reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no własnie inaczej być nie mogło :)
josephine no to szykuj mężulkowi kolacyjke i koniecznie jutro do nas zajrzyj kochana bo my tu na Ciebie cały dzień czekamy :)

u mnie cała rodzina jakaś zwarjowana i przez to życie na warjackich papierach :) ale ja własnie tak lubie , a jak jeszcze będa blixniaki to wiecie co to : o matko i córko :):):):):):) moja kochana babiczka tak zawsze mówi a od niej zgapiała mama a ja od niej - to już chyba tradycja sie nazywa hahaha

Ewcia: oj wierze wierze tyle tego teraz w sklepach jest kupowanie mebli i wyposażenia jest tak super i tak samo nie można się temu oprzec ja ciuszków dla dzieci - ale meble troche droższe są :):):):):):):):)

mama05: co Ci powiem to i powiem ale Jolki fajne babki a jakie yabawne crki rody :-D:-D:-D:-D:-D wiem to sie nayzwa samochwaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcye utarg do dupz bz po prostu masakra ale po wrce i pryz was mi si humor poprawi jak nie wiem + no jakbzm butle syampana obalia - ale pryzsiegam nie tkneam nawet nie spojryaam w jego strone hahahah

no nie cos z klawiatura zrobilam i nigdz nie wiem jak to odkrecic kto wie ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszka no wywija wywija powiem wam coś wiecie jak sie poznali moi rodzice?? ojciec przyszedł na zabawe do wsi do mojej mamy z jolką - chyba to była jego dziewczyna ale zobaczył jak moja mama tańczy a tamta ponoć niebardzo i zostawił tamta i wyszedł też z jolką tylko że z inną z moja mamą więc wiesz Aga to do czegoś zobowiązuje a może ona tak wywija bo mysli że ją wezmą do tańca z gwiazdami albo że przyjdzie następny lepszy i też ją z parkietu zgarnie :):) moja mamuśka tańcowała całą noc i żadnemu 2paro latkowi nie odpuściła i mało nam kolegi nie zajechała bo jego dziwczyna w ciąży była i nie miała ochoty na tańce za to jedzonko jej podeszło :):):):) no to tyle jesli chodzi o familijne opowiadania :):)
...ale historia super:)))

MARYLA-czuje sie jak bym Cie znala od zawsze;)))) A SKORO NASZE MAMY JOLKI-to moze my siostry!!!!!!;)))))):)))))))))

mama05 kto wie kto wie , kurcze wie ktos jak sie litery poprzestawiaja co trzeba nacisnac + bo sie mecze wiem ze ctrl ale nie pamietam plus co

a ja zawsze chcialam miec siostre zebz sie z nia ciuchami wzmieniac albo brata zebz podrzwac jego kolegow + tak jak dziecko za młodu naoglada sie telewizji to takie ma marzenia w wieku 5-6lat hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 kto wie kto wie , kurcze wie ktos jak sie litery poprzestawiaja co trzeba nacisnac + bo sie mecze wiem ze ctrl ale nie pamietam plus co
Spróbuj przesunąć je strzałką...

a ja zawsze chcialam miec siostre zebz sie z nia ciuchami wzmieniac albo brata zebz podrzwac jego kolegow + tak jak dziecko za młodu naoglada sie telewizji to takie ma marzenia w wieku 5-6lat hahaha
Ja też chciałam mieć zawsze siostrę ale niestety nie mam.Mam za to dwóch starszych braci:))

...a dziewczyny chciałam poinformować że wstawiłam fotkę na zamkniętym forum:)
...i zapraszam także do wstawiania zdjęć:))

reklama
uuuuuffffff ale poczytałam:nerd: Marylka - fajny masz ten sklepik a nowy towar cudeńka - na wspominki mi się zebrało jak Pati była maleńka:tak:, Twoja mama widać że wyluzowana babka i dobrze że jesteś pozytywnie zakręcona:-D
mama05 u nas też marzec zaczął się od rachunków w skrzynce pocztowej:wściekła/y:
A mnie wczoraj chyba zawialo i dziś mnie szyja boli. Jak się odwracam w prawo to jak robocop:crazy:
teraz siedzę w szaliczku i wygrzewam szyjkę, mam nadzieję że przejdzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry