reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka - jeszcze nie wiem czy z nich trudno się podnieść - podobno ciężko ale dlatego że człowiek popada w błogostan lenistwa :-D A w zależności jak je sobie ułożysz tak masz niskie albo wysokie :tak: A ja robiłam i przy Karoli i teraz jako pierwszy Pre-test taki z matką z dzieckiem na rękach - mąż się śmieje że to Agnieszka Włodarczyk z córcią na nim jest :-p Ale naprawdę podobna :-D A co do rozpulchniania - nie wiem o czym mówisz :-p Chyba nie doczytałam :-) Przepraszam ale nie wiem o co biega :sorry:

monia - teraz będę jak ta powalona czekała na kuriera :-D Mam tylko nadzieję że kurier mi to wniesie na górę bo przeca nie mam szans tego wnieść sama :sorry: Chociaż jak zobaczy ciężarną matkę z dzieckiem to może go sumienie ruszy :-p

Pachnie ślicznie, wszystko gotowe, teraz tylko musi trochę przestygnąć i szamiemy :-D Ehh... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce teraz :-p
Sol ja tez nie wiedziałam o co kaman z tym rozpulchnieniem dopiero mama mi powiedziała i odrazu pobiegłam sprawdzić :) no szyjka macicy jest taka miękka gąbczasta i tak jakby dużo jej było trzeba paluszkiem sprawdzić :)

Mama- dobre wieśći :-) Za Ciebie również trzymam kciuki:happy: W jakim szpitalu Twój gin pracuje?

Marylka- haha, śmieje się z tego "rozpulchnione". Oby Ci się udało:-)

Zmykam dalej do pracy, miłego popołudnia wszystkim:-)
no wiem wiem trzymam sie tego rozpulchnienia jak rzep psiego ogona - w tym cyklu to moja jedyna nadzieja :) a ostatanio mało jej było :) więc rozumiesz :)

reklama
Marylka, tak byłam, więc coś z tym "rozpulchnieniem" jest na rzeczy...

sol, no może masz jakiś sąsiadów co to chętnie za drobniaki na piwo, wyniosą ci kanapę ?

marylka - ja przy Karoli i teraz jedyne co obserwowała to miny mojego męża w fazie ekstazy :-D Bo obserwacje tempki i śluzu mnie dołowały a chcieliśmy na luzie :tak: Wiec Ci nie powiem :-D

pscółka - oj racja - powaliło mi się :-D Chyba ta sama albo pierońsko podobna :-D

marta - geriatrię która zamieszkuje 85% klatki czy studentki co wynajmują nade mną? :-D Jakbym miała normalnych - młodych sąsiadów to tak ale niestety geriatria rządzi u mnie w bloku :-p Przynajmniej nikt dyskotek nie robi po nocach (prócz nas jak Karola nie chce spać) :-D

My już po obiadku, Karola ładnie zjadła przy babci a teraz się bawią w chowanego. Idę zrobić sałatkę owocową :-D
Spadam pogadać z mamą :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- zaciskam moooocno &&&&&&&&&&&& i w piatek daj znac jak test!!
ZAPMARTA- czesc kochana-ja mam kompletny brak apetytu-nie czuje glodu i jak na cokolwiek patrze to na nic nie mam ochoty,zjadlam dzis tylko 2 gofry i pol malej bulki ze slonecznikiem..

mam nadzieje,ze jutro bedzie dla mnie szczesliwy dzien;-)

jade po Zunie:)):-)

mama dzieki za kciuki :)
sol i Martusia za odpisanie :) buziaczki :):)

czekam czekam czekam oby @ nie przylazła za szybko - oj już dawno tak nie świrowałam co ??? :-)

Marylka &&&&&&&&&&&&&& za piątek i za testowanie.

mama, ja tyle godzin "nie zniese";-):-)

sol, a czy ty się orientujesz czy na tym usg połówkowym robione są przepływy ??? bo nie pamiętam jak było z Karolkiem. Mnie wczoraj tylko podała obwody, łożysko i szyjkę.
Nawet orientacyjnej wagi mi nie podała...

Sol - moja kuzynka z takiej pufy korzystała przez całą ciążę i teraz też Jej się przydaje. :)

krakowianka, a czemu wychodzi ci na suwaczku 11 miesiący do kolejnego usg ????
Po prostu nie usunęłam suwaczka, który odliczał do wczorajszego USG. ;) Już usunęłam. ;)

Pszczółka
- tu masz link do badań prenatalnych:

Mary-beth - ja myślę, że musisz jutro test powtórzyć, taki "zwykły". :) Trzymam kciuki. :)

Mama - no to mocno kciuki zaciśnięte za jutrzejsze testowanko. :D

reklama
Witam :))
wreszcie się wyspalam, na szczescie ten weekend wolny, to odpocznę ;p
Trzymam kciukii za wszystkie, które testują!!!!
Musi si udac :)
mnie zaraz czekają zakupy, jak mi się nie chce ;/
Ja czuję się dziwnie, piersi mi się zwiększyły, jak przed okresem, ale brodawki są takie same, jak byly ;/ brzuch mnie ciągle boli i... ciągle mam mokro ;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry