reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama99 zamieszanie czasem wskazane :):):):):):) ja trzymam kciukasy z całej siły - nawet te u stup :):):) i mam nadzieje że te objawy okażą sie być ciążowymi :):):)

reklama
MAMA99-jak masz dostac @ za 8 dni to test wyszedl dobrze:tak:raczej niemozliwe zeby wykazal ciaze skoto masz jeszcze tydzien do @-tak wiec moim zdaniem test zrobilas za szybko;-)-czyli nadal trzymamy kciuki...:laugh2:MARYLA a myslalas o imionach jak Ci powiedziala o blizniakach:confused:

jestem dziewczyny... jestem i padam.... a mialam sie motywowac na czytanie... yyyy praa mag. stoi w miejscu hyhy
super przezwisko swierek muchomorek no i pasuje jak ulal do marylki ;)))) zycze tobie swirku muchomorku, zeby byly blizniaki!!!! :)

ja tez chertnie bym sie wybrala na zakupy ale w tej chwili kada wolna chwila = czytanie i notowanie
a zakupy uwielbiam, mysle chyba nawet ze w sposob troche zakupocholiczny... choc dzis pwostrzymalam sie i wyszlam z bez niczego ze sklepu zabawkowego : mam taki pod domem akurat mega drogi i luksusowy: zabawki z drewna ponad 100 letnich firm... pech akurat ze taki sklep dla dzieci na drugiej ulicy, bo czasem sie tam skusze na zabaweczke za tyle ze bym 3 w normalnym kupila... :) hehehehehe
ja mam takie cos ze "oszczedzam", powstrzymuje sie od zakupu jak musze tak jakby nadrobic odbic sobie straty... bo ja gapa jetsem i czesto place dodatek za spozniona fakture, albo zgubie papier ze sluzby zdrowia zeby mi akse zwrocili za wizyte/zabieg. standardem jets gubienie kuponow z kasy i pozniej nie moge wymienic produktow, ciuchow, albo anwet wozka chicco ktory sie popsul a mial tylko 8 m-cy.... no mowie wam... czasem to sie sama soba zalamuje. wczoraj te 4 dodatkowe puszki mleka z aponad 60...
a teraz moje najlepsze osiagniecie : mialam kiedys roczny abonament komorki z smsami za darmo i 3ma wybranymi numerami. tylko ze te 3 numery zle zakodowalam i sobie dzownilam ile chcialam. przelew mialam automatyzny i nie sprawdzalam faktur; w 10 m-cu chcac dac wypowiedzenie umowy odkrylam to no i te wszystkie miesiace zamiats abonamentu ustalonego wstpenego 36 euro plailam miedzy 7O a 90
taka ze mnie bizeslomen! ... normalnie czasem to mi samej siebie zal ahahahahahaha

mama99 zamieszanie czasem wskazane :):):):):):) ja trzymam kciukasy z całej siły - nawet te u stup :):):) i mam nadzieje że te objawy okażą sie być ciążowymi :):):)

no i jak ja się czuję , bolą cucuny , już mniej niż kilka dni temu , teraz został tylko większy rozmiar :-D:-D mąż zadowolony z tego . :-D:-D .
i czasem mam jakieś dziwne obiawy , - jakoś mi duszno , mdli mnie ale tylko czasem , i mam jakoś mniej energi , - a może to przed @, tak jest wiesz każda z nas ma inaczej , nie mam parcia na szkło ale fajnie by było . wreszcie już być zafasolkowaną . niemogę się doczekać bety , szlag mnie trafia że to jeszcze tyle dni .

JOSEPHINE-witam,witam padniet,a studentke:-Dile masz tych egzaminów,ze tak kujesz:confused::laugh2:zycze powodzenia!!! MARYLKA-widzialas co Ci napisalam-ze skoro bedziesz miala 3 dzieci to znaczy,ze bedziesz dobrze zarabiac:tak::-D:-Dczyli,ze sklep sie rozkreci:laugh2::laugh2::-pja juz koncze moj koktail-mam nadzieje,ze nie bede do kibelka w nocy latac:baffled::laugh2:

josephine: Ty to też artystka jesteś :):):):):) świr i artystak oraz matka polka :):) to prawie jak drużyna pierścienia hahahahaha
mama05: jakoś nie mam pomysłu na imie dla chłopca ignaś -nawet ładnie ale ignacy - dziwnie brzmi no i coś mi sie zdaje że się kamilowi nie spodobal ale jeszcze bardzo marek mi się podoba np a dla córy to kompletnie nie wiem podoba mi sie zuzia i zosia - ale u nas bardzo dużo w mieście już tych imion i chciała bym przez to jakoś inaczej dać podoba mi się hania - ale znam jedną straszny flegmaty :):):):):) i nie mam pojęcia , kutcze niektóre dziewczyny to już w dzieciństwie wiedzą a ja??, ja mam problem z takimi decyzjami :( nawe na obraczki nie mogłam się zdecydować :( wybraliśmy dwie i nie wiedziałam który model wybrać aż w końcu kamil wybrała i na szczęście jestem zadowolona mamy mieszane białe i żółte złoto w środku białe na tym takie niby dwiazdeczki niby promyczki wyrawerowane - coś w tym stylu a po brzegaż żółte złoto :):)

mama05: widziałam widziałam no i są dwa wyścia albo będe dobrze zarabiac albo będzie wpadka :):):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale jak to mówi mój k co bedzie to będzie pokocham jak swoje :-D:-D:-D:-D:-D troche mnie ten termin zajścia przeraża że to szybciej niż na miom suwaczku by miało byc :-D:-D i jak to będzie ze sklepem ale jakoś sobie poradze - musze :):):) zobaczymy pod koniec roku czy przepowiednia sie sprawdzi :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOSEPHINE-witam,witam padniet,a studentke:-Dile masz tych egzaminów,ze tak kujesz:confused::laugh2:zycze powodzenia!!! MARYLKA-widzialas co Ci napisalam-ze skoro bedziesz miala 3 dzieci to znaczy,ze bedziesz dobrze zarabiac:tak::-D:-Dczyli,ze sklep sie rozkreci:laugh2::laugh2::-pja juz koncze moj koktail-mam nadzieje,ze nie bede do kibelka w nocy latac:baffled::laugh2:

ja nie mam zadnych egzaminow, mialam w I semestrze, a w II mam tylko do zrobienia 2 referaty : pikus no i zanim zajde w ciaze to najpierw musze splodzic 100 stronicowa prace magisterska a narazie jestem na etapie czytania i robienia MINI notatek hehe , a raczej podkreslania tego co czytam ;) obym tylko dala sie rade obronic max we wrzesniu zeby juz byl koniec bo jak wypadnie powtorzytc rok i psiac nowa prace to sie chyba potne... :////

Witam moje Kochane e-koleżanki:tak::tak:

Melduję, że żyję i przepraszam, że nie zaglądałam ostatnio...

Nie zaglądałam, ponieważ musiałam troszkę swoje myśli poukładać, a wchodząc na forum, wszystko do mnie powracało. Już jest troszkę lepiej... No i te problemy, ale także jest już lepiej :)

Pozdrawiam wszystkie i witam nowe osóbki

Ostatnia edycja:
MARYLA- druzyna pierscienia:-D:-D:-DTy masz teksty,ale wchodze w ta druzyne:tak:my tez mamy obraczki z bialego i zoltego zlota;-)JOSEPHINE-rozumiem to powodzenia w pisaniu bo nie chcemy zebys przekladala starania ,no i nie chcemy zebys sie pociela:no::-D

ewcia-witam,rozumiemy-dlatego nie bedziemy rozdrapywac ran-jesli nie bedziesz chciala nie bedziemy poruszac bolesnego tematu...ciesze sie,ze wrocilas i masz sile nadal z nami pisac. sciskam:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama05 (i inne dziewczyny też mogą:)) spójż na to zdjęcie Obrazek 1 z 1 z Albumu <span class="normal">z wesela</span> ta rozrechotana osoba po środku to moja mama na samiuśkim początku mojego wesela - ona nie jest pijana ona już tak ma ciągle się rechocze więc spujrz i pomysl czy jesli wychowuje mnie taka kobieta to ja mam inne wyjście - nie mam musze walić takimi tekstaki )::):):):):):)

Ewcia mam nadzieje że już wszystko sobie poukładałaś i się nie gniewamy że nie zaglądałaś ale rób to częściej oczywiście w miare możliwości i chęci :):)

mama05 ale mama moja by sie zdziwiła jakbym blixniaki urodziła - dopiero bym jej numer odwaliła (choć w sumie całe życie płatam jej niespodzianki) ona strasznie sie boi że będą bliźniaki i mówi o nie tylko nie to hahahahaha

josephine na pewno sie wyrobisz z praca ja powiem tak swoją pisałam 2 lata :):):):) rok i 11 m-cy napisałam 1/2 pracy a w półtorej tygodnia drugą połowe i po 4 dniach sie obroniłam :):):) więc nie buj żaby i licze że Ty się jednak w tym roku obronisz a nie jak ja :):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry