w jednej bardzo fajnej restauracji o koszta weselicha... Farciarz dostał urlop i jest do soboty w Polsce... :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry