S
Sol
Gość
Kochane jesteście dziewczyny 
pscółka - mi się udało teraz w drugim cyklu po odstawieniu plastrów
chociaż ja je brałam żeby wywołać owu u siebie 
josephine - ja się w sumie cieszę że teraz jeździ blisko bo jak jeździł do Sanoka to się bidny męczył 10 godzin w autokarze a teraz chociaż jeżdżą samochodami i tylko 45-60 min drogi :-)
mama - to dobre wieści
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I trzymam kciuki :-)
A ja : odkurzyłam, pozmywałam cały zlew garów co mi mąż zostawił żebym się nie nudziła, ziemniaczki się gotują, roladki z kurczaka pieką w sosiku, Karola kombinuje jak koń pod górkę a ja zamówiłam komplet (3 rzeczy) wypoczynkowy do salonu z Ecopuf
Przelew już doszedł więc jutro - najdalej w piątek otrzymam moje wyposażenie
Mąż wreszcie dostał wynagrodzenie za jedna robótkę więc ten zestaw kosztował jedną stronę internetową
Mąż dzwonił i wsio w porządeczku - mają zabiegi więc robią a nie nudzą się
A ja czekam na moją mamę :-) Spadam pranie nastawić i zobaczyć ziemniaczki czy gotowe 
Jednak jak się człowiek czymś zajmie to chwilowo zapomina - szkoda że na krótko

pscółka - mi się udało teraz w drugim cyklu po odstawieniu plastrów
chociaż ja je brałam żeby wywołać owu u siebie 
josephine - ja się w sumie cieszę że teraz jeździ blisko bo jak jeździł do Sanoka to się bidny męczył 10 godzin w autokarze a teraz chociaż jeżdżą samochodami i tylko 45-60 min drogi :-)
mama - to dobre wieści

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I trzymam kciuki :-)
A ja : odkurzyłam, pozmywałam cały zlew garów co mi mąż zostawił żebym się nie nudziła, ziemniaczki się gotują, roladki z kurczaka pieką w sosiku, Karola kombinuje jak koń pod górkę a ja zamówiłam komplet (3 rzeczy) wypoczynkowy do salonu z Ecopuf
Przelew już doszedł więc jutro - najdalej w piątek otrzymam moje wyposażenie
Mąż wreszcie dostał wynagrodzenie za jedna robótkę więc ten zestaw kosztował jedną stronę internetową
Mąż dzwonił i wsio w porządeczku - mają zabiegi więc robią a nie nudzą się
A ja czekam na moją mamę :-) Spadam pranie nastawić i zobaczyć ziemniaczki czy gotowe 
Jednak jak się człowiek czymś zajmie to chwilowo zapomina - szkoda że na krótko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W jakim szpitalu Twój gin pracuje?
i miłego popołudnia