• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie na szybko i uciekam do sprzatania
wlasnie wrocilam z ostatnich zakupow prezentowych i tyyyyyyyle tego mam, ze nie wiem jak sie zabiore... :D

wczoraj dostalismy mail'a z ryanair ze wszystkie loty po 31 pazdziernika Krakow- Malta odwolano.... no i w dupe jeza chyba nigdzie nie pojedziemy na swieta/nowy rok, bo zamiast 120 euro w ryanair teraz musielibysmy zaplacic 350 euro tez za 1 bilet w air malta / lufthansa...
no ale trudno sie mowi... tak mialo byc... moze to i lepiej, bo juz wtedy bede w 6/7 miesiacu wiec moze lepiej na tylku siedziec :)

aaa!!

MISIA WSZYSTKIEGO NAJ I POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA :) DUZO MILOSCI I SZCZESCIA ;)

18416_Ślubne obrączki 2.jpg

Ewelinka - na 8 obiadów, bo liczę przecież jeszcze G. i jego zamiłowanie do "ruskich"... :laugh2:
Agnieszka - buziaki Skarbie :laugh2: Jak dzionek mija?...
Szczęśliwa - całusy dla Ciebie :tak: Ojj, nie lubie bólu pleców... Ostatnie 2 dni byłam w tej firmie na sortowaniu i rzucili mnie na taką masakryczną maszynę, że od czwartku umieram na kręgosłup... :dry:
Bunia - cześć Wariacie :laugh2: I bardzo dobrze zrobiłaś! Ja też bym się nie zgodziła, tym bardziej, jeśli teściowie tak się zachowują, jak piszesz.... Bez sensu, komuś podżyrować kredy który przecież też trzeba spłacić przez kilka lat jak nie kilkanaście jeszcze... A co, kiedy przyjdzie moment i na świecie pojawi się Dzidzia?... Więcej wydatków przecież z tym się wiąże... I jeszcze gdybyście chcieli sami wziąć kredyt... O nieee, ja też bym na to "nie poszła"... :dry:
Sol - no marchewkowy to ja lubię! :laugh2: :tak: Sama jeszcze niedawno miałam krwistą czerwień... Ale teraz mi się zmieniło i mam oberżynę na głowie, ale jeszcze mi ten czerwony trochę przebija spod spodu i wychodzi taki fajny kolorek :tak:

serguuuuuuuuuuuuniaaaaaaaaaaaaaa

doczytałam, że ci książki przywiezie G. jakie masz fajne tytuły?

Aguś aaa dobrzeeee odpoczywam heh:)
Za sprzątanie muszę się wziąć i weny jakiejś brakuje na pisanie bb...potem napiszę Ci PW

A Ciebie ból kręgosłupa męczy...biedulka.Staraj się jak najwięcej odpoczywać:)

Sergeevna witaj:)
Dziękuję u mnie dzionek leci do przodu.Ogólnie wszystko jest ok ale leń mi w du** wszedł :)))
A u Ciebie ok?

Serguś - czesc słodziaku :*:* ja też nie lubie tego bólu ale to normalnka w ciąży i teraz to podobno już mi tak zostanie.... :( na plecach spać nie idzie na prawym praktycznie wcale ...zostaje mi na lewym boku :)
Agunia - brak weny mówisz .....nioo męczy ale co zrobić .... dla malucha zniesie sie wszystko:) dobrze to czekam kochana na PW :)

Hej Laseczki moje kochane:*
Uwierzycie ze niedawno wstalam:(?

Ja dzisiaj jade do siostry piwkowac:D

Mezus dzisiaj do tesciowej dzwonil,tak pogadac, a Ona z pretensjami ze zas nas rok nie ma..
Nie rozumie ze sie mijamy, ze nie mamy jak...
Bo potrzebujemy miec razem przynajmniej dwa dni wolnego zeby tam jechac...
No i znowu chciala po kryjomu 100zl pozyczyc.
Nosz wscieklizna moze wziasc...

Buni ale widze ze Twoi to juz w ogole bija rekordy z tym zyrowaniem

reklama
Agunia - damy rade jeszcze 19 tygodni :):) kurde u mnie zaś tai upał ...normalnie masakra i tak do poniedziałku a od wtorku ma być 25 stopni ......podobno to ostatni taki ciepły weekend :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry