reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
misia : 3mam kciuki za egzamin

zapmarta, szczesliwa : wam juz niedlugo zostalo!!!! 3mam kciuki za chlopakow!!! :)

sol : nie smuc sie! wiem doskonale co czujesz... moj jest srednio raz na 2 tyg na delegacji za granica i tez nie lubie jak jets daleko, nawet nie spie spokojnie wiedzac ze jakby cos sie dzialo to jestem sama z malym itp
jutro leci na 3 dni do madrytu ale mam nadzieje ze pozniej sie to troche uspokoi
najbardziej nie cierpue usa, bo z roznia czasowa nawet nei mozemy sie spikanc na telefon, a jak juz to na chwile...no ale co zrobic...

reklama
Hej wszystkim!

Witam się w południe. Właśnie wróciłam od lekarza - dostałam skierowanie do ginekologa na USG i cytologię. Jestem zaskoczona - mile, bo tu to nie takie hop siup dostać się do specjalisty, zwłaszcza, gdy para stara się pół roku. Ale lekarka potraktowała mój przypadek jako godny sprawdzenia, więc jesli @ nadal nie będzie w ciągu 4 dni, to mam iść do ginka. No i kazała powtórzyć test w domu, bo one oczywiście mogą szwankować. Więc powtórzyłam - jeden negatywny, drugi chyba też. :no2::hmm: Coś na nim ćmi, ale to mi chyba wyobraźnia ćmi. :baffled::baffled::eek::eek::eek::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: No to kiedy mi ta @ przylezie...

39 dc dziś, bóle nadal w brzuszku, jajniku, głowie, kręgosłupie na dole. :errr::oo::unsure::unsure: Od wczoraj ciężkie piersi, ale nadal nie bolą. :nerd::baffled:

Przesyłam nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujące i staraczki! :tak::tak:

Wisieńka - przykro mi, kochana! Tulę Cię! Ale nie poddawaj się i nie martw! Wiesz, są kobiety, którym sikacze w ogóle nie wychodzą. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby @ nie przylazła i żeby była dzidzia! :tak:
Monia - miłego wyjazdu (służbowo, tak?)!
Marta - jak się macie Ty i maleństwo?
Maryla - dużego utargu życzę!
Hope - dzięki, kochana! Z dzidzią dobrze? Jak się czujesz?
Misia - hej! Samopoczucie w porządku?

Wszystkie Was pozdrawiam!

Teraz strasznie mi się chce spać, więc się chyba położę. Ale zajrzę później! Miłego dnia!

pszczolka : fajnie :) dzieki! wyszlo sloneczko i nawet w sklepie natalys kupilam dla malego juz 2 prezenty na gwiazdke lub urodzinki : puzlle na magnes ( takie z wedka), one sa z drewna z magnesikiem w srodku, i walizke na *******ki Moulin Roty - to bardzo stara klasyczna firma zabawkowa, uwielbiam ich design!!!
a teraz juz po obiadku a maly gada i gada w lozku, cos nie chce zasnac mi... ech...

a po poludniu uderzamy do parku na 2-3 godzinki :)

Witaj Mary-Beth za Ciebie też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) Odpoczywaj sobie :-)

Dzięki, Pszczółko, i wzajemnie, kochana! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurczę, wiem, wiem, nakręcona jestem na maksa, ale ja widzę okrutnie słabiuśką drugą kreseczkę... :sorry::sorry: Próbowałam zrobić zdjęcie, żebyście oceniły, ale mam lipny aparat i światło się odbija od tego okienka, które jest nad paskiem. :eek::eek: Ale drugi test, ten nowoczesny elektroniczny wyszedł negatywny (tam się pojawia napis "ciąża", "brak ciąży"). Było to drugie... :-(

Ryczę dziś jak głupia, a wszystko z tych emocji.

Ostatnia edycja:
Josephine super, że masz już prezenty dla synka, a nie wypatrzy ich gdzieś? :-p Fajnie, że chodzicie sobie na spacerki, trzeba korzystać póki ładna pogoda:-)

nie wyparzy, te zapakowalam w sklepie :) bo w zeszlym tyg; kupilam duze lego duplo stajnie ... i wypatrzyl i piszczal zeby otworzyc. ale schowalam, w 3 m-ce to 2 razy o nim zapomni :)

Mary-Beth ja Cię doskonale rozumiem, płacz i wypłacz się, wtedy się uspokoisz, emocję opadną. Tulam Cię mocno, ja wierzę że będzie dobrze, musi być. A tam za granicą nie robią betki?

reklama
Hej!
Weszłam na chwilkę i przeczytałam o pozytywnych wiadomościach :-)
Mary-beth i Marylko- mocno zaciskam kciuki:-) Chciałabym, żeby już teraz Wam sie udało.

Ja też się dziwnie czuje...ale to chyba nie to, na pewno nie;-)

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku serdecznie:-):-D:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry