ewelina28
Dum Spiro Spero...
SOL, z grilla to nie to samo.......bo z ogniska najlepszy jest ten "węgielek" he he he
A Ty kobito, nerwy w konserwy, bo na prawdę będziesz miała znerwicowane dziecko!!! Wyluzuj....wszystko można załatwić na spokojnie....
MISIA, jestem z Tobą myślami, dziś WASZ wielki, jedyny i niepowtarzalny dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ściskam!
A Ty kobito, nerwy w konserwy, bo na prawdę będziesz miała znerwicowane dziecko!!! Wyluzuj....wszystko można załatwić na spokojnie....
MISIA, jestem z Tobą myślami, dziś WASZ wielki, jedyny i niepowtarzalny dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ściskam!
Odpowiednio się doprawia, żeby smak był wyrazisty. 
...tak uwielbiam, a z kapustą z 20...
Normalnie jestem bardzo spokojnym człowiekiem ale chyba się za dużo uzbierało i musiało puścić skoro tak mnie trzyma :-( A ze maż sobie naskrobał to jego wina nie moja - ja się codziennie proszę o pomoc i gów.. z tego proszenia wynika :-( Codziennie ja muszę sprzątać wszystko bo wielmożny pan przecież tyłka nie ruszy i nie wyrzuci nawet pustej puszki po piwie
Dopiero jak dzisiaj się wydarłam to się stolik w salonie posprzątał
super ,ze juz tyle przygotowalas...a rybka musi byc;-)mam nadzieje,ze cos jeszcze dostaniesz