reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O urlopie nie ma mowy. Ciężko mi jest wyrwać się na pół godziny na przerwę!!! No ale coś za coś. Lepsza praca - lepsza płaca... mam nadzieje ze długo już nie popracuje. Bo psychika przy produkcji masowej wysiada! jedna zła decyzja i wszystko stoi i później braki, opóźnienia, kombinacje no i oczywiście dywanik u prezesa... :zawstydzona/y:

ewelinka,padam:-D:-D:-D:-D.kochana,jutro będziesz musiała sobie radzić sama,bo mnie nie będzie:-(

klaudusia NK współczuję,wiem coś o stresie w pracy...

ewelinka i wzajemnie:zawstydzona/y::-).mnie pytong połknie:-D:-D-rety,im starsza tym głupsza:-D.poważnie to jadę z Alą na kolejne testy alergiczne,potem sprawdzić jej ząbki do mojego kuzyna,no i do rodziców poświętować naszą rocznicę ślubu(wypada w pon),bo imprezy większej nie chce mi się robić.w poniedziałek nawiedzą Nas teście...

krakowianka85 bierzesz luteine doustnie? Ja do tej pory mam mdlosci jak slysze slowo Luteina :baffled:
Ja tez będę szla na L4 jak będę w ciąży ale mój pracodawca raczej nie zareaguje z optymizmem :-(

Tak, doustnie. Moja też w poniedziałek nie będzie szczęśliwa... i nie wiem, czy będę miała do czego wracać... Ale już nie zamierzam się tym stresować.

Aha, zapomniałam Wam napisać, że wg USG jestem w 6,4 tc. :)

Tak, doustnie. Moja też w poniedziałek nie będzie szczęśliwa... i nie wiem, czy będę miała do czego wracać... Ale już nie zamierzam się tym stresować.

Aha, zapomniałam Wam napisać, że wg USG jestem w 6,4 tc. :)
Pieknie Ci wyszlo to USG zgadza sie prawie co do dnia:happy: Ja tez nie bede miala do czego wracac... Ale w koncu czas na zmiany!!!:-D

ewelinka i wzajemnie:zawstydzona/y::-).mnie pytong połknie:-D:-D-rety,im starsza tym głupsza:-D.poważnie to jadę z Alą na kolejne testy alergiczne,potem sprawdzić jej ząbki do mojego kuzyna,no i do rodziców poświętować naszą rocznicę ślubu(wypada w pon),bo imprezy większej nie chce mi się robić.w poniedziałek nawiedzą Nas teście...

To Ty masz pytonga łykać, a nie on ciebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O, to kciuczki za testy i zębolki. No i wszystkiego co najlepsze na kolejne lata...

Zobacz załącznik 275798

ewelinka :-D:-D:-D.dzięki wielkie:tak::-);*
krakowianka ja to bym do siebie wcale wracać nie chciała:tak:,także luz i wypoczywaj:tak:
zmykam,bo muszę Nas spakować:tak:

DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM ŻYCZĘ:tak::-)

reklama
Bibinka, namiętnej nocki życzę :-D

Dobrej nocy dziewczynki!!!

mediumk5er7455489f7630b20c323629.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama