reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia mnie to nawet czasem bawi,ale jak zaczyna za bardzo truć,to zmieniam temat i tyle.albo jej nie mówię o wielu sprawach,tyle tylko,że ja z nią nie mieszkam,a Ty jeszcze trochę musisz się pomęczyć

Bibinka, dokładnie. To wszystko jest śmieszne do czasu, a bardziej denerwujące niż smieszne jak słyszę, że o chora jesteś, bo to za sprawą nienoszenia czapki czy cuś. A ja wolę kaptur cieplutki i tyle :-)

chyba wszystkie tak mamy ze zakupy poprawiaja nam humor , no i jeszcze fryzjer i solarium( jak sobie pojne raz na jakis czas sie wygrzac na 10 min to jestem szczesliwa).
Wiolka, mam podobnie z tą solarką. Jak pójdę to od razu inaczej się czuję. Wcześniej chodziłam gdzie były stare lampy i po 20minut siedziałam i to nic nie dawało. Raz nawet zasnęłam :szok::szok: Szok! :-D A teraz chodzę do całkiem nowego solarium, co prawda byłam drugi raz po 5 minut i jest już widoczna opalenizna :zawstydzona/y::zawstydzona/y: I była nawet bryza - hehe taka lekka mgiełka deszczowa na ciało. I solara dodatkowo stojąca to też plusik

Ja to jakaś dziwna jestem :) :) :)
nie lubię chodzić do fryzjera,a na samą myśl o solarium to mnie ciarki przechodzą:laugh2:
Solarium to dlatego,że mi i tak niewiele daje, a maksimum mogę na 5 minut iść..:-D:-D
A włosy właśnie ostatnio kombinuję co tu zrobić, żeby nie pojść do fryzjera, a obciąć włosy trochę. jestem w stanie sama się za nie wziąć:laugh2::laugh2:
MArgolcia, tez nie cierpię chodzić do fryzjera brrr.... a włosów nie obcinam, bo kocham moje długaśne :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak idę przed jakimś weselem to mnie telepie jak mam tyle czasu na fotelu siedzieć :angry::angry:

ja sie z niego kilka dni smialam ze jak mozna wlasnej zony nie poznac...:-) ja lubie tak go zaskakiwac.
Wiolka, no to ładnie jak Cię mąż nie poznał hehe na chodniku :-D

mama pamiętam jak pisałaś i o testach i o tabletkach :):) ja pewno tak jak ty będe robic jeden test za drugim puki @ nie przydzie :):):) oj będzie sie działo :):):)

Mama, Maryla dziękuję Kochane:tak:

A zaglądać będę do soboty może częściej, później znów będzie cisza, a to dlatego, że w piątek kupujemy mieszkanko, no i będzie sporo roboty, ale damy radę, w końcu to będzie już NASZ DOMEK:-D:-D:-D:-D
Ewcia, oby się wszystko ułozyło po Twojemu :-)
MAryla, fajną masz mamę widac. Jestem, żyję jakoś. wróciłam od siostry godzinę temu
Życzę Ci tych bliźniaków. Skoro nawet wróżka o nich mówiła to nie przelewki :-D
A ja byłam z siostrą dziś calutki dzień. Byłyśmy na solarce, kupiłyśmy lakiery pikne i mam paznokcie moje długaśne pomalowane na taki ciemny niebieski - wyglądają czadowo :zawstydzona/y::zawstydzona/y: później maseczkę sobie zrobiłyśmy na twarz, a i obiadek razem i w ogóle było nadzwyczaj milo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jutro zaś jadę na szkolenie do pracy, czyli znów za kierownicą :-D:-D Muszę pięknie wyglądać i dlatego pazurki pomalowałam dla odmiany już na inny kolor - cudny ten niebieski. PIerwszy w życiu. Do tego mam zawsze długie pazurki, więc to naprawdę ok wygląda. Często się mnie pytają czy mam tipsy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak mówię, że to moje własne to nie mogą uwierzyć :-)

reklama
kochane kobitki ja juz znikam musze jeszcze skoczyć do łazienki ogarnąć się :) nakremować i do łużeczka grzecznie wskoczyć żeby jutro wcześniej wstać :):)
zapmarta: pamiętaj jutro o zdjęciach my nie zapomnimy :):)

dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy :):):)

pysia: zazdroszcze długich paznokci :) ja obgryzam tzn chyba obgryzałam bo od 2 tygodni zapuszczam :) i nawet mnie nie korci :):)
no fajnie za masz taki super kontakt z siostrą czasami tego zazdroszcze :) ale mam za to super męża i mame i babcie i daje rade jest ok no i sa jeszcze kolezanki choć wiadomo to nie to samo , no I MAM WAS :):):):)

dobra teraz to juuż kończe naprawde :)

Maryla, też sobie sama zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziś idę z siostrą, a ona do mnie:"fajnie, że mamy siebie" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie no, ja na paznokcie nigdy nie narzekałam, nigdy też nie obgryzałam. zawsze bez problemu mogłam zapuścić długie i nie łamią się, bo są mega twarde. Ja nawet tipsów nie muszę robić, bo swoje mam cudowne :-)
A koleżanki swoją drogą. Ja nie bedę mieć przyjaciółki na pewno w jakiejś innej osobie niż siostra. Miałam kiedyś jakąś psiapsiółę, lecz później okazało się to jakimś niewypałem :angry: i nie chcę drugi raz. Wystarczy, że mam Narzeczonego i Kochaną Siostrę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: To moje dwa największe szczęścia :-):-)

Dobranoc, Kochana. Wyśpij się. A i cudne nowe rzeczy, bo patrzyłam na blogasek :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ty to naprawdę wiesz co wybierać do sklepiku :tak:

Agnieszka no wywija wywija powiem wam coś wiecie jak sie poznali moi rodzice?? ojciec przyszedł na zabawe do wsi do mojej mamy z jolką - chyba to była jego dziewczyna ale zobaczył jak moja mama tańczy a tamta ponoć niebardzo i zostawił tamta i wyszedł też z jolką tylko że z inną z moja mamą więc wiesz Aga to do czegoś zobowiązuje a może ona tak wywija bo mysli że ją wezmą do tańca z gwiazdami albo że przyjdzie następny lepszy i też ją z parkietu zgarnie :):) moja mamuśka tańcowała całą noc i żadnemu 2paro latkowi nie odpuściła i mało nam kolegi nie zajechała bo jego dziwczyna w ciąży była i nie miała ochoty na tańce za to jedzonko jej podeszło :):):):) no to tyle jesli chodzi o familijne opowiadania :):)

mama, marylka : moja mama tez JOLKA!!!! z kwietnia baran :)
no to piercien sie sprawdza ;)

no niestety nie da sie ominąć tych rachunków niestety :(, hura naprawiłam klawiature :)
mama05: no dobra ale jutro zajrzyj koniecznie a teraz śmigaj do męzulka bo się pewno stęsknił :)
nika: kuruj się kochana szybciutko żebyś z małą jeszcze na nartach pojeździła :) ciesze się że sklepik Ci się podoba :):)

a ja jestem jedynaczka :( bo jak mama proponowała mi młodsze rodzeństwo to mówiłam że niechcem bo nie będe bawić że moge mieć rok starszego brata albo siostre blixniaczke :) ale mama sie uparła że nie da rady :):):):):) , a miałam mieć brata ale mamcia poroniła :(

pysia: a co Ty taka dziś cichutka ??

Aguś zaraz spojrze na zdjątko :)

mama05: i wiesz co nasze mamy Jolki dały nam nietypowe imiona :):):)

MARYLA-z tym imieniem to moja ewidentnie przegiela!!! ZAPMARTA i JOSEPHINE-wasze tez Jolki?? ;))ale jajka!!! JOSEPHINE ja juz jestem-nadrabialam. jakie plany na dzis???

reklama
maryla-z tym imieniem to moja ewidentnie przegiela!!! Zapmarta i josephine-wasze tez jolki?? ;))ale jajka!!! Josephine ja juz jestem-nadrabialam. Jakie plany na dzis???

hej u mnie dzis troche bezplan
maly sie bawi na podlodze przy muzyce a ja przegladam bb
za oknem wychodzi slonce
o 14 przyjdzie niania to poczytam "az godzine " bo pozniej ejdzie do lekarza no ale dobre i to a jutro jade do biblioteki na 4 godizny z podroza wyjdzie 6 bez mojego smyka
a dzis na pewno spacer bo znow ebdzie miedzy 7 a 8 stopni
tylko obiadu dla salej siebie mi sie nie chce wymyslac....
A ty jakie plany na dzis?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry