agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
margolciu również ślę buziaki dla Ciebie i nie pisz głupotem bo pamiętamy pamiętamy Ciebie doskonale ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aguś, bo ja ostatnio tak mało zaglądam na bb i mało piszę , że nie zdziwiłoby mnie jakby się ktoś spytał: a kto ty jesteś?
Jakoś nie umiem się wbić w rozmowę,a wiele mnie omija bo zagladam z mało. Ja o was pamiętam, mam nadzieję że we wrześniu jakoś lepiej mi się czas rozłoży, to i zaglądać będę częściej.

dzieki z gory;-)
Mama - otworzyć się nie da, ale jak najadę myszką na te dwie obrączki, to mi sie podświetla "Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy ślubu". To chyba jest napisane pod spodem pod obrączkami na czerwono.qurcze komp.mi sie zawiesil
kochane mam prosbe-Zapmarta dala mi znac ,ze na stronie gdzie mamy wszystkie nasze tematy-nasz o staraniach,in-vitro,staraczki na 2010, prosze wejdziecie na ta "ogolna "strone z tematami i tam sa po prawej stronie niwe watki,nowosci w blogach i...3 reklamy-pajacyk,costam jeszcze i sa 2 obraczki i mama05 i jakis napisa ,ale u mnie zamazany,u Marty nie widac podpisu,Ewci nie ma w domu ,zeby mi odczytala-ja mam laptopa sluzbowego i mam blokade -moze ktoras odczytadzieki z gory;-)