reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiem, że się nie uchronię przed zmianą pracy, ale chciałlam jeszcze poczekać, aż się trochę odrobimy- budujemy domek, same wiecie jest tyle załatwien, że nie mam głowy narazie do rozmów kwalif., a może jeszcze w tym roku pojawi się fasolka, to byłoby super:)
Szkoda, że trzeba tak długo czekać, by się dowiedzieć, że się zaszło w ciążę...bo sama wkręcam sobie wszystkie objawy i tym większe potem rozczarowanie...Nigdy dotychczas nie zauważyłam np., by przed@ bolały mnie piersi, a odkąd się staramy bolą mnie regularnie:))

Ostatnia edycja:
reklama
Aha...to czekamy...;-)
Może też by wypadało uregulować co? Bo jak takie ma wahania to też cięzko trafić z "tymi dniami"...:zawstydzona/y:
Ewik, u mnie dziś 19d.c. - się praaaaaaaaawie zmówiłyśmy :-D

Tak, tak, w 11 dc idę do gina:tak::tak:
"z tymi dniami" nie miałam problemu wytypować, gdyż mierze temp. obserwuję śluz i zawsze się zgadzało:tak:
ten cykl jakiś taki:baffled:
A z cyklami faktycznie z Tobą prawie idealnie, jeszcze jest Marylka, która idzie ze mną łeb w łeb :))

No to teraz jestem wkręcona....
Byłam w wc i zauważyłam biały śluz:zawstydzona/y:
Nie dużo, ale coś jest:-p
Weźcie mnie piźnijcie:-D:-D
ale wiem, że będzie jedna I i nie będzie rozczarowania:tak:

Ostatnia edycja:
Kyra, oj wiem ile nerwów i załatwiania jest przy budowie. A psychika to czasem nasz wróg!!! Postaraj się nie doszukiwać objawów, nie czekać na owu, nie liczyć itp. Wiem, że to się łatwo mówi, ale uwierz mi, takie postępowanie do niczego nie prowadzi. Wrzućcie na luz, idźcie na żywioł, spontan, a maleństwo samo sobie wybierze czas "wskoczenia" do brzuszka ;-) Ja głęboko wierzę, że się uda, inaczej być nie może!!! :-)

EWCIA, pizgam w łeb gumowym młotkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie doszukujemy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co będzie to będzie, a będzie dobrze, cokolwiek to będzie :-D - muszę to przetrawić ha ha ha

ewcia - nie mów hop :-D Ha też mówiłam że nie mam owulki i przy Karoli jak wzięłam clo to się okazało w 10 dc że już po ptokach bo owu już była :-D Dobrze że od 6dc jak jeszcze plamienia miałam nie opierdzielaliśmy się :-D

Spadam bo mam mamę za plecami :-D

EWCIA będzie jedna krecha, albo dwie:) nic nam nie pozostaje tylko czekać:) wsuwać zdrowe jedzenie i ...mieć nadzieję...
Trzymam za Ciebie kciuki, ale tak jak pisze EWELINKA lepiej się nie nakręcać...A jak długo można zażywać kwas foliowy? Zaczęłam chyba w marcu, teraz już biorę z przerwami co dwa lub trzy dni...?

Ewelinko- smacznego :))

Kyra- dokładnie :)) jedna będzie na pewno:-D:-D
a czy druga się pokaże, to się okaże:tak::tak:
kwas foliowy cały czas można zażywać, ponieważ jeżeli będzie nadmiar, to się wysiusia:-)

reklama
dobra ja Was tu poczytuje z ukrycia z mojej bazy ale teraz musze moje dziecie wykąpać wiec znikam... no i mąż może zechce wstać bo śpi dziś od 11:30 wiec może już sie wyspał... ehhh...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry