reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moi chłopcy poszli na spacer, ale słysze że coś grzmi, mam nadzieje, że nie będą długo. Mały chyba bardzo polubił tate, bo ciągle chce przy nim być teraz, a wcześniej ulubiona była mama.;-)

mama daj znać jak wyszła.

Lać zaczęlo a ich nie ma:oo2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam na chwilę z mojej piwnicy... Posiedziałam trochę sama popłakałam sobie... A potem przyszła ta koleżanka fajna i taki kolega fajny bo stwierdziliże mi pomogą i popocieszają:))

Chciałam napisac że was nadrobiłam ale nie mam siły odpisywać... Chyba wezmę drugiego procha...

Apropo rocznic.... my 27 mamy piątą i robimy uroczysty obiad i miałam taka cichutką nadzieję że ogłosimy wszystkim wielka nowine.....

no nic nie narzekam już, wracam do piwnicy...

kala zaczynamy po tej @. Czyli za 2 tyg.

monia trzymaj się, nie wiem co sie stało, ale tule mocno ;*

jestem komp mi sie zawiesil [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]

MUSIA,EWCIA - dzieki mam nadzieje ze ta ryba jako mi wyjdzie:sorry:
KALA-:-D:-D:-D:-D:-DOK,zostawie kawalek:-D:-D:-D

monia aa to wszystko jasne :) nie jesteś sama kochana, ja leże i umieram na plecy:oo:

mama mam nadzieje, że będzie smaczna.

Martwie się o tych moich chłopców, mam nadzieje, że staneli gdzieś pod jakimś daszkiem.

Dzien DObry Kobitki.
Mialam wczoraj straszny dzien:-( Masa chodzenia i zalatwiania i do tego zle sie czulam - glowa mnie dziwnie bolala a caly dol brzucha. Teraz tak samo chcialam sie zasmiac to mnie caly brzuch zakul...

Nadal mam obolale sutki nie wiem dlaczego i zrobily sie jakos jasno-rozowe:crazy:

Wczoraj jeszcze jechalismy obklejac wodke specjalnymi naklekami typu : wodka weselna:happy: tu przynajmniej bylo smiesznie.

ZRobilam sobie tez henne ale wkurzona jestem bo wysypalo mnie na twarzy:angry: akurat przed slubem....

Dzisiaj jade do Rodzicow pomoc im sprzatac poniewaz przygotowania sa u nich no i jedziemy zaplacic za slub. Jutro zostanie odebrac suknie i jeszcze kosmetyczka:happy: i czekanie na sobote.

Ogolnie od wczoraj jestem jaka nawiedzona... Raz sie usmiecham potem wku**** strasznie... Przepraszam, ale w ogole tego nie ogarniam.
Pozdrawiam Was Bardzo i ide Was podoganiac:happy:

reklama
Idę zrobić kolejną kawę...

Może uda mi się przy okazji pozmywać naczynia...:nerd:

Misia- jak zapłacić za ślub przed ślubem??
Zazwyczaj płaci się po...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry