reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!
Ja tez mam dziś fatalny dzień w pracy... jestem strasznie rozkojarzona i robię strasznie głupie błędy i przeze mnie produkcja by stanęła ale w porę zauważyłam i nie poszedł bubel :crazy: Ja nadal siedze w pracy... :szok: Cale szczescie nie mam ciężkiej pracy tylko baardzo stresującą :baffled:

reklama
ja na momencik:tak:.byłyśmy z Alą w empiku,wysępiła naklejankę z 400 naklejkami:szok::-D no i loda dodatkowo:-)
mama to niezła wichura,współczuję...
kyra witaj:tak:
ewelinka to ja idę z Tobą łeb w łeb,dziś mam 19 dc:tak::-)
ewcia tak to już z Nami jest,tłumaczymy sobie żeby się nie wkręcać i... się wkręcamy nadal:-D:-D.paaaaaaaaaa

mąż wrócił zmęczony,obiadek je na kolację,także zaraz zmykam:tak:

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje! :)

No i teraz napiszę coś więcej. Od dziś jestem na L4, nie powiem - ulżyło mi... Koleżanki z pracy przyjęły moją wiadomość o ciąży radośnie a o L4 - ze spokojem. Zostawiłam L4 w sekretariacie, ale dyrektorka już ponoć wie i ponoć była dość spokojna... Idę do niej w poniedziałek, ale już nie zamierzam się denerwować.

Lekarka kazała mi prowadzić spoczynkowy tryb życia, łykać luteinę dwa razy dziennie no i jakbym się gorzej poczuła to dodatkowo awaryjnie łyknąć jedną. No i magnez mam trzy razy dziennie zażywać, żeby zapobiegać ewentualnym skurczom. No i kobieta się cieszy, że się zdecydowałam na to L4 bo mówi, że gdyby się coś w pracy "stało", to potem mogłabym mieć wyrzuty sumienia do końca życia a tak - spokojnie będę się cieszyć ciążą. Następna wizyta w połowie września. :)

Bibinka
- cieszę się, że przeżyłaś u teściów. ;) A takie sytuacje jak z tymi kociętami zawsze mnie wnerwiają na maksa. :/ Ja mam dwa koty niewychodzące, a i tak oba wysterylizowane...

Mary-beth
- gratuluję przyznania kredytu! :)

Monia, Kochana - głowa do góry chociaż wiem, że nie jest łatwo. Dobrze, że masz dobrych ludzi wokoło siebie. :*

Bunia - trzymam kciuki za pracę. :)

Sol - pokazałaś w końcu swój brzuszek? Bo nie wypatrzyłam...

Krakowianka - super ze z dzidziorkiem ok ...mówiłam zebyś nie czytała bzdur w necie i poczekała dała maluszkowi rosnąć i prosze dzidzia ładna :*

Szczęśliwa
- teraz już to wiem i dziękuję Ci, że mnie tak cierpliwie uspakajałaś. :)

krakowianka85 bierzesz luteine doustnie? Ja do tej pory mam mdlosci jak slysze slowo Luteina :baffled:
Ja tez będę szla na L4 jak będę w ciąży ale mój pracodawca raczej nie zareaguje z optymizmem :-(

EWELINIKO to ode mnie też smacznego, hmm pychotka:), a ja muszę jeszcze uusamżyć sznycle na jutro:)
MARAN witaj:)
Ja lecę narazie z psem póki jeszcze trochę widno
KLAUDUSIA witaj i nie martw się- tu czuwają najlepsi psychologowie:)więc z czystym sumieniem zostawiam Cię w ich rękach:)) a może urlop by Ci się przydał? a zresztą już niedaleko do weekendu:))to odpoczniesz i zapomnisz o przykrościach!
no to lecę na to pole:)

reklama
ewelinka oby te konie coś zdziałały:-D:-D:-D
krakowianka super wieści,teraz tylko odpoczywaj i ciesz się ciążą:tak::-).ano jakoś przeżyłam,a o kotach-brak słów...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry