reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się laseczki wieczornie. oj chwilę mnie tu nie było, a to dlatego, że miałam wyjazdy i w ogóle dentysta itd

krakowianka - to super wieści :tak: To teraz tylko odpoczywać a brzusio jest TUTAJ

ewelinko - pozdrowiona :-D

ewcia - za rok może półtora :-p :-D

Spadam wreszcie odpocząć, mąż wrócił to się zajmie Karolą a ja padam na pysk. Dzidziuś mnie dzisiaj słodko pokopał tak delikatnie :-D Śmieszy mnie tylko bo kopie tylko wtedy jak nie ma ręki na moim brzuchu - bo jak przyłożę to przestaje :-D Nie wiem jak ja wytrzymam do tego 7 września :sorry: Ale jakoś będę musiała :-p

Pchłynanoc wszystkim :-)

U mnie nie leje na szczęście ale jest fajnie chłodno a dla mnie jak wiecie to raj :) a jak zobaczyłam pogode ze sobota i niedziela 30 stopni to sie załamałam :(

A ja za momento lecę spać z powrotem, a wcześniej pod prysznic.
Eh, padam z nóg ostatnio :-(:-(:-(:-(
Niedawno się obudzilam, bo jak przyszłam z pracy tak się położyłam i ponad 4 godziny przespalam....

reklama
Aguś takie upały są koszmarne :eek: też nie lubię.
U mnie ma ciąąąggleee padać i jestem wściekła bo jak mam wolne to pada a jak chodzę do pracy to słonko świeci.Co za sprawiedliwość :eek:
Tak Aguś jutro i weekend mam wolny.Moja firma w piątki na razie pracować nie będzie do odwołania.

Aktualnie nudzę się :rofl2: M i A już śpią a Ja chyba pooglądam polskie TV

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry