• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monisia trzymam kciukole żeby @ nie przyszła mnie troche czasem cycyuchy swędzą ale czytała że to od costagnusa wiec sie nawet już nie nakręcam ale za Ciebie trzymam kciukole

a my mamy rocznice w tą sobote (2-gą) ale nic nie planujemy specjalnego, w sobote będziemy w Szczecinie w hurtowni zamówić towar do sklepu puźniej na jakies zakupy - to może sobie coś kupimy fajnego :) i pewno wlecimy na jakieś jedzonko i mieliśmy iść wieczorem do restauracji ale zobaczymy czy damy rade i czy będziemy mieć siłe a niedziela pewno jak zwykle lenia będzie :)
A ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie!!!!!!!!
SOL - mam jeszcze pytanko, czy te piersi - w razie gdyby była Fasolka - bola inaczej niz przed @????
EWCIA -

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja dnia dzisiejszego :)
ja już ugotowałam obiad pranie sie suszy, Ala spi, ja Was nadrobiłam i jestem na bierząco uffff...
zapmarta dziś noc wygladała u nas tak, że Ali w ogóle nie przełozyłam do jej łóżeczka... chiałam sie wyspać a mąz na nocce wiec spałysmy we dwie w moim łóżku... Ala spała dosyć dobrze, oczywiście na mnie sie rzucała, ale nie popłakiwała tyle, że już po 6 wstała, ale nie było tak źle... choć w naszym łózku, ale ja też chce czasem sie wyspać a jak męża nie ma to z Alą we dwie sie mieścimy, chociaż ona i tak na mnie włazi a więcej jak połowa łózka wolna... wiec dziś już nie jestem zombi... ;) a Karolek jak? Daje Wam pospać ? Mam nadzieje, że choć Ty odpoczywasz troszkę :)
odnośnie płci to u nas jest marzenie o synku i mój Adam wkręcił Ali, że w moim brzuszku mieszka Jaś i niezłe jaja są z tego bo Ala teraz cały czas podchodzi i podnosi mi koszulke i mówi, że mieszka Jaś... mądra dziewczynka wie o co chodzi hehehe... tylko co najlpesze potafi też podejść do Adama i jemu podnieść koszulka jak lezy na tapczanie i też mówi, że mieszka Jaś... wiec my sobie chyba Jasia przekazujemy co by mąz troche ponosił a później znowu ja hehehe...

MONISIA- caly czas zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&& moze cos z tego bedzie;-)
EWCIA- dzien lenia tez jest potrzebny-nie rob nic wbrew sobie:-D:-D:-D:-D
MUSIA- widzisz sa chlopaki-cali ,zdrowi i ...mokrzy :-D:-D
MARYLKA- napweno bedzie jakas kolacyjka rocznicowa a potem .....to Ty juz wiesz jaki prezent mąż by chcal:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:pająka.....w lozku:-D:-D

lece po ta folie:eek:

Monisia- ja pamiętam, że przy Maciusiu piersi mnie bolały tak jak na @:tak:
a co ciekawe po porodzie nie mam już tej przypadłości przy @@:sorry:

Mama- a co tam, czasami nie zaszkodzi:-D:-D

Maran- witam :**

Ostatnia edycja:
maran no to macie wesoło:-D:-D

mama no są już, ubrania się suszą, szczególnie męża:-D:-D

Przebrałam już Patryka i jedziemy do tego lekarza. Do potem.:happy:

Ja tylko na moment, bo gościnnie korzystam z laptopa koleżanki, resztę napiszę jak wrócę do domu.

Póki co najważniejsze - miałam dziś USG. :) Maleństwo ma 6,5 mm i ślicznie bije Mu serduszko! :D :D :D Jestem przeszczęśliwa. :)

ewcia - mam gyrosa z ziemniaczkami i sosem czosnkowym :-) Zapraszam :-D

monisia - mama chyba kiedyś mówiła że tak samo - a tu ewcia wyżej potwierdza więc jakoś tak :-D Mnie nigdy przed @ piersi nie bolały więc dla mnie było jasne :-D

krakowianka - super wieści :-D Gratulacje :-D

Krakowianka- suuuper:tak::-)

Sol- ale mi narobiłaś smaka:sorry::-D
K. nie ma więc mi jeszcze trochę do obiadu...:sorry:
wyślij dhl-em :)))
idę sobie usmażyć frytki na oleju, a co tam:-D
zawsze z piekarnika, a dziś walnę sobie takie tłuściutkie:tak:

ewcia - mam gyrosa z ziemniaczkami i sosem czosnkowym :-) Zapraszam :-D

monisia - mama chyba kiedyś mówiła że tak samo - a tu ewcia wyżej potwierdza więc jakoś tak :-D Mnie nigdy przed @ piersi nie bolały więc dla mnie było jasne :-D

krakowianka - super wieści :-D Gratulacje :-D
SOL - no mnie po odstawieniu tabsów tez nie bolały - dopiero tym razem.....
KRAKOWIANKA -cuuuudnie, ciesze się z całego serducha!!!!!! I oczywiście - prosze o fluidki!!!!!

reklama
monisia dzięki :)
MONISIA- caly czas zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&& moze cos z tego bedzie;-)
EWCIA- dzien lenia tez jest potrzebny-nie rob nic wbrew sobie:-D:-D:-D:-D
MUSIA- widzisz sa chlopaki-cali ,zdrowi i ...mokrzy :-D:-D
MARYLKA- napweno bedzie jakas kolacyjka rocznicowa a potem .....to Ty juz wiesz jaki prezent mąż by chcal:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:pająka.....w lozku:-D:-D

lece po ta folie:eek:
haha ha pająk przypomniało mi sie :) - no w tym tyg pająka nie było :)
a ja myslałam ze Ty juz wróciłas z tą folią :):):)

maran ale z kąd ty bierzesz tyle energiii ???????????????????? ja sie pytam ?????????

Ewcia o ja ja bym chciała tak w piżamie pochodzić :):) a najlepiej poganiać sie z kamilem - pewno szybko by mnie złapał :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry