• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Wszystkim!
Po kilku dniach nieobecności tyle napisałyście, że musiałabym wziąć urlop, by nadrobić:) Ale widzę, że u Marcepanka coś niedobrze??

reklama
hej dziewczyny ja w końcu po towarze :) miały byc 2 były 3 :) - o jednym zapomnialam i wogule wydawało mi sie że szybko to oblece no ale wyszło inaczej :(
widze ze coż z marcepankiem sie dzieje ?? ide spojrzeć o co chodzi :)
a ja też od dziś na diecie :)

Witajcie laseczki:-)

Mama - ktoś Ci chyba niezłą niespodziankę uszykował:-)Niestety nie chce się wyświetlić strona.

Wisieńka- stosujesz jakąś dietę?

Nieciekawa sytuacja z Marcepankiem, mam nadzieje że wszystko się dobrze skończy...

marylka witam ślicznotka
Kala stosowałam naprzemienną dzień białkowa dzień warzywna. Scudłam z 65 na 60.800 i już teraz kończę bo zaczynamy staranka jak skończy się w koncu @

Ostatnia edycja:
Wisienka Ty to zawsze mnie zawstydzisz :):)

doczytalam o marcepanku - tulam mocno
i o zyczeniach mamy :) nono szaleństwo bym powiedziała :):):):)

a wiecie co ja ostatnio myślałam ??? czy ja sie nadaje na mame ?? bo ja ciągle tak za tym sklepem i mam takie skłonności do gonienia za kasą- choć k mnie pilnuje i jak trzeba to upomina no ale jednak jakiś taki mam troszke charakter pracusia :( - a w domu lenia :( i sie zastanawiam czy dziecku krzywdy nie wyrządze bo np nie skapne sie że za mało mu czasu poświęcam ?? :(

Wisienka teraz mnie sie marzy synek ;) ale jak czytam na lutym 2011 to tam wszystkie, które znają już płeć mają synków wiem myśle, że mnie sie córa została, ale Ala mówi, że w brzuchu mieszka Jaś hehehe...
marylka bez obaw jak bedziesz mieć Maluszka to oszalejesz na jego punkcie a wszystko inne odejdzie na dalsze tory zobaczysz... cała ciąze bedziesz sie zżywała ze swoim skarbem i zobaczysz jak Twoje patrzenie sie zmieni ;)

Ostatnia edycja:
Marylka- wiesz, wydaje mi się że jak już urodzisz dziecko sama pewnie stwierdzisz że chcesz mu poświęcać każdą wolną chwilę i przystopujesz wtedy z pracą. Nie ma idealnych mam, więc najważniejsze nie stawiać sobie wysokiej poprzeczki i starać się być sobą.
Haha, Wisieńka dobrze Cie podsumowała ;-)

Wisieńka- 5 kg w ciągu 2 tyg??? Nie ma po tej diecie objawów jojo?

reklama
Wisienka teraz mnie sie marzy synek ;) ale jak czytam na lutym 2011 to tam wszystkie, które znają już płeć mają synków wiem myśle, że mnie sie córa została, ale Ala mówi, że w brzuchu mieszka Jaś hehehe...
marylka bez obaw jak bedziesz mieć Maluszka to oszalejesz na jego punkcie a wszystko inne odejdzie na dalsze tory zobaczysz... cała ciąze bedziesz sie zżywała ze swoim skarbem i zobaczysz jak Twoje patrzenie sie zmieni ;)
juz Ala wie kto tam siedzi :) mądra dziewczynka jest i wie że będzie Jaś !!

Kala 2 tygodnie no w sumie 12 dni.
marylka ty nie pierdziel głupot
no co naprawde tak sie zastanawialam :( najwyżej będziecie mnie do pionu z k ustawiac ?? bo nie chciała bym byc wyrodną matką :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry