• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dopóki jej nie ma, to musimy wierzyc, że będzie si!!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZIZI - a jakieś objawy na @ albo nie na @?????

reklama
Wisieńko witaj:)
I masz racje bo jeżeli masz nosić ponownie fasoleczkę to musisz się zdrowo i dobrze odżywiać a jeżeli masz być w ciąży to i tak wiadomo że się przytyje kilka kilo tu i tam a dietę zastosujesz po porodzie:))
Smacznego obiadku życzę!!
I oby kolejny dzień w pracy był spokojniejszy i należał do przyjemniejszych:))

Zizi także zaciśnięte &&& :)Powodzenia!!

Dziewczynki Kochane,

bardzo bym Was chciała nadrobić, ale nie jestem w stanie. :( Spróbuję chociaż pobieżnie przeglądnąć.

Monisia - trzymam kciuki za testowanko. :)

U mnie mdłości łamane przez słabo mi. ;) No i dziś już wymiotowałam. Ale tak sobie myślę, że to chyba dobrze, bo to znaczy, że hormony szaleją więc chociaż mamusia się źle czuje to Maleństwo zdrowo rośnie. I tym się pocieszam. :)

mam problem z internetem

umowę mamy do końca sierpnia. chcieliśmy coś szybszego, bo ten co mamy to czasem muli tak, ze nic tylko kompem pierdyknąć.
mamy radiówkę, ale chciałam się was zapytać czy któraś ma może bezprzewodowy internet z play albo plusa, albo coś tam. i jak to wygląda z używaniem? bo teraz to siedzę na necie ile chcę i nie płacę dodatkowo i obawiam się, że jakby był taki z limitem, to by nam potem bardziej mulił. zna się któraś na tym? bo ja nie mam zielonego pojęcia. w każdym bądź razie inne firmy oferujące radiówkę to albo nie mają do nas zasięgu, albo za 1Mb chcą ponad 60zł. help

mam problem z internetem

umowę mamy do końca sierpnia. chcieliśmy coś szybszego, bo ten co mamy to czasem muli tak, ze nic tylko kompem pierdyknąć.
mamy radiówkę, ale chciałam się was zapytać czy któraś ma może bezprzewodowy internet z play albo plusa, albo coś tam. i jak to wygląda z używaniem? bo teraz to siedzę na necie ile chcę i nie płacę dodatkowo i obawiam się, że jakby był taki z limitem, to by nam potem bardziej mulił. zna się któraś na tym? bo ja nie mam zielonego pojęcia. w każdym bądź razie inne firmy oferujące radiówkę to albo nie mają do nas zasięgu, albo za 1Mb chcą ponad 60zł. help

Ja mam iPlusa w sklepie
i powiem ci - żadna rewelacja...
przynajmniej u mnie
limit 4GB za 60 zł (dla firmów ;-)) do tego 20 sms za darmo
ja tego nie wykorzystuję...

mam problem z internetem

Buniu Ja nie pomogę bo Ja nie obcykana w polskich ofertach wybacz...

Dopóki jej nie ma, to musimy wierzyc, że będzie si!!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZIZI - a jakieś objawy na @ albo nie na @?????

No niestety, czuję że przyjdzie @, bo bolą piersi (najchętniej to bym ze stanikiem chodziła 24H), wypryski mi się pojawiły i śluz biały, mleczny. Niestety....

aga, bunia, krakowianka hellloooo!
krakowianka wypróbuj domowe spsoby na ndłości może cos pomoże.

Kurcze martwi mnie to nie wiem jak nazwać, plamienie albo powrót @. W sumie od jej pojawienia sie mija juz 10 dzień. A nawet jak liczyć od rozkręcenia to 8 i tez długo a ona pojawia się i znika. Mam nadzieję, ze w końcu się unormuje bo nie wiem jak juz na to patrzeć. Jak się nie skończy do środy w piatek pójde do gina.

mam problem z internetem

Bunia, mój zajomy ma Pleya za 45zł, modem na usb i śmiga super. Mogę polecić, bo sama korzystałam.

reklama
Wisienko a może to jakieś pozostałości jeszcze...
Najlepiej jak skorzystasz z porady specjalisty bo przy staraniach musisz być teraz bardzo uważna.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry