reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nawet w szpilkach (i to wysokich) nie mam 170 :P hehe
A krzycz ile wlezie, ja też miałam dzisiaj dzień krzyku, cały czas się na D. darłam o byle głupotę.
W ogóle coś nerwowa jestem ostatnio

I powiem wam coś..
Kupiłam sobie test, a nawet dwa, bo to dwupak był :p
Chyba rano zrobię, nie wytrzymam do niedzieli!!

Ostatnia edycja:
reklama
created - to życzę pozytywów :-D i rano wyczekuję wieści :tak: A ja mam 167 i w szpilkach i tak wyglądam jak kurdupel przy M :-D

A i poskarżę się na męża - on waży ode mnie mniej o 2 kg a ma 17 cm więcej niż ja :-(

Idę spać zanim zrobię coś czego będę żałowała i kupię te kiecke :no: Tylko Karoli dam antybiotyk i lulamy :tak: A w ogóle to zaczęło u mnie padać :dry: a jutro chciałam wyjść na spacer - mam nadzieję że minie ta pogoda :tak:

Dobranoc :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol, śliczna kiecka :) To na jakąś okazję, czy tak po prostu bez okazji? :)

No i Sol, dobrze prawisz :) Dziewczyny nie poddawajcie się. Wierzę, że każdej z Was się uda i doczeka się upragnionej kruszynki.

Createdbylove, ja to dopiero kurdupelek ;)
Aaaa, ja mam tyle samo ;)

Witam sie porannie,

Widze ze sie chwilowo smutno zrobilo....Kochane tulam Was wszystkie bardzo mocno i trzymam &&&& z calej sily zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly.

Wisienka tulam Cie mocno, wiem co czujesz ale mam nadzieje ze kiedys do nas wrocisz.
Mama,Mary, Createdbylove i inne ktore testuja pozniej...Kochane z calej sily &&&& zacisniete!

Pszczolka pamietam te witaminki o ktorych piszesz, tutaj ich nie sprzedaja.

Ja wlasnie wypilam poranna kawke z duza iloscia mleka i chyba za troche jeszcze legne bo mam 6.00 rano:tak:

Sol kiecka super, musze Ci powiedziec ze ostatniego lata one byly bardzo modne tutaj w Au i to nie tylko dla kobiet w ciazy. Byly wszystkie kolory a w okolicach biustu i na dole byl maly haft. Jak jeszcze beda w tym roku zakupie sobie taka :)

Blusia - w sobotę na wesele kolegi idę i nie mam co założyć
4_9_17v.gif

jaewa - miłego dnia słoneczko :-D

Idę bo zacznę kląć :-(

Blusia - w sobotę na wesele kolegi idę i nie mam co założyć
4_9_17v.gif

jaewa - miłego dnia słoneczko :-D

Idę bo zacznę kląć :-(

Sol Kochana chyba "przespanego" dnia bo mi sie znowu spac chce a dopiero wstalam :P
Nie martw sie Slonce ja tez sama czesto w domu siedze jak S wyjezdza a 3 dni o ktorych piszesz to dla mnie krotko :)
W piatek ide do lekarza zobaczyc coz to mi na tym posiewie wyszlo...

Createdbylove ja robilam w 26 dc test a mialam @ dostac jakos w 31, 32 dc i juz kreska wyszla :)

Blusia dziekuje a Tobie spokojnej nocy :)

Ok dziewczynki lece do wyrka buziaki :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A czyli jutro testowanie ;P
A najwyżej drugi zrobię, tak jak powinnam, dzięki Kochane :*
Mnie boli głowa, u nas tak zimno się zrobiło, że z chęcią zarzuciłabym czapkę i szal będąc na dworze :/
Mam nadzieję, że się ociepli.
Idę sobie upiec pizzę, moją ulubioną, z szynką i ananasem mmmmniam :)
Ktoś chce?

dzisiaj mam dziwny objaw, slinie sie na potege ;/
nie wiem dlaczego, ale czytalam, ze czesto to sie zdarza w pierwszym trym

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry