• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No niestety, czuję że przyjdzie @, bo bolą piersi (najchętniej to bym ze stanikiem chodziła 24H), wypryski mi się pojawiły i śluz biały, mleczny. Niestety....

To nic nie znaczy jeszcze..... Ja odkąd odstawilam tabsy - dopiero w tym cyklu pojawił mi się biały sluz i piersi kłuja dziwnie....

reklama
krakowianka, super podejście... tak trzymać.

agnieszka, ja myślę, że za 3 tygodnie powinnam miec usg, dowiem się w piątek dokładniej.

monisia, zizi, myślcie pozytywnie. A testować powinnyście w dniu @. My tu za was trzymamy kciuki.

renna, podaj mi swój adres mailowy, wyślę ci materiały od mamy. Jej się zawiesił komp a spieszy się do dentysty. Ja ci je prześlę.

wisieneczko moja, pewnie chłopak. Jak piszesz o Maćku to też bym chciała za tyle lat powiedzieć, że mam tak wspaniałego syna. Postaram się go dobrze wychować.

Bunia, mój zajomy ma Pleya za 45zł, modem na usb i śmiga super. Mogę polecić, bo sama korzystałam.

to już nawet nie chodzi o prędkość, ale o to, czy aby za szybko się limitu nie wykorzysta. u nas net chodzi cały dzień-> ja od rana na BB, popołudniu mąż gra na sieci i obawiam się, że za szybko by nam się limit skończył a potem dopłacanie, doładowywanie i inne.

najwyżej zostaniemy przy tym, co mamy. w sumie przez 2 lata się człowiek przyzwyczaił do tego czasowego mulenia

Doczytałam, ale nie wszystko. Napiszcie mi - są jakieś wieści od Marcepanka? Bo tego nie znalazłam, a jakoś cały czas o Niej myślę.

Zapmarta - fajnie, że Maluszek już kopie! :D

Mama, Bibinka, Sorbuś, Maryla - wszystkiego najwspanialszego z okazji rocznic. :) I - jak to mój teść kiedyś mi w życzeniach powiedział - dużo Małych. :P

Ewcia - normalnie mi dreszcze przeszły, jak czytałam o tym, co spotkało Twojego Męża. :( TRzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Mama - ja też raz miałam takie bycze krwawienie, normalnie się ze mnie lało ciurkiem. Może po prostu organizm się tak od czasu do czasu oczyszcza?

Sol - ja dziś miałam podobną przygodę jak Ty w tesco tyle, że w łagodniejszej formie, bo się sama jakoś uspokoiłam i pozbierałam... Już raczej sama na zakupy chodzić nie będę, bo słabo mi się robi nie wiadomo jak i skąd. :] A kopania Maleństwa to Ci zazdroszczę. :D

Bunia - z netem Ci nie pomogę, bo się nie znam...

Wisieńka
- myślę, że te plamienia Ci przejdą lada dzień. :) A na mdłości już chyba wszystko próbowałam. Po prostu jak są to najlepiej żebym się położyła i je przeczekała zapijając wodą z cytryną.

Ja mam straszne problemy z cerą, chyba po tej luteinie... Normalnie jak nastolatka wyglądam, albo gorzej bo mi się dodatkowo cera przesusza... Nie wiem już, co z tym robić - czym myć, czym smarować. Masakra.

W środę albo w czwartek mam rozmowę z moją dyrektorką, bo dziś nie miała czasu.

krakowianka - nawet się nie obejrzysz jak szybko Ci zleci :tak: A wieczorkiem Ci podeślę super maść na buzię tylko ci lekarz będzie musiał wypisać bo to robiona :-)

marta - masz rację - najważniejsze że zdrowe :-D Ja bym bardzo chciała drugą dziewczynkę ale jakoś tak od początku mówię do niego per chłopiec :sorry: Jakiś wewnętrzny głos bo z Karolą też zaczęłam od początku ze moja mała niunia i jest dziewczynka więc teraz chyba Oluś będzie :-p Chociaż nadal wolałabym dziewuszkę :-D no i mam konflikt wewnętrzny :-D

Spadam przykimać przy Karoli bo parno niesamowicie się zrobiło :-(

marta może uda Ci się poznać teraz płeć:)

buniu a to wy nie macie takiego netu że plasicie raz na miesiąc i korzystacie 24 na dobę?

no właśnie mamy taki, ale czasem muli okrutnie i zastanawiamy się nad zmianą dostawcy. wszystko ma wszędzie zasięg, ale Gorzyce omija. w większych wioskach jest zasięg a tu nie co za życie. wysłałam zapytanie do jednych, bo mapkę mieli niedokładną a oferta ciekawa. zobaczymy czy mają do nas zasięg. najwyżej zostaniemy przy tym, co mamy

no nic dziewczynki. uciekam już, bo małżyk dopomina sie o swoja porcję internetu

pozatym duchota w domu niemożliwa, słońce wali jak oszalałe. mogłoby popadać, bo normalnie aż głowa boli. chyba sobie polegnę na pół godzinki, bo już nie mam sił. albo sobie powyszywam dalej

buziaczki i miłego popołudnia

reklama
Ja wpadłam złożyć najlepsze życzenia::tak:
Mama, Bibinka, Sorbuś, Maryla : Kochane, wszystkiego najmilszego, ogrom zdrowia, tona miłości, spełnienia marzeń!Pociechy z drugiej połówki i tego wszystkiego co same sobie życzycie!!! Buziaki:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Pozdrowionka dla wszystkich kobietek .
U nas ok. czas pomału leci do przodu, buziaki dla wszystkich co mnie jeszcze pamiętają;-):-p:-D:-D.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry