reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bylam w sklepie i oczywiscie zapomnialam kupic folii:sorry:musze jechac jeszcze raz bo nie mam w czym zrobic ryby...

EWCIA- a Tobie nadal sie nic nie chce;-):-):-)
MUSIA- nie martw sie ,syn jest z tata nic Mu nie grozi;-)
MISIA- witaj:tak:

Misia 3 głębokie wdechy i będzie dobrze :) ja zawsze mówiłam że jak przetrwamy przygotowania do ślubu to potem to już pikuś :)
Wróciłam na chwilę z mojej piwnicy... Posiedziałam trochę sama popłakałam sobie... A potem przyszła ta koleżanka fajna i taki kolega fajny bo stwierdziliże mi pomogą i popocieszają:))

Chciałam napisac że was nadrobiłam ale nie mam siły odpisywać... Chyba wezmę drugiego procha...

Apropo rocznic.... my 27 mamy piątą i robimy uroczysty obiad i miałam taka cichutką nadzieję że ogłosimy wszystkim wielka nowine.....

no nic nie narzekam już, wracam do piwnicy...
tule kochana bardzo mocno ja też dzis miałam załamke ale już mi przeszło :) - na szczęście :) dobrze że są tacy fajni ludzie (kolega i kolezanka) co podniosa na duchu a rocznic będzie super a za miesiąc będzie dobra nowina - i wtedy to bedzie wasze jedyne święto :) tego dnia zycze Ci tego z całego serduszka

mama ja sie martwie o nich obu;-) W taką burze być na dworzu... Ale na szczęście już burza przeszła i słuszałam jak wchodzili kodem bo zapikało, więc już zaraz będą w domciu.:tak::tak::tak:

Witam Kochane!!!!!:-)
SOL - dziękuje za wczorajszą odpowiedz dotyczaca piersi!!!!!!:tak::tak::tak:
Nadal mnie tak dziwnie bola jakby ciagną i kłuja co jakis czas.....nieraz tak jakby piekły....ale przed 2 też chyba takie są, prawda???? I tak czuje ze nic z tego znów nie będzie...ehhh....

Patryk z Adrianem już są, cali przemoknięci:-D:-D Na szczęście Patryk tylko troszkę obkapany, bo Adrian się skapnął, żeby mu folijke na wózeczek założyć. :-)

A ja przebieram małego i idziemy do lekarza. :tak::tak: Ta plamka już tak zbladła, że ledwo ją widać, ale na przyszłość musze wiedzieć czy to alergia czy co to.:sorry:

monisia trzymam kciukole żeby @ nie przyszła mnie troche czasem cycyuchy swędzą ale czytała że to od costagnusa wiec sie nawet już nie nakręcam ale za Ciebie trzymam kciukole

a my mamy rocznice w tą sobote (2-gą) ale nic nie planujemy specjalnego, w sobote będziemy w Szczecinie w hurtowni zamówić towar do sklepu puźniej na jakies zakupy - to może sobie coś kupimy fajnego :) i pewno wlecimy na jakieś jedzonko i mieliśmy iść wieczorem do restauracji ale zobaczymy czy damy rade i czy będziemy mieć siłe a niedziela pewno jak zwykle lenia będzie :)

Widzę że agnieszka dalej ma na mnie focha :-D Tak Agnieszko - usunęłam posty bo nie widziałam sensu aby sytuacja ciągnęła się przez kolejne dni i niepotrzebnie psuła atmosferę na wątku. pok została oceniona i sama się z wątku usunęła jak widzę więc po co roztrząsać? A czy wielka pani moderator? Jakoś nie widzę żebym się gdziekolwiek wywyższała :-D

monisia - trzymam kciuki za wszystkie staraczki więc jak reszta też trzyma to nie może być inaczej jak tylko dobrze :-)

ewcia - cieszę się że dzisiaj nastrój dopisuje :tak:

Spadam dać Karoli obiadek i sama zjeść. U nas właśnie burza się rozpadała i Karola biega po domu i woła że noc :-)

reklama
Mama- nic a nic mi się nie chce...:no2:
mam dzisiaj dzień lenia:baffled:
ale chociaż naczynia zmyłam i łóżko złożyłam:sorry:
a co najlepsze jeszcze chodzę w pidżamce:zawstydzona/y:
coś spać mi się chce...:eek:

Misia-
wybacz, źle zrozumiałam- w końcu blondynka:-D:-D
myślałam, że chodzi o zapłatę za wesele:sorry:

Monia- mam nadzieję, że jutro wyjdzie słoneczko:tak: tulam :**

Monisia- witaj :**

Sol-
a no dopisuje:tak:
jakoś sobie wytłumaczyłam...
Dziękuję Bogu, że mam męża i mogłam mieć Synka...
krótko, ale miałam i nadal mam, ale tam u góry i kiedyś się spotkamy...
co masz na obiad, może wpadnę?:-p
bo ja nawet nie mam nic kupionego, ale zapowiedziałam Krzyśkowi, aby coś kuipł, to zrobię

Ale leje:wściekła/y::wściekła/y::crazy: masakra...:angry:

No i kolejna kawka idzie...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry