reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KALA- nie ,wypada w poniedzialek,ale goście beda w niedziele:tak:a mamy 7 rocznice:tak:a 11,5 roku razem:szok::-D:-D

SERGEEVNA- cześć kochana.przywitalam sie z Toba wczoraj ale ucieklas juz:sorry:fajnie,ze wrocilas:tak:

MUSIA- no my czesto kupujemy w tej cukierni wiec mamy sprawdzone wypieki-zawsze sa smaczne i nie na kremie bo za slodkie tylko na b.smietanie:tak:

reklama
kalamandryna my 16:tak: To nasza pierwsza rocznica z Patryczkiem, wiec on pewie do dziadków a my gdzieś sobie pójdziemy:-) A potem do domciuna dalsze obchody rocznicy:-D:-D

mama my niestety nie mamy takiej piekarni, ostatnio na jednej się zawiedliśmy i musimy czegoś poszukać w okolicy.

Kala - ja nie mam stronki w internecie, chociaż mój G. mnie namawia mocno i chyba się zdecyduję w końcu...
Mama - ja miałam wczoraj telekonferencję wieczorną z Polską, bo G. jest na urlopie teraz i wczoraj zajechal tam do swojej rodzinki i nikomu nic wczesniej nie mowil ze przyjezdza to musialam sie dowiedziec jaka ich reakcja byla :tak:

Mama to razem 7 rocznicę będziemy świętować 23.08 ;-):tak:

Szczęśliwa - chyba coraz bardziej mi obojętne - narazie bardzo się ciesze ze wszystko ok :tak:

Sergi a ustaliliście juz date ??

Mama- więc w poniedziałek świętowanie we dwoje? ;-) My z M. jesteśmy razem 16lat, szmat czasu...
Mam nadzieje, że zostawisz nam trochę tortu? ;-)

musia- my chcemy podobnie świętować :-)

Sergi- szkoda, a jakieś fotki masz?

Aga- witaj :-)

Ostatnia edycja:
kala no to zapowiadają nam się fajne rocznice;-) 16 lat razem, piękna liczba.:tak::tak: My po ślubie 5 a razem 7;-)

agnieszka hej,hej:happy:

SZCZESLIWA- cześć -wolalam Cie wczoraj:tak:a moje samopoczucie srednie,ale zaraz sie pozbieram...
dobrze,ze mam Was-bedzie si!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry