• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszko, może i przez basen, nie wiem już sama, ocipialam :-(:-( chodzę do NFZ i jestem bardzo zadowolona

Bunia, ph mam badane co każdą wizytę i jak poszłam na kontrolę to ph też mialam badane i bylo takie jakie ma być

Mama zwariować można z tymi grzybami

:ninja2::ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BIBINKA- dziekuje bardzo-i Tobie rownież:tak::-)Ty wiesz...;-)

RENNA- a u mnie humorek w miare bo waga idzie w dol a od srody zaczynam brac hormony i tak po cichu licze,ze moze tym razem je pokonam i nie przytyje...zobaczymy jak bedzie,narazie staram sie pozytywnie do nich nastawic i moze dam rade:sorry2:
a jak u Ciebie???

EWELINKA- papa i bedziemy pamietac:tak::-D

pysia, nie ciekawie skoro masz nawroty, ale jak pisze Ewelina tantum rosa bez recepty a naprawdę pomaga (przetestowałam na sobie).

mama, jak możesz prześlij mi na pw te materiały odnośnie diety Dukana, namawiam mamę i niech sobie przeczyta. Wyślę ci na pw mój adres mailowy.

bunia też już kiedyś to widzialam :-D:-D
zapmarta może spróbuję kupić ale w razie ciąży to nie wolno coś pisała ewelina choć w ciąży to chyba nie jestem:ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- dziekuje bardzo-i Tobie rownież:tak::-)Ty wiesz...;-)

RENNA- a u mnie humorek w miare bo waga idzie w dol a od srody zaczynam brac hormony i tak po cichu licze,ze moze tym razem je pokonam i nie przytyje...zobaczymy jak bedzie,narazie staram sie pozytywnie do nich nastawic i moze dam rade:sorry2:
a jak u Ciebie???

EWELINKA- papa i bedziemy pamietac:tak::-D

Powiem Ci ze tez nie najgorzej!!!! co prawda pogoda do bani ale wczoraj mój małz zabrał mnie na zakupy i powiem ci ze zaszalałam !!!!!!!!!!!!!!!!! A moze podeslesz mi wiesci o tej diecie dukana bo chybaa ja stosujesz co?? A jak rybka wyszła??

razem razem :) pamiętam o Tobie :)
ale coś mi się wydaje, że @przyjdzie bo mam chumory w sam raz pasujące do niej :(

tez mam małego kociaka 1,5 m-ca i psa west terierka 3 m-ce

Ale póki jej nie ma to jest dobrze i trzymam mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie, co z nami testują!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry