Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mary-beth - no to kciuki nadal zaciśnięte.![]()
). Jeśli Cię niepokoi to kocie zadrapanie, to zapytaj lekarza o opinię. Pogłasiaj się po brzusiu od e-ciotki! 
Dzięki, kochana! Ściskam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze staranka!mary - zaciskam &&&
mój małżonek wyjechał służbowo i nie wiem czy wróci na weekend. Działaliśmy i w nocy i rano no ale obawiam się że to za mało :/

Mary
Może jakiś urlop by Ci pomógł czy coś, jakies hobby.
Nie jest mi łatwo mówić, bo też czasami świruję, ale mnie mąż stawia do pionu "bo sobie uroisz..." Staramy się juz 3 miesiące, raz mi się @ spóźniał 5 dni (nigdy mi się tyle nie spóźnił), ale wytrzymałąm, żeby nie sięgnąć po test. A ostatni @ miałąm dosyć dziwny, bo mnie strasznie brzuch bolał przed, całą noc nie spałam, nawet leki mi nie pomagały. A nigdy mnie przed nie boli, tylko pierwsze 2-3 dni.
Też bardzo chcemy dzidzię, ale ona narazie nie chce do nas przyjść![]()
Postanowiłam się skupić na sobie - szukam sobie kursów i studiów, bo muszę zdać egzamin językowy, żeby mieć papier (tu to jednak ważne, jesli chcesz się troszkę wzbić na tzw. szczeble kariery
), a następnie chcę iść na studia, żeby mieć jedne ukończone tu (te z Polski będę mieć niedługo zatwierdzone!
). Tak więc myślę teraz o sobie troszkę, a nie o liczeniu dni itd. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na staranka przesyłam!mary-beth - masz rację u mnie tak było zrobiłam test po dóch tyg negatywny - "olałam sprawę" i przestałam o tym mysleć i po kilku dniach nawet nie pamiętam ilu zrobiłam test i juz miałam piekne II kreseczki - trzymam &&& żeby i u ciebie tak było
A w poniedziałek mamy u siebie agenta nieruchomości i maja przyjść też zainteresowani kupnem naszego mieszkania... Także mamy co robić na szczęście!
Mam nadzieję, że z dzidzią wszystko super i że Ty dobrze się czujesz!Dzieki! Wiem, wiem... Troche się sama przestraszyłam... A u Ciebie wszystko dobrze? ;-)Mery.. a Ty faktycznie trochę wyluzuj, bo i z nerwów możesz się tak czuć, tulę mocno![]()

Maluszek ma na imię Fredrik. Jest prześliczny, malutki i okrąglutki! 
sol, no u mnie szyjka też długa i zamknięta. Badana byłam dwa tygodnie temu i mam nadzieję, że nic się nie zmieniło.
sol, a można węgiel leczniczy brać w ciąży ?