Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ewelinka,padam.kochana,jutro będziesz musiała sobie radzić sama,bo mnie nie będzie:-(

;-)
:-).mnie pytong połknie
-rety,im starsza tym głupsza
.poważnie to jadę z Alą na kolejne testy alergiczne,potem sprawdzić jej ząbki do mojego kuzyna,no i do rodziców poświętować naszą rocznicę ślubu(wypada w pon),bo imprezy większej nie chce mi się robić.w poniedziałek nawiedzą Nas teście...krakowianka85 bierzesz luteine doustnie? Ja do tej pory mam mdlosci jak slysze slowo Luteina
Ja tez będę szla na L4 jak będę w ciąży ale mój pracodawca raczej nie zareaguje z optymizmem :-(
Pieknie Ci wyszlo to USG zgadza sie prawie co do dniaTak, doustnie. Moja też w poniedziałek nie będzie szczęśliwa... i nie wiem, czy będę miała do czego wracać... Ale już nie zamierzam się tym stresować.
Aha, zapomniałam Wam napisać, że wg USG jestem w 6,4 tc.![]()
Ja tez nie bede miala do czego wracac... Ale w koncu czas na zmiany!!!
ewelinka i wzajemnie:-).mnie pytong połknie
-rety,im starsza tym głupsza
.poważnie to jadę z Alą na kolejne testy alergiczne,potem sprawdzić jej ząbki do mojego kuzyna,no i do rodziców poświętować naszą rocznicę ślubu(wypada w pon),bo imprezy większej nie chce mi się robić.w poniedziałek nawiedzą Nas teście...