reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane jesteście dziewczyny :tak:

pscółka - mi się udało teraz w drugim cyklu po odstawieniu plastrów :tak: chociaż ja je brałam żeby wywołać owu u siebie :-p

josephine - ja się w sumie cieszę że teraz jeździ blisko bo jak jeździł do Sanoka to się bidny męczył 10 godzin w autokarze a teraz chociaż jeżdżą samochodami i tylko 45-60 min drogi :-)

mama - to dobre wieści :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I trzymam kciuki :-)

A ja : odkurzyłam, pozmywałam cały zlew garów co mi mąż zostawił żebym się nie nudziła, ziemniaczki się gotują, roladki z kurczaka pieką w sosiku, Karola kombinuje jak koń pod górkę a ja zamówiłam komplet (3 rzeczy) wypoczynkowy do salonu z Ecopuf :-D Przelew już doszedł więc jutro - najdalej w piątek otrzymam moje wyposażenie :-D Mąż wreszcie dostał wynagrodzenie za jedna robótkę więc ten zestaw kosztował jedną stronę internetową :-D Mąż dzwonił i wsio w porządeczku - mają zabiegi więc robią a nie nudzą się :-p A ja czekam na moją mamę :-) Spadam pranie nastawić i zobaczyć ziemniaczki czy gotowe :tak:
Jednak jak się człowiek czymś zajmie to chwilowo zapomina - szkoda że na krótko :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Mama czyli wszystko idzie w jak najlepszym kierunku
A co do testu to ja, jak kupowałam test to mi pani w aptece powiedziała, ze z testami to chodzi o to zeby mocz był trzymany ok 3-4 godz. i z takiego trzeba zrobić, bo wtedy wyższe stężenie czegoś jest i ja robiłam swój pierwszy test ok 18 czy 19 i też wyszedł :-)

pscółka - ja teraz też robiłam wieczorem :-D Nie mogłam wytrzymać i z głupoty zrobiłam i zobaczyłam śliczności moje :-D A drugi był poranny a z Karolą robiłam o 16 po obiadku :-p Mąż się ze mnie śmieje że u mnie jak mają wyjść to i przy różnicy godziny w siusianiu i kilka dni przed terminem @ wyjdą pozytywne :-p Bo tak też w i lutym było przed Karolą :-(

sol, to te fotele, co wtedy zdjęcia wklejałaś ?
oj jak tak, to teraz czeka ciebie błogie lenistwo... ale chociaż kręgosłup odciążysz.

marta - dokładnie te same :-D dwa maxi i jeden active
WYGODNE FOTELE DO SYPIALNI MNÓSTWO ZASTOSOWAŃ (1214748638) - Aukcje internetowe Allegro
są boskie - a na dodatek w pokoju się fajnie zrobi pomarańczowo bo wzięłam w kolorze pomarańczy - nie wiem czemu :-p Nie no pokój muszę utrzymywać w jasnych kolorach bo to północny i trochę tam ciemnawo. Ściany mam takie jasno żółte/piaskowe a dywan i dodatki pomarańczowe więc będzie to fajnie wyglądało :-D Teraz się muszę tylko zastanowić jak się pozbyć kanapy pod nieobecność męża :-D Bo ciężkie to bydle a nie mam gdzie przestawić bo niestety mieszkanko małe :sorry:

Spadam obiad wyjmować. Niestety nie wiem za ile przyjdzie moja mama bo nie odbiera telefonu :-( Szkoda - zjemy z Karolą same :-( znowu :-(

Sol foteliki bardzo fajne:)) No i widzisz jak człowiek czyms się zajmuje to faktycznie mniej myśli:) I czas szybciej leci:))

Mama czyli wieści jak narazie w dobrą stronę:) Oby jutro test pokazał co trzeba:)

Sol wyglądają na miękkie i fajne te fotele ale chyba cięzko z nich tyłek podnieść co ?? :):)

Sol i Marta a wy byłyście rozpulchnione ?? bo ja chyba jestem :) wiem wiem że ciągle o tym samym no ale zastanawiam sie czy sie udało czy nie :)

i sol podaj raz jeszcze nazwe tego testu co ty miałaś

marylka - jeszcze nie wiem czy z nich trudno się podnieść - podobno ciężko ale dlatego że człowiek popada w błogostan lenistwa :-D A w zależności jak je sobie ułożysz tak masz niskie albo wysokie :tak: A ja robiłam i przy Karoli i teraz jako pierwszy Pre-test taki z matką z dzieckiem na rękach - mąż się śmieje że to Agnieszka Włodarczyk z córcią na nim jest :-p Ale naprawdę podobna :-D A co do rozpulchniania - nie wiem o czym mówisz :-p Chyba nie doczytałam :-) Przepraszam ale nie wiem o co biega :sorry:

monia - teraz będę jak ta powalona czekała na kuriera :-D Mam tylko nadzieję że kurier mi to wniesie na górę bo przeca nie mam szans tego wnieść sama :sorry: Chociaż jak zobaczy ciężarną matkę z dzieckiem to może go sumienie ruszy :-p

Pachnie ślicznie, wszystko gotowe, teraz tylko musi trochę przestygnąć i szamiemy :-D Ehh... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce teraz :-p

Mama- dobre wieśći :-) Za Ciebie również trzymam kciuki:happy: W jakim szpitalu Twój gin pracuje?

Marylka- haha, śmieje się z tego "rozpulchnione". Oby Ci się udało:-)

Zmykam dalej do pracy, miłego popołudnia wszystkim:-)

reklama
Sol ja też wtedy nie mogłam wytrzymać ;-) Foteliki super, nic tylko leniuchować :-) A co do testu to nie jest na nich czasem ta aktorka z rodziny zastępczej Majka?

Dziewczynki, ja muszę kończyć bo 15 dochodzi i zmykam z pracy. Myślę, że jutro do Was zajrzę, pozdrawiam Was wszystkie papapa :-D:rofl2: i miłego popołudnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry