• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie sobotnio :)

Ja tez nie nadrabialam, przepraszam:zawstydzona/y: Ciesze sie ze S w domu bo za troche znowu jedzie na 3 dni wiec korzystamy z czasu wolnego:-p
Mam nadzieje ze u Was kobietki wszystko dobrze:tak:
Ja skonczylam odliczac dni plodne i nieplodne....Co ma byc to bedzie:-D:tak:
Zycze Wam pieknego weekendu i bede zagladala ;-)
:*

jaewa - bo tak jest najlepiej bo mniej stresu :tak:

pralinka - fotel super :-D tylko cena ciut mniej :-p

A ja wstałam dzisiaj wybitnie lewą nogą. Boli mnie kręgosłup, chodzę wściekłą jak osa i drę się na wszystko i wszystkich :-(

Witam sie znowu :)

Majqa dziekuje bardzo :) Tobie tez szybkiego zafasolkowania zycze :P

Sol Kochana niech mezus plecki rozmasuje i bedzie dobrze :) Walnij sobie slaba kawke z rana i moze humor Ci sie troche poprawi :)

Ja Wam powiem ze juz nie wiem jak jest z tymi dniami plodnymi dlatego przestalam liczyc, nie wiem nawet jakiej dlugosci cykl bede miala w tym miesiacu (to bedzie 2 cykl po odstawieniu anty). Moje znajome mowily ze zaszly zaraz po @ wiec chyba nie u wszystkich sprawdza sie wyliczanie owulki...Dlatego odpuscilam i dlatego tez ze mnie to stresowalo (to liczenie). Usunelam tez suwaczek a co :)

Pieknego dnia Kochane jeszcze raz :***

reklama
jaewa - żeby się dało to by fajnie było - ale jak są kręgi uszkodzone to lepiej nie :-D Ja też nie wiedziałam jak mam z dniami płodnymi i przy Karoli przypadkiem się okazało że miałam owu w 7-8 dc a przy tym nawet nie wiem bo przy alergii miałam cały czas temp 37,0-37,5 więc nawet jakbym mierzyła to nic by mi to nie dało :-D A sex był całkiem na spontana w obu przypadkach :-D bez stresu jest o niebo przyjemniej :-D
A was chyba teraz czeka wieczór więc zmykaj stąd kobieto i bierz się za męża :-D

Idę sobie powarczeć na męża :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry