• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol - dzięki Wybawczyni. :* Jutro sobie z tym przepisem na mazidło do lekarza podjadę. I tak muszę jechać, bo chcę chociaż na fundusz wydusić skierowanie na krew, mocz i hormony tarczycy. A na resztę z własnej kieszeni będę musiała 300 zł wybulić. :] To są tzw. dodatkowe uroki ciąży. ;)

Zastanawiam się nad chodzeniem na basen, bo się taka zastana czuję... Ale chyba poczekam do końca pierwszego trymestru... Macie jakieś doświadczenia? Niby ginka mi pozwoliła (oczywiście zaleciła taplanie się, a nie wyczynowe pływanie ;)), ale i tak mam wątpliwości.

Aguś, bo ja ostatnio tak mało zaglądam na bb i mało piszę , że nie zdziwiłoby mnie jakby się ktoś spytał: a kto ty jesteś? :D
Jakoś nie umiem się wbić w rozmowę,a wiele mnie omija bo zagladam z mało. Ja o was pamiętam, mam nadzieję że we wrześniu jakoś lepiej mi się czas rozłoży, to i zaglądać będę częściej.

Aguś, bo ja ostatnio tak mało zaglądam na bb i mało piszę , że nie zdziwiłoby mnie jakby się ktoś spytał: a kto ty jesteś? :D
Jakoś nie umiem się wbić w rozmowę,a wiele mnie omija bo zagladam z mało. Ja o was pamiętam, mam nadzieję że we wrześniu jakoś lepiej mi się czas rozłoży, to i zaglądać będę częściej.

margolciu jak tylko wszystko sobie poukładasz to wracaj do nas bez problemu:))
Czekamy na Ciebie!!

Jolka pa i miłego pobytu u mamy:)

martusia na pewno bardzo dobrze wychowasz.
Ja juz obiadek zrobiłam i teraz podglądam bb i czytam i kawusią się raczę.
agusia pojdę do gina jak nie przejdzie. Ja juz nie raz miałam klopoty z @ kiedyś brałam na zatrzymanie tabletki. Mam nadzieję, ze teraz przejdzie samo. Czytałam, ze róznie się dzieje po stracie i organizm sam sie reguluje.

qurcze komp.mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
kochane mam prosbe-Zapmarta dala mi znac ,ze na stronie gdzie mamy wszystkie nasze tematy-nasz o staraniach,in-vitro,staraczki na 2010, prosze wejdziecie na ta "ogolna "strone z tematami i tam sa po prawej stronie niwe watki,nowosci w blogach i...3 reklamy-pajacyk,costam jeszcze i sa 2 obraczki i mama05 i jakis napisa ,ale u mnie zamazany,u Marty nie widac podpisu,Ewci nie ma w domu ,zeby mi odczytala-ja mam laptopa sluzbowego i mam blokade -moze ktoras odczyta:sorry2:dzieki z gory;-)

Wisienko będzie dobrze:)
I Ty tam za dużo już nie czytaj...nie wolno...bo znowu dołek będzie łapał :blink:

mama ta reklama akurat jako jedyna się nie otwiera.A napis jest tak rozmazany że bez powiększenia nie da się go odczytać.

Ostatnia edycja:
agusia to tylko taka luzna książka Portier nosi garnitur od Gabbany, dołków może po tym nie będzie.
mama ja widziałam są dwie obrączki na górze napis mama05 i na dole jakis czerwony ale tez u mnie nie widać a otworzyc sie nie chce bo wyskakuje, ze nieprawidłowy adres. Buziolki kochana może komuś się uda

reklama
qurcze komp.mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:
kochane mam prosbe-Zapmarta dala mi znac ,ze na stronie gdzie mamy wszystkie nasze tematy-nasz o staraniach,in-vitro,staraczki na 2010, prosze wejdziecie na ta "ogolna "strone z tematami i tam sa po prawej stronie niwe watki,nowosci w blogach i...3 reklamy-pajacyk,costam jeszcze i sa 2 obraczki i mama05 i jakis napisa ,ale u mnie zamazany,u Marty nie widac podpisu,Ewci nie ma w domu ,zeby mi odczytala-ja mam laptopa sluzbowego i mam blokade -moze ktoras odczyta:sorry2:dzieki z gory;-)
Mama - otworzyć się nie da, ale jak najadę myszką na te dwie obrączki, to mi sie podświetla "Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy ślubu". To chyba jest napisane pod spodem pod obrączkami na czerwono.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry