reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka - buziaki Kochanie:* :laugh2:
Sorbuś - wstępnie tak :laugh2: 11 sierpnia 2012 :laugh2: Ale to jeszcze nie jest pewnik, bo szukamy sali i wszystko zależy jakie będą ceny "za talerzyk", bo jeśli mniejsze niż zakładaliśmy, to może w przyszłym roku jeszcze :tak: Koniecznie musi być ciepło, więc będzie termin jakiś od maja do września... Chcieliśmy w przyszłym roku, ale ze względu na ilość gości musimy poczekać jeszcze dodatkowy rok, bo... zwyczajnie nie damy rady zarobić wcześniej na wesele... :dry:

reklama
Witam dziewczyny witam:)))

Co tu się działo"chwilę"temu jak mnie nie było.
Znowu jakieś Panie "podskakiwały" :crazy: bezczelne zachowanie i jak widać mamy kolejnych szpiegów na bb "foch" :eek:

Segeevna- my także myślimy,aby Kościelnym wziąć 2012, ale we wrześniu:tak:
byłam w czerwcu na ślubie kuzynki gdzie było ponad 30 st i jak wcześniej miało być lato, to wolimy wrzesień, gdzie będzie troszkę chłodniej:tak:
bo biedna w tej sukience nie dawała rady:no:
ale czy 2012 wypali, to się okaże:-p nie patrząc ja już żonka:-D

ale mi się nic nie chce:baffled:

SZCZESLIWA- dziekuje,buziak dolecial-juz mi lepiej:tak:
SORBUS- tak jest bedziemy swietowac razem i jeszcze Nika i Bibinka i Marylka:szok:ale nas jest co:-D:-D
MUSIA- ja mam tu cudowna piekarnie i cukiernie:-D:tak::tak:
KALA- no wiesz postaram sie cos Wam odlozyc-ja nie jem wiec moze sie kawalek uchowa;-)

kochane chce zapiec rybe w piekarniku w folii aluminiowej...jak dlugo sie piecze i ile stopni??? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]:sorry:zawsze smazylam,ale teraz nie chce...mam zamrozona rybe...... [FONT=&quot]
a108.gif
[/FONT]

agnieszko spokojnie, nikt nie podskakiwal:-D:-D

mama a gdzie mieszkasz tak mniej wiecej? Ja ostatnio w eklerce włosa znalazłam:angry::angry: i to nie był mój włos:crazy: Więcej tam nie poszłam.

AGNIESZKA- aaa,bylo minelo-Sol wycofala ,nie ma o czym mowic ,ale bylo niemilo...

MUSIA- kochana ja Poznan a dokladnie-7 km za Poznaniem:tak:

mama no to troche do siebie mamy, ja Warszawa. Ale skoro tam takie dobre ciasta, to chyba wypieki z Poznania będe sprowadzać:-D

agnieszko:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry