• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONISIA- cześć;-)
ZIZI- ja jak najechalam i wcisnelam Shift+R to napis mi sie pokazal-mysle ,ze to moj Tom-wariat jeden:-):-)

WISIEŃKA- no bieda u Marcepanka-jak ktoras umie wstawic fotke z tel to napiszcie wysle i wstawicie bo przyslala mi mms z fotką z usg

a u Ciebie widze @ szaleje-nie wiadomo od kiedy liczyc poczatek @...poplatalo sie ..a u mnie dzis 3 d.c. nadal leci,nic mnie nie boli poza krzyzem...od srody Estrofem:baffled:

KOCHANE DZIEKUJE WAM ZA FATYGE W SPRAWDZENIU....:)

EWCIA -przesyla zyczenia rocznicowe dla Marylki,Sorbusia,Bibinki i Kath:)))))jest u Maciusia na cmentarzu i nie wie czy dzis jeszcze wejdzie dlatego prosila mnie:)

reklama
Burza u mnie nadciaga. w nocy juz jedna była okropna. Teraz to strach z tymi burzami. U nas koło okien stoi rusztowanie i boję się, ze wiatr je zwieje przez okno do domu i utnie mi głowę:szok:

Wisieńko aż tak źle to na pewno nie będzie :-D

Dobra skończyłam pracować nad moimi zdjęciami więc i z wami się żegnam,lecę do synka,trzeba trochę się rodzinką także zająć wiadomo.
baj!

Ostatnia edycja:
mysle ,ze od mojego Toma....On wie,ze ja uzalezniona od bb;-)
No, to piękna niespodzianka! :tak::happy: Masz złotego męża, kochana! :tak::tak:

A co do naszego Marcepanka - mam nadzieję, że krwiak się wchłonie! Ściskam mocno kciuki za dzidzię i Marcepanka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dużo zdrówka! :*:*

Krakowianka - trochę ruchu w ciąży jest wskazane, ale nie przemęczaj się i faktycznie raczej się taplaj. :happy: A co do cery, to pewnie hormony... Zwłaszcza jeśli miałaś wczesniej buźkę jak pupcia niemowlęca. Ja się borykam z problemami na buźce od paru lat, i mam nawet antybiotyki na to, ale... nie mogę zacząć kuracji, jesli planuję ciążę... :baffled::errr: Może jak zafasolkuję to mi się poprawi i... tak zostanie! :happy::happy2:
Wisieńko - życze Ci unormowania spraw z @ i obyś jak najszybciej zafasolkowała szczęśliwie!
Margolcia - heej, dawno Cię nie było! :tak:

mama mnie tez nic nie boli ale co jakis ale tez mocno leci , przerwa i znowu leci. Już pech taki mamy, ze nam się zawsze pierdzieli. No trzymam &&&&&&&&&& za Estrofen i jego tylko pozytywne skutki.:tak: Niech cie ominie co najgorsze. Ja nie mam kabla to nie wstawię. Kurcze mam nadzieję, ze wszytsko będzie dobrze u biednego Marcepanka, żal mi jej strasznie.:-(

Aga no może nie utnie ale ryzyko jest:-D:-D:-D:-D:-D
Ależ u mnie leje. Biedny Pol jeszcze w pracy tyle mają roboty. A ja zaczynam świrowac przez tą burzę. Jest co prawda gdzies daleko ale i tak sie boję. Jak się zblizy to wyłączę kompa bo jeszcze antenką od netu ściągnę pioruna:szok::szok::szok::szok:

AGA- a jak Tobie wysle mms to umiesz wstawic fotke z tek na bb???
WISIEŃKA- zapomnialam pogratulowac pieknej wagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:no i masz racje-mamy szanse zajsc w tym samym czasie;-):-D:-D

idzie Tom-zaraz Go zapytam...

wszedl z takim usmiechem ,ze bez pytania wiedzialam ,ze to On-wariat jeden -chyba mnie kocha:):):)))

zmykam do dentysty..ale wroce:)

Ostatnia edycja:
kurcze biedna Marecpanek... oby wszystko było dobrze...
witaj wisienka no nie jak nie było @ to nie było a teraz nie chce sie skonczyc... a u mnie jaką płeć przeczuwasz? ja dowiem sie 23 września jak dzidziuś sie nie schowa...
krakowianka... mdłości... ale dasz rade... :) dla maluszka to zniesiesz!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry