• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś upały są straszne:)Osobiście nie lubię.
U mnie pochmurno i czasami pada.Ogólnie nie ciekawa pogoda ale to już prawie koniec sierpnia.
Na razie uciekam do synka a potem wlecę napiszę Ci pw.

Bużka Aguś:)
Pa dziewczyny!

reklama
Aga - ja też mam lenia strasznego dzisiaj... :dry: ta pogoda... :dry: Uciekaj do Alanka :* I miłego dzionka :tak:
Szczęśliwa - tak, to normalne w ciąży ponoć, że plecki bolą... :dry: Ale czego się nie zniesie dla tej Małej Istotki :tak: :laugh2:
Bunia -ojj, jak mam być szczera, to nie pamiętam wszystkich... :sad: Ale na pewno polecam szczerze każdej kobietce przeczytanie książki "Samotność w sieci" J.L. Wiśniewskiego :tak: Też ją mam w biblioteczce :tak:

sergi miałam w rękach tą książkę i szczerze powiedziawszy to mnie nie urzekła nie przepadam za takimi ckliwymi opowieściami. w sumie, żadna ze mnie romantyczka.

Serguś - paaaa buziaczek słoneczko :*:*
Kochane ja też uciekam na jakiś czas zapewne zajrzę do Was po obiadku :):) Buziaczki moje dziubki :*

Ostatnia edycja:
Sol- może za 10 miesięcy wpadnę:-D:-D
a co do racuchów, to wiesz, taka ze mnie kucharka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do koloru, to niestety, ale nie pomogę ;)

Ja zamiast sprzątać, to szukałam czegoś takiego:-p
i zapewne, kiedyś to kupię:tak:
http://www.angelcare.pl/index_start.html - monitor

ewcia - może wcześniej :-D A co do monitoru oddechu to takowy posiadam i powiem szczerze ze jestem zadowolona. Karola jak spała mogłam ją spokojnie zostawić w pokoju zabierając tylko nianię :tak: Tylko numery w nocy bywały jak ją brałam na ręce i zapominałam wyłączyć i się pieroństwo uruchamiało :-D No i po 6 miesiącach musiałam serwisować i tu bardzo duży minus dla firmy - czas serwisowania prawie trzy tygodnie moich nerwów :dry:

serg - ja mam teraz londe - krwisto czerwony :-D ciekawa tylko jestem co z tego wyjdzie :-D

bunia - to muszę poszukać krawcowej :-p bo nie mam żadnej :-D Moja mama kiedyś miała znajomą krawcową ale ja nie mam nikogo :-D A sama się tego nie podejmę :no:

Spadam zmyć i ocenić co mi na głowie mąż zrobił :-D Jakby co ma cwaniak farta bo wyszedł to go nie pobiję a zanim wróci to zdążę ochłonąć jakby co :-D

Ma szczęście - tylko niech mi któraś podpowie czym można farbę zmyć ze skóry głowy bo mi takie placki porobił że szkoda gadać :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry