maryla86
Fanka BB :)
no własnie inaczej być nie mogło 
josephine no to szykuj mężulkowi kolacyjke i koniecznie jutro do nas zajrzyj kochana bo my tu na Ciebie cały dzień czekamy
u mnie cała rodzina jakaś zwarjowana i przez to życie na warjackich papierach
ale ja własnie tak lubie , a jak jeszcze będa blixniaki to wiecie co to : o matko i córko 

moja kochana babiczka tak zawsze mówi a od niej zgapiała mama a ja od niej - to już chyba tradycja sie nazywa hahaha
Ewcia: oj wierze wierze tyle tego teraz w sklepach jest kupowanie mebli i wyposażenia jest tak super i tak samo nie można się temu oprzec ja ciuszków dla dzieci - ale meble troche droższe są

mama05: co Ci powiem to i powiem ale Jolki fajne babki a jakie yabawne crki rody

wiem to sie nayzwa samochwaa

kurcye utarg do dupz bz po prostu masakra ale po wrce i pryz was mi si humor poprawi jak nie wiem + no jakbzm butle syampana obalia - ale pryzsiegam nie tkneam nawet nie spojryaam w jego strone hahahah
no nie cos z klawiatura zrobilam i nigdz nie wiem jak to odkrecic kto wie ???
josephine no to szykuj mężulkowi kolacyjke i koniecznie jutro do nas zajrzyj kochana bo my tu na Ciebie cały dzień czekamy
u mnie cała rodzina jakaś zwarjowana i przez to życie na warjackich papierach
Ewcia: oj wierze wierze tyle tego teraz w sklepach jest kupowanie mebli i wyposażenia jest tak super i tak samo nie można się temu oprzec ja ciuszków dla dzieci - ale meble troche droższe są
mama05: co Ci powiem to i powiem ale Jolki fajne babki a jakie yabawne crki rody

wiem to sie nayzwa samochwaa

kurcye utarg do dupz bz po prostu masakra ale po wrce i pryz was mi si humor poprawi jak nie wiem + no jakbzm butle syampana obalia - ale pryzsiegam nie tkneam nawet nie spojryaam w jego strone hahahah
no nie cos z klawiatura zrobilam i nigdz nie wiem jak to odkrecic kto wie ???
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Marylka - fajny masz ten sklepik a nowy towar cudeńka - na wspominki mi się zebrało jak Pati była maleńka
, Twoja mama widać że wyluzowana babka i dobrze że jesteś pozytywnie zakręcona