reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marylka nie chce zapeszać ale to mogą być objawy ciąży. Ja też sie tak czułam z Natalką, że bolał mnie brzuch jak na @ a ona nie przyszła :-) a wtedy kiedy doszło prawdopodobnie do zagnieżdżenia się jajeczka to w ten dzień się tak dziwnie czułam. I ja zobaczyłam pęcherzyk w 5,5 tyg. ciąży.
Krakowianka dużo zdrówka Ci zyczę, a co to jest ten test Pappa, jesli mogę spytać?
Wisienka ja też Ci życzę żeby test był wadliwy, a może jest jeszcze po prostu wcześnie
Sol jesteśmy z Tobą :happy:

Martuś no ja dałam suwaczek ale tak na prawdę czekam ten miesiąc bo dopiero odstawiłam tabletki i któraś z dziewczyn, mama i jeszcze jedna poradziły żeby 1 miesiąc poczekać, 1 normalny cykl, co prawda mam małe obawy, ale bardziej nie mogę się doczekać następnego cyklu i wtedy działamy pełną parą :-) ;-) :-):happy:

Marylka nie chce zapeszać ale to mogą być objawy ciąży. Ja też sie tak czułam z Natalką, że bolał mnie brzuch jak na @ a ona nie przyszła :-) a wtedy kiedy doszło prawdopodobnie do zagnieżdżenia się jajeczka to w ten dzień się tak dziwnie czułam. I ja zobaczyłam pęcherzyk w 5,5 tyg. ciąży.
Krakowianka dużo zdrówka Ci zyczę, a co to jest ten test Pappa, jesli mogę spytać?
Wisienka ja też Ci życzę żeby test był wadliwy, a może jest jeszcze po prostu wcześnie
Sol jesteśmy z Tobą :happy:
ale mnie brzuch nie boli :( tylko na dole mnie tak zakoło wczoraj jakby przy jajniku a dzis jakby po środku ale ja generalnie czuje sie dobrze i nie wiedze za dużo rożnicy moze tylko to że spanie przychodzi mi bez problemu i o 19 mi sie oczy zamykają - a wcześniej raczej tak nie było

Marylka to przeprasza, źle Cię zrozumiałam w takim razie, ale dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte

Pszczólka ta dyrektorka to ma różna fazy takie i nie wiem od czego to zależy... Zanim poszłam na urlop to bylo super - była miła i wogóle. Ajak wróciłam to juz jakieś fochy... Także sie nei przejmuję bo jeszcze nie odkryłam czy moja zachowanie ma jakikolwiek wplyw na jej fazy:laugh2: Pewnie nie...

Marylka ja też mam takie ukłocia pośrodku:) Ale jak tak mam niestety odkąd zaczęłam clo brac... Ale teraz doszło kłucie w jajnikach co jakiś czas i .... STOP!!!!!! Miałam o tym nie myśleć. Jeszcze tylko parę dni!
Ty też wytrzymasz:) Mam nadzieję że obie mamy fasoleczki:))

Witam się :-) :-)

Wisienka, Mary, Mama i Marylka, trzymam kciuki za fasolki, odganiam paskudne @@@@@@ obyście ich nie oglądały aż do końca przyszłego roku! (daje wam czas na karmienie ;-) )

U nas paskudna pogoda, leje cały dzień.

Wczoraj byłam u gina na pierwszej wizycie, ogólnie wszystko ok, a szczegóły za 2 tygodnie na pierwszym USG. I tak jak trzeba się wyluzować i odstresować robiąc fasolkę, tak niestety trzeba też później, przed każdą wizytą u gina i każdego dnia rano, gdy wyszukuje się niepokojących objawów.

reklama
Monia wydaje mi się że jeśli chodzi o zachowanie Twojej dyrektorki to raczej to z nią jest coś nie tak, na pewno nie z Tobą, bo to ona zmieniła zachowanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry