reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- witaj slodziaku-czyli razem jutro testujemy:tak::tak::tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!

Dziękuję Ci! Dla Ciebie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Życzę Ci, kochana, z całego serca dwóch tłustych krech! :tak::tak:

Wisieńka - ja mimo wszystko wierzę, że dzidziuś się pojawi i bedziecie szczęśliwymi rodzicami! Życzę Ci tego gorąco, oraz pozdrawiam i mam nadzieje, że jeszcze tu zajrzysz!

Ja się pożegnam. Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
reklama
mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobry wieczór Kochane... Widze, że zrobiło sie troszke smutno...

Przede wszystkim Wisieńka to Twoja decyzja, widocznie tego potrzebujesz... Oby to dało Ci siłe i obyś spojrzała na to inaczej... Ja osobiście wierze, że bedziecie mieli swoje Maleństwo... Może bedzie to moment w którym najmniej bedziecie sie tego spodziewać. Tego Ci życze z całego serca!!

Mama
uwierz mi, że przed Toba też jeszcze wszystko. Moja Teściowa każdą ciąże miała zagrożoną... Pierwszą poroniła, kolejne dzieciątko żyło 3 dni i niestety odeszło do aniołków, kolejny był mój Mąż, potem jego siostrzyczka i teraz po 40 urodziła zdrowego synka, która ma nie całe 2 latka. Zobacz urodziłaś zdrowe dzieci dlaczego miałabyś nie mieć trzeciego?? NIe rezygnuj z tego nigdy bo za pare lat jak już naprawde nie bedzie można nic zrobić zadasz sobie pytanie: "czemu dalej nie próbowałam??"

My tu jesteśmy wszystkie żeby sie wspierać. Czuje sie jak w Mojej wirtualnej Rodzinie tutaj!! I żadnej nie można dać sie poddać.
Może myślicie, że łatwo mi mówić bo udało nam sie za pierwszym razem, ale tez byłam pewna, że nic z tego... Lekarze mówili mi różne głupoty a jednak udało sie... Jesteśmy stworzone do tego aby rodzić dzieci bo mamy siłe!!!!
Troche sie wzruszyłam...

Troche zmienie temat... Egzamin chyba poszedł mi do bani
Bede Was teraz meczyc tymi buzkami bo bardzio mi sie podobają...
A poza tym cały czas jem gołąbki od Mamusi zrobiła mi całyyyyy garnek!!!
Dostałam też od Mamci piżamke na urodzinki taką słodką snoopy żeby było mi ciepło. Co prawda urodziny 19 ale Mama chciała mi dać już a ja sie nie stawiałam
Dzisiaj jesszcze bedziemy prawdopodobnie jechac do Mojego Kochanego Teścia ale jeszcze nie wiem na pewno.
A teraz ide po kolejna porcje gołąbków... Chyba wybuchne

HMMMM smutne tematy widze na tapecie - mój lekarz mi powiedizał ze w takim stanie jak jest tam wszystko w środku nie mam szans na ciaże a jednak wiec proszę nie poddawajcie się choć odpoczynek jest wskazany dla równowagi psychicznej - to nie mozecie się poddawać

za wszystkie Was kochane trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Krzysiu, Wisienko :ninja2:

Witam z wieczorka :)

Wisieńka, ściskam Cię, wkrótce się uda, musi! :)

Krakowianka, a z jakiegoś konkretnego powodu gin zlecił Ci test PaPPa?

Maryla, trzymam kciuki za fasolkę :)

Merry-beth, a badałaś może prolaktynę? Ja miałam problemy z nieregularnymi cyklami właśnie z powodu za wysokiej prl, zbiłam ją Bromergonem. Ooo testowałaś. Mam nadzieję, że jednak ten pierwszy test się nie mylił i za kilka dni wyjdą dwie tłuściutkie kreski :)

Josephine, ja też już jeden prezent dla małego mam, kupiłam jakiś czas temu ciastolinę :) Potem takie przedświąteczne tłumy w sklepach mnie dobijają ;)

Majqa1, zdrówka dla córeczki :)

KrólowaFal, witaj, no to idziemy równo w tym cyklu (u mnie też 6dc) tyle, że ja mam zwykle dłuższe cykle, więc będę testować po Tobie :)

Mama5, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :)

Createdbylove, oby ten pierwszy cykl okazał się owocny :)

V_jolka przytulaski dla Ciebie

Pochwalę się, że moje dzieciątko poszło dziś bez płaczu do żłobka. Przez ostatnie kilka dni serce mi rano pękało, jak płakał w tulony we mnie i mówił,że chce do mamy :( Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej :)

No to się zrobiło smutno, ja tam się już na nic nie nastawiam, bo od początku czułam, ze nic z tego nie wyniknie, jestem chyba za słaba psychicznie, za Was wszystkie oczywiscie trzymam kciuki cały czas dziewczyny.
Kolorowych ...

Smuteczki nadeszły na forum..
Po tym jednym miesiącu, wiem co to znaczy, pragnąć dziecka i wyczekiwać go aż do dnia... właściwie niechcianego dnia @.
Zazwyczaj, modliłam się, żeby @ była, byłam nierozsądna, bawiłam się. A teraz kiedy bardzo pragnę, żeby jej nie było, może się pojawi.. to jest przykre.. bo przez ten cały czas, od dni płodnych, myślę o jednym. O Maleństwu. Pewnie ma tak każda z Was. Wyobrażacie sobie, jak będzie wyglądało, kogo będzie miało oczy, jaki kupicie wózek, czy będzie chłopiec czy dziewczynka.
A jak potem przychodzi @, mijają nadzieje i ochota.
Mama - Wszystko będzie dobrze, jesteś jeszcze młoda, moja mama w tym wieku, po 10 latach zaszła w ciąże i tak o to, mam siostrzyczkę o 10 lat młodszą. Wiem, że jest Ci ciężko, być tu, czytać jak któreś się udało. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, jak to dobrze powiedziała Misia.. jak taka wirtualna rodzina.. Wiadomo, że w głębi duszy, każda zazdrości każdej, której się udało. Trzeba po prostu wierzyć, że Tobie, każdej z nas się uda :)
Wisienka - Nie wiem, ile masz lat, ale powiem Ci to samo, co Mamie, musisz wierzyć, wiara zawsze działa cuda :)
Tylko czasem trzeba cierpliwie poczekać.

Ostatnia edycja:
mama i wisieńka - ale wy piep... nie powiem co bo brzydko bym powiedziała :tak: jesteście młode kobiety i wszystko przed wami :tak: Jak 50-latki mogą urodzić to wy tym bardziej - jesteście w wieku wybitnie produktywnym i proszę nie myśleć inaczej :tak: A że jest pod górkę - zdarza się - nic w życiu łatwo nie przychodzi - o wiele rzeczy trzeba walczyć :tak: A o dzieciątko zawsze warto walczyć :tak: Więc proszę was młode dupy - uśmiechnąć się i czerpać z sexu tyle radości żeby wam uśmiech z mordek nie schodził :tak: Jak trzeba - to paszla z forum na jakiś czas ale potem proszę tu zaraportować termin porodu :tak: Trzymam za was kciuki bardzo mocno :tak:

Dziewczynki - ratunku - zakochałam się w kiecce i nie chce żadnej innej :-( Ale nie mam aż tyle kasy żeby tylko się na ciążę zaopatrzyć w takie cudo :-(
ASOS Maternity, boska czarna suknia maxi L 40 (1230296777) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Właśnie !!
Sol zawsze trzeba się słuchać, ona się nie myli :)

Fajna sukienka :)
Ja bym w niej dziwnie wyglądała, bo jestem niewysoka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
created - a szpilki to od czego są :-D nie no - nikt nie jest nieomylny słonko :-)

Będę teraz pakusiać nad tą sukienką jak potłuczona :-D :-( Już zaczęłam truć mężowi chociaż pewnie bez skutku będzie bo już kupiłam ten komplet do salonu :-( Aaaa.... teraz będę klęła na czym świat stoi :-( Aaaa. muszę sobie pokrzyczeć a jest po 22 :aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry