M
musia05
Gość
misia hej, hej
Widze, że przygotowania do ślubu idą pełną parą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę zrobić kolejną kawę...
Może uda mi się przy okazji pozmywać naczynia...
Misia- jak zapłacić za ślub przed ślubem??
Zazwyczaj płaci się po...
tule kochana bardzo mocno ja też dzis miałam załamke ale już mi przeszłoWróciłam na chwilę z mojej piwnicy... Posiedziałam trochę sama popłakałam sobie... A potem przyszła ta koleżanka fajna i taki kolega fajny bo stwierdziliże mi pomogą i popocieszają)
Chciałam napisac że was nadrobiłam ale nie mam siły odpisywać... Chyba wezmę drugiego procha...
Apropo rocznic.... my 27 mamy piątą i robimy uroczysty obiad i miałam taka cichutką nadzieję że ogłosimy wszystkim wielka nowine.....
no nic nie narzekam już, wracam do piwnicy...

Na szczęście Patryk tylko troszkę obkapany, bo Adrian się skapnął, żeby mu folijke na wózeczek założyć. :-)
Ta plamka już tak zbladła, że ledwo ją widać, ale na przyszłość musze wiedzieć czy to alergia czy co to.
Tak Agnieszko - usunęłam posty bo nie widziałam sensu aby sytuacja ciągnęła się przez kolejne dni i niepotrzebnie psuła atmosferę na wątku. pok została oceniona i sama się z wątku usunęła jak widzę więc po co roztrząsać? A czy wielka pani moderator? Jakoś nie widzę żebym się gdziekolwiek wywyższała 

tulam :**

masakra...