reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć MLODAM- a co to za badania? Kurcze, wszystko u nas takie drogie...:( A podobno składkę w pracy mają nam powiększyć- ciekawe po co skoro tyle trzeba za wszystko płacić!

reklama
Wisieńka - nigdy nie mów nigdy :tak:

LILITH - widziałam kilka zajefajnych wózków w cenie powyżej mojego limitu i mi się strasznie podobały ale niestety :-( Trzeba realnie patrzeć na to co się ma a w kwestii wózka nikt nam nie pomoże niestety. Ehh... człowiek by wiele rzeczy chciał a się nie da :sorry: MI się strasznie Baracudy podobają ale nie dość że drogie to jeszcze są cięższe od np. Espiro. Aż zaczynam żałować że nie pracuję i nie zarabiam jak normalny człowiek :-( Dużo czasu powiadasz? Ja sylwestra jeszcze pamiętam jakby wczoraj był :-D

kyra - ja się tak sobie złoszczę :-D Nie obrażam się nie nic tylko nie lubię zdrobnień w żadnym wykonaniu - siostra mnie zraziła a i moje imię jej na to pozwalało więc mam takie wypaczenie psychiczne :-p

Jeny - pozmywałam naczynia i czuję się jakby TIR po mnie przejechał :-D Kręgosłup mi siadł :-D A dopiero połowa ciąży - pod koniec chyba na wyciągu będę leżeć :sorry:

hej Kyra! dawno się nie "widziałysmy". No te pierwsze to na jakąś bakterie i wymaz z szyjki by sprawdzic czy nie ma bakterii no i te 2 co opisałam. Wiesz ja po 2 stratach także przed kolejną próbą lekarz chce cos wykluczyć. co tam u Ciebie?

Sol obys nie musiała leżeć!!!! wypluj te słowa!

sol - mi tez najbardziej podoba się 1 i 3 :happy2:

wisieńka - nie łam się :tak:

mary - włącz na luz, będzie dobrze :tak:

młodam - a co to za badania jesli mogę zapytać? Ale cenowy szok :szok:

Wisienko- u mnie...kupiłam sobie dwa storczyki na pociechę i zjadłam dwie paczki niezdrowych chipsów...a za parę dni czekają nas jak to mówisz bobosexy:)
Coś mi sie porąbało w cyklach- bo coraz częściej trwają 29-30 dni, a dawniej to było 23-25 więc tak naprawdę to już sie troche gubię kiedy ta owulka, mimo, że stosuję NPR. Może jak nam domek da wytchnienie to mi się trochę ureguluje i dzidzia przyjdzie...To sie porządnie wybaluj na tym weselichu:))
SOL no wiem, że sie nie gniewasz:))
Chciałabym też wybierać wózek dla maluszka...:)

Wisienka dojechałam do domu :D jeszcze tak kilka razy się wybiore sama na miasto to bede smigac po Wro jak szalona :D hihihi
Majka a o ktore konkretnie pytasz?
Kyra a właśnie jak domek?

majqa - a mi się coraz bardziej ten 3 podobać zaczyna ale już mi M właśnie powiedział że cena :-( Tylko jak on chce lekki wózek w limicie zmieścić to życzę mu powodzenia :-(

kyra - już niedługo :-)

Idę bo doła zaczynam łapać :-(

MLODAM w kwestii domku to kupiliśmy ostatnio stół i krzesła:)! Widząc postępy w pracach zaczynam wierzyć, że za niedługo jak będzie już paskudna jesień to się przeprowadzimy:))) A Ty prawko jazdy robiłaś??

reklama
SOL a coś się stało że się dołujesz? czy tak po porstu?
będzie dobrze, bo musi! nie ma innej opcji!!!
Komu zrobić kawusi? mężuś w robocie do niewiadomo ktorej... jeszcze jakby za to dobrze płacili to by było dobrze, a tak sie chlopina natyga i niewiele z tego będzie mieć... ehhh to życie.
Właśnie go rozbawiłam i zapytałam: "czy będzie miał siłę?" on na to: "na spacer" a ja że nie i się śmiać zaczęłam... :) a on jeszcze głośniej bo załapał ;) także będzie miał koniec pracy z bananem na buzi :PPP hihihihi

Kyra tak rok temu :D ale po wrocku niebardzo lubie sama jezdzic. wole jak K siedzi obok. dotąd to sama tylko do roboty. WIesz, znana jeżdzona trasa. a dzis musialam do szpitala jechac od gina.

HEJ PYSIA :D co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry