reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki, jestem po pracy ale jeszcze około 18 musze iśc na godzinke na spotkanie. Jutro mamy wesele koleżanki i powiem wam, ze powinnam się raczej szykować na nie a nie pracować.
Dziś mam 27 dc, cykle mam 31 dnowe, boli mnie brzuch i plecy. Zrobiłam test o czułości 10 bo idziemy na to wesele i chodz o %. Oczywiście jedna krecha. Miałam nadzieję. No teraz czekam na @.
Buziaki i pozdrawiam wszystkie

reklama
Wisieńka - witaj! Przykro mi z powodu testu... Tule i ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& No i życzę miłej zabawy na weselu!

A Wam wszystkim starającym się - takich bobasów:

162828967949470069b06be.gif
images
images

:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Sol, są jeszcze z innymi kółeczkami ale już nie gadam, bo też podobna kwota..
Na szczęście masz jeszcze sporo czasu do zakupów, więc na pewno wybierzesz coś idealnego dla siebie :) I nie zapominaj o dużym koszu :D
Wisienko, jeszcze nic straconego. Poczekaj spokojnie, wielu dziewczynom test nie pokazuję II kresek nawet w dniu spodziewanej @ :)

Lilith ja jestem przykładem na niewychodzące testy, z moim Dzwoneczkiem tak było. Wyszedł dopiero trzeci.Cóż teraz niewielkie prawdopodobieństwo ma fasolkowania ale zawsze jakies 0,01 % jest, heh
Kyra witaj

WISIENKA-- jakie 0,01%? Nigdy nie wiadomo co nas czeka- trzeba więc na wszelki wypadek być optymistką:) Mam nadzieję, że Twoja fasolka jest już w Twoim brzuszku- widziałam, ze testowałaś:)

hej!

ja po wizycie u gina, wzięla co trzeba do badania i za jakiś czas będziem wiedzieć czy jest ok. dodatkowo tez od razu w laboratorium zrobilam pozostałe badania(przeciwciala kardiolipinowe i antykoagulant toczniowy) czy jak to się piszę... w sumie to lżejsza o 335 zł jestem :O:O dobrze że musia dała część kaski bo by było nieciekawie... ale cóż, jak trzeba to trzeba. Dobrze że kariotyp darmowy, bo bym 700 wydała ... :(

reklama
kyra no testowałam bo mamy jutro wesele, pewnie i tak by nic nie zaszkodziło ale chciałam miec czyste sumienie. A małe procenty bo było mało bobosexów i wiesz ja dopiero pierwszy cykl miałam po Dzwoneczku więc jeszcze nic nie uregulowane. A jak u ciebie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry