reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie kobietki bez wyjątku w ten słoneczny poranek przy porannej kanapce ;-)

Marylka- co z ubezpieczeniem? dostałaś dokumenty?

No nic, zabieram się za nadrabianie BB:-)

reklama
Sol fajowy masz ten brzuszek !!!!!!!! je też taki chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wogule to chce mi sie dziś wczoraj sie troszke nagrałam że może to ciąża w końcu będzie, ale chyba nie i szukam w necie czy to od castagnusa może być ten zwiększony apetyt ale nie moge nic sensownego znaleść :(:(:( i mi sie ciągle chce - i po co mi to było ??? po co mi sie było nakręcać - a to tylko chwila nadziei była a teraz wielkie rozczarowanie

Sol fajowy masz ten brzuszek !!!!!!!! je też taki chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wogule to chce mi sie dziś wczoraj sie troszke nagrałam że może to ciąża w końcu będzie, ale chyba nie i szukam w necie czy to od castagnusa może być ten zwiększony apetyt ale nie moge nic sensownego znaleść :(:(:( i mi sie ciągle chce - i po co mi to było ??? po co mi sie było nakręcać - a to tylko chwila nadziei była a teraz wielkie rozczarowanie

Kochana będzie dobrze zobaczysz!

Witam wszystkie dziewczyny. Właśnie piję kawkę z mleczkiem i zaraz uciekam szyć lambrekin do pokoiku dziewczynek a potem u dziadka (mojego taty) gruntowne porządki czas zacząć

dorotka fluidki wyłapane, zachowam je sobie na troszke, przydadzą sie :-):-)

maryla może jeszcze nie wszystko stracone, a na objawy nie ma co liczyc, wczoraj gadałyśmy jak to z nimi jest. Zrób test będziesz pewna :tak::tak: A dlaczego myślisz ze to chyba nie ciaza? Zobaczysz przyjdzie czas, kiedy my tu wszystkie bez wyjątku będziemy miały swoje upragnione dzieciaczki.

marylka - nie pakusiaj :tak: Tulam i przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marylka- my także się takich prędzej czy później doczekamy:tak::tak:
oczywiście lepiej by było gdyby prędzej:-D:-D

Renna- hej :))

Sol- witam;-)

A mi to fluidków nikt nie chce wysłać:wściekła/y::wściekła/y:
trudno, poradzę sobie bez nich:-p:-p

zgadzam się z musia05
U mnie w nocy Natalia wymiotowała na szczęście nie był to wirus tylko przytrucie bo od rana funkcjonuje dobrze a w nocy zwymiotowała 2 razy i potem już spałą spokojnie

Witam wszystkie kobietki bez wyjątku w ten słoneczny poranek przy porannej kanapce ;-)

Marylka- co z ubezpieczeniem? dostałaś dokumenty?

No nic, zabieram się za nadrabianie BB:-)
no dzowniłam do babki a ona powiedziała ze napewno mi przyślą i ze ubezpieczenie będzie od wrzesnia - mam czekac

dorotka fluidki wyłapane, zachowam je sobie na troszke, przydadzą sie :-):-)

maryla może jeszcze nie wszystko stracone, a na objawy nie ma co liczyc, wczoraj gadałyśmy jak to z nimi jest. Zrób test będziesz pewna :tak::tak: A dlaczego myślisz ze to chyba nie ciaza? Zobaczysz przyjdzie czas, kiedy my tu wszystkie bez wyjątku będziemy miały swoje upragnione dzieciaczki.
musia i sol ja mam jakis taki dzień że nie wierze że mi sie uda, na szczeście takie dni przechodzą - oby i ten sie szybko skończył
a na testowanie jeszcze za wcześnie ale jakoś mam wrażenie że nic z tego znowu - choć to dopiero albo asz 5-ty cykl :(
Marylka- my także się takich prędzej czy później doczekamy:tak::tak:
oczywiście lepiej by było gdyby prędzej:-D:-D

Renna- hej :))

Sol- witam;-)

A mi to fluidków nikt nie chce wysłać:wściekła/y::wściekła/y:
trudno, poradzę sobie bez nich:-p:-p
oby dziś moja wiara chyba jeszcze śpi

reklama
Mój Adrian dzisiaj nie idzie do pracy, pomoże mi przy małym, więc mam więcej czasu dla was.;-)

marylka noto niech ci przechodzi ten zły tydzień i wracaj do nas z nową wiarą i nadzieją.:-D;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry