reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KRAKOWIANKA- dzieki;-)
ZAPMARTA- ja tez leeedwo wytrzymuje,ale juz wieczor i zaraz pojde spac i pewnie kole 6 rano juz zrobie:tak:;-);-)mam nadzieje,ze bedzie na co popatrzyć:rofl2::rofl2:

MONISIA- dzialajcie,dzialajcie a za chwile bedziemy za Ciebie zaciskac.

CREATE- no to za Ciebie tez &&&&&&&&&&&&&& zacisniete:tak:

reklama
mama - dziękuje, to pierwszy miesiąc starań, więc było by rewelacyjnie, jakby się udało ;)
Życzę wam miłego popołudnia, ja postaram się wieczorem zaglądnać.
Trzymajcie się cieplutko :*

mama ja mam budzik na 6 nastawiony to odrazu daj znać :) i zamówiłam już ten test w aptece obok :) bo przez neta sie nie opłaca presyłka droższa niż test :)

Mary-beth - ja myślę, że musisz jutro test powtórzyć, taki "zwykły". :) Trzymam kciuki. :)

Dzięki, Krakowianka! Jutro powtórzę. A wizyte u ginki zamówiłam na czwartek 8 rano. M. ze mną pojedzie. Na całe szczęście! To jakies dobre centrum medyczne, a ta ginka jest polecana na forach. Ogólnie maja świetny sprzęt tam, są profesjonalni. Zobaczymy... :huh::huh:

Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie jest dobre? :*:*

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla testujących oraz starających się dziewczyn!

Przepraszam, że mało się udzielam ale przesypiam całe dnie!...

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki nie było mnie prze dwa tyg bo sie urlopowałam a teraz powrót to rzeczywistosci :( a nastepne wakacje dopiero za rok :)
Hope Jawe Misia gratulacje !
Za reszte które niedługo testuja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama zacisniete
Mary ja tez tak miałam ze jedna krecha była słaba przy pierwszym tescie a nastepne negatywne mo i przyszła @ oby u Ciebie było inaczej .
My juz w tym miesiacu działamy :)

MARY-BETH- witaj slodziaku-czyli razem jutro testujemy:tak::tak::tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!

FLEUR- czesc kochana-super,ze calo i zdrpwo wrociliscie z wyjazdu:tak:i dziekuje;-)
a herbatka przepyszna a slodkości jeszcze bardziej-siostra sie zajadala:tak::-D:-Dpyszne byla,ale sie podzielilam;-):-)
mam nadzieje,ze Tobie tez sie szybko uda...ostatnio byly 3 ciezarowki w jeden dzien moze znowu na dniach bedzie wysyp fasolek:-p

Ja mam ostatnio gorsze dni....
Może to ten miesiąc...
Dziś mija rok odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, kiedy zrobiłam pierwsze USG, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że moja maleńka nie wyląduje w moich ramionach.....
EHHHHHH
Nie zasmucam...
wrócę...
jak mi przejdzie...

Ja mam ostatnio gorsze dni....
Może to ten miesiąc...
Dziś mija rok odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, kiedy zrobiłam pierwsze USG, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że moja maleńka nie wyląduje w moich ramionach.....
EHHHHHH
Nie zasmucam...
wrócę...
jak mi przejdzie...

tulę mocno ...

dzisiaj pogoda była cudna - tak cieplutko, aż miło :)
córa ma tempkę i zaraz kładę ją do łózia (mam nadzieję, że ta noc będzie przespana)

mama, mary
- trzymam mocno kciuki za II kreseczki jutro :)

Mama trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:tak: ciesze sie ,ze herbatka smakuje i cukiereczki ;-)jak juz skonczyłas podeśle wiecej :-) podróż była długa ale dalismy rade ;-)

reklama
V_jolka - znam ten ból. Mnie nieubłaganie zbliża się termin porodu (30 września), którego niestety nie będzie. Przytulam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry