• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jeeeestem:tak::-):-):-):-)
ja w przeciwieństwie do Sol wstalam wyspana i prawa nogą;-)teraz zjadlam Dukanowskie placuszki i koncze kawke:tak:;-)humorek dopisuje,po poludniu mamy pikniko-grill:-D:-Dbedzie tez siatkówka-kilka rodzin z dziecmi-na bank bedzie wesolo:tak:to nasza "stara"ekipa wypadowa.a poza tym w ten piatek za tydzien jedziemy do Poznania-same mamy a tatusiowie z dziecmi-wychodzimy z domów po 19.00 i Stary Rynek nasz...kiedy wrocimy ??tego nie wiem nikt:rofl2::rofl2:a ze pozniej sobota to bedzie mozna odespac:-D:-p:-pjuz sie ciesze na to babskie wyjscie:tak:

JAEWA,MONIA,SOL- powitać:tak::tak:

reklama
Hej hej, Misiaki :) Witam się z rana, sobotnio... Nareszcie zresztą, bo już się nie mogłam w poniedziałek doczekać weekendu... Mój G. na urlopiku krótkim w Polsce, jutro rano już będzie spowrotem. A ja jak ta słomiana wdówka... Praca - dom, dom - praca... Dzisiaj jeszcze dojdzie sprzątanie do tego :dry: No ale mam zamiar się zebrać do domu swojego wreszcie (jestem u rodziców), zawieźć wszystkie duperelki co tu mam ze sobą i może jakieś małe zakupy w mieście?... Dla zabicia nudy :laugh2:

Sol, Ewcia - witam się z Wami :tak: I macie rację, że najlepiej iść na żywioł i nie liczyć żadnych dni płodnych, tylko PO PROSTU się starać i czerpać z seksu przede wszystkim przyjemność z bycia blisko :tak: :laugh2: Ja też mam zamiar niczego nie liczyć i po prostu działać, jak już przyjdzie na nas czas... Tylko się boję, że jednak w głowie będzie mi brzęczało: "Aha, 14 dzień cyklu, pewnie teraz owulka jest..." :laugh2:

Mama - buziaki Szkrabie :tak: A jak bym się urwała z UK do Polski na weekend, to weźmiecie mnie ze sobą?... Przydał by mi się taki "babski wypad"...

TAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM...:-D:-D:-D:-D
Dziewuszki, ależ cudnie spałam i wstałam mega happy, mimo że wczorajszy wieczór był dość "bólowy", ale od samego rana mam powera i jest gitesowo!!!!!!!!!!!

jeeeestem:tak::-):-):-):-)
ja w przeciwieństwie do Sol wstalam wyspana i prawa nogą;-)teraz zjadlam Dukanowskie placuszki i koncze kawke:tak:;-)humorek dopisuje,po poludniu mamy pikniko-grill:-D:-Dbedzie tez siatkówka-kilka rodzin z dziecmi-na bank bedzie wesolo:tak:to nasza "stara"ekipa wypadowa.a poza tym w ten piatek za tydzien jedziemy do Poznania-same mamy a tatusiowie z dziecmi-wychodzimy z domów po 19.00 i Stary Rynek nasz...kiedy wrocimy ??tego nie wiem nikt:rofl2::rofl2:a ze pozniej sobota to bedzie mozna odespac:-D:-p:-pjuz sie ciesze na to babskie wyjscie:tak:

JAEWA,MONIA,SOL- powitać:tak::tak:

Mamunia, kochana!!! My też dziś całą ekipą jedziemy na siatkówkę, tyle że plażową. Panowie będą kopać tyłki policji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (SG kontra policja). A ja z dziewczynami biorę udział w pływaniu!!!! Więc słoneczny patrol, aż miło!!!! Bedę podziwiać skaczące jajeczka, bo jak chłopcy grają w siatę to wiesz...:-D:-D
A wieczorkiem na naszym ogrodzie mega grill - będzie 15 osób :szok::szok: Będzie gitesowa zabawa!!!

Miłego dnia kochane!!!:-D:-D

EWELINKA- no my tez plażową ,ale jeziorną;-)a Wy pewnie nad morze;-)tak czy tak fajnie:tak:a wlasnie dzwonilam do jednej kumpeli i powiedziala,ze jest w planie tez ognisko-uwielbiam trzask drewna:tak::-):-)bedzie git-mamy dzis zaplanwany obie super dzień;-)
fajnie,ze Tobie rowiez humorek dopisuje i ze sie lepiej czujesz:tak:

ERGEEVNA- czesc kochana juz niedlugo Twoj mężczyzna Cie utuli i nie bedziesz slomiana tylko ...rozpalona:-D

MAMA, to jak będziesz piec ziemniory na ognisku to pomyśl o mnie - uwielbiam :-D :-D
Ja też byłam za ogniskiem, ale, że część znajomych ma dzieci-nieroztropki to bezpieczniej jednak będzie przy grillu :-D
Buziolki Krzysiula, miłej zabawy!!!

Ostatnia edycja:
fajne takie imprezki zwłaszcza gdy dzieciaków jest więcej i same sobą się zajmą :);-)

a do mnie dzisiaj przyjeżdża siaostra z mężem i synami "podlotkami" i zostaną do przyszłej niedzieli

EWELINKA- buziak dolecial,ja tez przesylam:tak:porobie fotki to potem Tomi wstawi;-)u nas tez bedzie duzo dzieci (na pewno 10 w wieku od 2 lat do 7 wiec drobiazg),ale damy rade z ognichem-i pwenie,ze pomysle i Tobie ja zamierzam zrobic sobie rybke w folii;-)

SERGEEVNA- no my sie zgadalysmy w koncu na babskie wyjscie bo nam mamuśkom tez sie cos nalezy;-)

MAJQA- witaj-to u Ciebie tez sie zapowiada imprezowo i rodzinnie-fajnie:))milego dnia !!

Ostatnia edycja:
ERGEEVNA- czesc kochana juz niedlugo Twoj mężczyzna Cie utuli i nie bedziesz slomiana tylko ...rozpalona:-D

Ha!... No się ta cała słoma wypali... :laugh2: :tak: :laugh2: A cieszę się jak dziecko, bo mi przywiozą z Polski moje ukochane książki - całą moją biblioteczkę! :laugh2: Ja to uwielbiam czytać i mam całkiem fajowy zbiór książek. Zawsze babcia robi mi taki prezent i kupuje książki na różne okazje, i to od dobrych 8-10 lat :tak: I mam tam różne cuda-niewidy...

A mama G. i jego babcia... zrobiły dla nas 300 pierogów ruskich... :laugh2:

Ostatnia edycja:
MAMA, a mój P walczy właśnie z karkówką :-D, kroi, doprawia - na szaszłyczki...kiełbachę już ponacinał i natarł czosnkiem, kiszke ziemniaczaną też naszykował, do tego mam zawijańce z łososie z sosem czosnkowym z ogóreczkiem kwaszonym, sałatkę gyrosową, gdzie własnie mięsko sie podsmaża...i kilka surówek, typu pekinka na słodko, buraczki z cebulką, mizeria, z majojezem itp. Wyżera, że lepszej nie trzeba!!!
Ale narobiłas mi smaka na rybkę z grilla!!! Oj, chyba znów do sklepu P poślę, niech zakupi jakiegoś dorszyka lub leszcza, bo za póxno by do rybaka podskoczyć, bo pewnie już spłynęli...wiesz co dobre kochana!! :-D
Jesooooo...ale ja dziś gadam dużo.... :-|

Majqa, u Ciebie też wesolutko się zapowiada - i super! ;-)

Sergeevna, pierogi...pierogi..pierogi......ślinotok :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina - ziemniaczki na grillu też da się zrobić :-D

serg - zadam głupie pytanie - z czym są ruskie pierogi? :sorry:

Dobrze wam ze macie dzisiaj dni poplanowane - ja na 99% spędzę je w domu bo znowu mnie katar jak sam pieron męczy, Karola mi zalezie za skórę bo mąż już zalazł i teraz jeszcze się położył zamiast wziąć się ro roboty :wściekła/y: Chyba rano się za mało na niego wydarłam że jest leniem i nic mi nie pomaga w domu :wściekła/y: Jak się zaraz wkó.. to się ubiorę, zostawię mu kartkę co ma zrobić i wyjdę na cały dzień :tak: A jak wieczorem nic nie będzie zrobione to mu urządzę awanturę jakiej świat nie widział :tak: A Karola zostanie z nim co by poczuł na własnej skórze co ja muszę codziennie robić w domu i to przy niej - bo on nic w domu nie zrobi jak zostaje sam z dzieckiem :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry