• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AGNIESZKA- dzieki:-(myslalam ,ze moze Wam sie odpali...

wiadomosc od Marepanka:

wrocila od ginek.niby jest OKi ale nie zupelnie..z dzidzia jest dobrze serduszko bije z szybkoscia 173 uderzen na minute ale blisko dzidzi jest wylew krwi-taki krwiak sie zrobil.i Marcepanka i ginek.to martwi-ma lezec i za 4 tyg przyjechac na usg.Zakopane odpada...

hoho Krzyska masz wielbiciela..czyżby mężuś zrobił Ci niespodziankę i na bb umieścił reklamę?

Faktycznie jak najedzie się myszką to wyświetla się napis "Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy ślubu' hohoho Krzyśka ale szał!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja mam tak samo jak mary i wisieńka widzę reklamę napis u góry i po najechaniu kursorem pojawia się "Wszystkiego najlepszego z okazji 7 rocznicy ślubu". Niestety nie otwiera się strona...

mama to fatalnie u Marcepanka, trzymajmy &&&&&&&&&&&&& żeby było wszystko dobrze i krwiak się wchłonął. A co u Ciebie prócz wyznań wielbiciela/ Mamy szansę zajśc razem tzn. w tym samym czasie w ciążę. Mi sie dalej z @ plącze a jak u ciebie????No powiem Ci, ze Tom pokazał klasę i teraz będziesz musiała sie odwdzieczyć:-D:-p:zawstydzona/y::-D

reklama
Burza u mnie nadciaga. w nocy juz jedna była okropna. Teraz to strach z tymi burzami. U nas koło okien stoi rusztowanie i boję się, ze wiatr je zwieje przez okno do domu i utnie mi głowę:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry