• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary-beth, no nie mogę !!!! kurczę najważniejsze, że nie ma @. A test powtórz jutro z rana. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& żeby to było TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie dobrze, choć jak się przemęczę to brzuch pobolewa, ale daję radę.

kala, no to dałaś do myślenia. Pisz tu szybko co to za objawy ??????????

reklama
witam się i ja
u mnie słoneczko wychodzi zza chmur :)

moja starsza pociecha rozchorowała się - ma czerwone gardło i antybiotyk :(

sol - dobrze Cię rozumiem

uciekam robić gołąbki - smaka mi narobiłyście :)

Josephine ale masz bystrego smyka, hihi, fajne to musiało być :-) spryciarz mały, i co zasnął?

Mary-Beth ja Cię doskonale rozumiem, płacz i wypłacz się, wtedy się uspokoisz, emocję opadną. Tulam Cię mocno, ja wierzę że będzie dobrze, musi być. A tam za granicą nie robią betki?

Dzięki, kochana! Niestety, tu jest tak, że jak test pozytywny, to wówczas pobierają krew i robią betę. A tak samemu, to niestety nie można pójść. A szkoda, bo niektórym sikacze w ogóle nie wychodzą, a tak wątpliwości byłyby rozwiane i stres zmniejszony.

Mary-beth, no nie mogę !!!! kurczę najważniejsze, że nie ma @. A test powtórz jutro z rana. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& żeby to było TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie dobrze, choć jak się przemęczę to brzuch pobolewa, ale daję radę.
Dzięki, Martusia! Powtórzę na bank. Na @ w ogóle się nie czuję! :confused::errr: Za to jak chora owszem. No i te piersi się ciężkie zrobiły wczoraj, i sutki takie zaczerwienione... :eek::confused:
A z tymi wizytami u lekarzy, to śmiesznie, bo pogadała babka ze mną 15 minut i skasowała 200 koron (tu się płaci za lekarzy)... :eek::eek: Oni do specjalistów wysyłają rzadko, bo tu lekarz rodzinny ma dużo szersze obowiązki, np. bada ginekologicznie, prowadzi ciążę itd. No, wiec skoro mam w ręku skierowanie do gina na USG i badania, to chyba jestem szczęściarą. Dowiem się, co i jak nawet jak @ przylezie... :nerd::baffled:

Ty się nie przemęczaj, kochana! Ściskam Ciebie i głasiam dzidzię wirtualnie!

Eee, dziewczyny ja sie nie nakręcam bo szanse są małe na zafasolkowanie, dlatego że narazie stosujemy metodę przerywanego. Tak na serio zaczniemy działać w grudniu, może w listopadzie :-) A , że dziwnie się czuje...taka pogoda;-)
Trzymam mocno za Was kciuki:happy:

Pszczólka ta dyrektorka to ma różna fazy takie i nie wiem od czego to zależy... Zanim poszłam na urlop to bylo super - była miła i wogóle. Ajak wróciłam to juz jakieś fochy... Także sie nei przejmuję bo jeszcze nie odkryłam czy moja zachowanie ma jakikolwiek wplyw na jej fazy:laugh2: Pewnie nie...

Marylka ja też mam takie ukłocia pośrodku:) Ale jak tak mam niestety odkąd zaczęłam clo brac... Ale teraz doszło kłucie w jajnikach co jakiś czas i .... STOP!!!!!! Miałam o tym nie myśleć. Jeszcze tylko parę dni!
Ty też wytrzymasz:) Mam nadzieję że obie mamy fasoleczki:))
no ja mam malutko tych ukłuć ale jednak :)

Hej!
Weszłam na chwilkę i przeczytałam o pozytywnych wiadomościach :-)
Mary-beth i Marylko- mocno zaciskam kciuki:-) Chciałabym, żeby już teraz Wam sie udało.

Ja też się dziwnie czuje...ale to chyba nie to, na pewno nie;-)

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku serdecznie:-):-D:happy:
oj bardzo bym chciała i dzięki za kciukole mam nadzieje ze poskutkują :)

Jeśli mi pozwolicie to dopisuje się do was. Starania zaczynamy już w tym cyklu (mam teraz 6 dzień cyklu). Trzymajcie za nas kciuki.

KrolowaFal witaj serdecznie, powodzenia w starankach, trzymamy &&&&&&&&&&&&&

Za mnie dziewczynki trzymajcie od przyszłego cyklu, bo musze ten przeczekać, niestety :-(

Mary to szkoda, że takie tam zasady są bo to jest prawda, że testy nie zawsze wychodzą, a czasem nawet w ciąży też @ jest, ale to już nie wiem jak to możliwe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
helooo;-)
po mojej wizycie sprawy mają sie tak-rozpulchnienie jest ,ale to moze byc po lutce,szyjka sina i powiedzial ,ze to na + jesli chodzi o ewentulaną ciąże,macica powiekszona z 3,5cm na 4,5cm a dzis miala 4,5 cm , 5,5 cm -to tez niby na + ,temp.mialam rano 37,2 ,nie mam apetytu,siusiam,boli pdbrzusze i jestem ciagle śpiąca..
jutro rano robie test jesli beda II mam do ginek zadzwonic-za 2 tyg na wizyte i lutka 1 raz rano i 2 razy na wieczor.

czy jakies nowości na bb:sorry:;-);-)??? nie ma szans na nadrobienie:baffled:
sciskam Was i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry