• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - cała przyjemność po mojej stronie :-D

kath - my robiliśmy bardziej złośliwe ale w podobnym tonie - a ponad to z kolegami uwielbialiśmy zmieniać chłopakom ode mnie z forum avatarki - boniu - jaki śliczny zestaw świnek się raz nam trafił to wszyscy ze śmiechu ryczeli :-D ehh studia - i co że zaoczne ale było fajnie :-D Można się było powydurniać :-p pograć z wykładowcami w CS po sieci na zajęciach :-D Chyba zrobię sobie jednak trzeci kierunek :-p Studia są świetną formą odstresowania :tak: :-D Ustaliłaś już ten termin obrony?

reklama
zapmarta ja też przy Ali byłam na 100% pewna,że to dziewczynka;))),chociaż wszscy mi mówili,że to chłopiec,bo cera ładna,brzusio do przodu itd.tylko mój tata mówił,że będzie wnusia;).ehh,jak ja bym chciała,żeby się teraz udało i było wszystko ok...

agnieszka, mnie już obojętne, na początku nastawiałam się na dziewczynkę, bo Karol mój to urwis i nie wiem czy podołam z dwoma ancymonami. Ale dziewczynki też potrafią pokazać diabełka, więc juz mi obojętne. Mąż chciałby córeczkę, bo ma dwóch braci i nie za specjalnie ma z nimi kontakt.
Z drugiej strony mam doświadczenie z synkiem i wiem, że sobie poradzę...
oby zdrowe i prawidłowo się rozwijało, bo Karol w 36 tygodniu przestał już rosnąć...

bibinka, doczekasz się, tylko bądź cierpliwa. Ja w to głęboko wierzę i powtarzam
CZEKAM NA WAS "MOJE" DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zapmarta dziękuję kochana:tak::-):-)

zmykam kobiałki,bo nie zdążę ,a na 17 goście...

miłego dzionka życzę wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane po pracy. Zaczął się nowy tydzień, bleee. Nie znoszę poniedziałków. W pracy zamęt i dym i dalsze jazdy. A... szkoda gadać. Wazne, ze wróciłam i biorę się za obiadek dla Pola brokuły, kotlety z piersi kurczaka i zasmażane ziemniaki , dla mnie pierś na teflonówce i brokuły z wody. Schudłam do 60,800 i daję sobie spokój z dietami a wracam do normalniejszego jedzenia. Czas starankowy i nie chce sie obciążać. Wczoraj znowu poleciała mi krew, czerwona, zwykła a @ skończyła się 2 dni temu. Pewnie to jeszcze wszystko się normuje.
Mama, Bibinka, Sorbuś, Maryla - Wszystkiego co najwspanialsze, najmilsze i wymarzone, miłości bez granic i takiego staroświeckiego szczęścia z kominkiem, psemi i rózowymi bobasami
Pozdrawiam wzytskie staraczki i ciężarówki
zapmarta fajnie, ze juz kopie, pogłaszcz od cioci. Ja myślę, ze to synek... Ale mogę sie mylić. Może to dlatego, ze mam synka i wydaje mi się, ze wszyscy ciążują z synkami.
Idę gotować i będę was podglądać

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry