reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, marylka : moja mama tez JOLKA!!!! z kwietnia baran :)
no to piercien sie sprawdza ;)

moja tez z kwietnia tez baran :):):) hahahahaha , ja juz Ci mówiłam że my chyba siostry jesteśmy :):):):)

u mnie od rana zimno i mróz brrrrrrrr zimno , paszła won zimo zła , uparta

ja mam plan jak co dzień zrobić duży utarg, mam nadzieje że dziś mi sie uda bo wczoraj była klapa totalna, zaraz zalewam kawusie :):)

Ja wstałam dziś jakaś zamulona i wogule dziwna i zniechęcona i wyczułam że będe miał ochote na fast fuda dziś i wybrałam mniejsze zło kupiłam sobie w markecie gotowe krokiety z kapustą i grzybami jakos nie całe 4 zł 3,7 czy coś tylko zapłaciłam w pracy mam barszczyk więc będzie dziś uczta :):):-D:-D a i wyjdzie ciut zdrowiej i taniej od fas fuda :):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MOJ plany-dzis w zasadzie dzien wolny-zadnych większych obowiązków:no:;-)pranie się pierze,póżniej z Domisiem rozwiesimy-wystawie na ogród,szybciej wyschnie:tak:u mnie karkowka bedzie,wiec juz ja marynuje w przyprawach i oliwie w lodówce. za godzine wydziemy na spacer-zobaczymy ile wytrzymamy w ta pogode-po slonku nie ma juz sladu:no::crazy:MARYLA-trzymaj sie dzielnie z dieta,ja tez zaraz robie kawke bo do sniadania herbate wypilam a kawka teraz sie przyda:laugh2:ide wstawic wode:rofl2:duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzego utargu:laugh2:

halo halo jest tu kto?????

mama ja już nie dziękuje żeby nie zapeszyć :(
czuje się jakby ktos ze mnie w nocy zycie wyssał, może to z baraku seksu :):):):)

ja jestem :))

marylka- niech ten Twoj Kamil juz wraca bo nam sie wykonczysz;-):tak::-)a moze to przesilenie wiosenne-tylko gdzie ta wiosna:confused::baffled:

a ja jutro jak odwioze Zuze do przedszkola to zawoze z Dominikiem auto do mechanika:crazy:znow kasa-przygotowalam 500zl wiec mam nadzieje,ze sporo za to zrobi bo wymienil jakies przeguby,klocki hamulcowe i amortyzatory, w sobote w przedszkolu jest dzien otwarty,wiec idziemy bo Domi od wrzesnia do przedszkola:tak::-Djuz mowi,ze bedzie mial swoja pania;-)poniedzialek "wolny"a we wtorek na 10.30 mam ginek.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a w srode-przeglad auta i znow kasa a na 15.30 dentysta i ....znow kasa-o matko i corko!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry:

hej kobitki:-).musiałam nadrobić,nie wiem jak ja dam z tym radę,jak do pracy po zwolnieniu wrócę...
ale jajka z tymi Jolkami,taki zbieg okoliczności jak z tymi naszymi rocznicami ślubu:tak::-D
marylka niezłą masz mamuśkę,wywija,że ho ho:-D.jak juz będziesz miała te bliźniaki,to z pewnością będzie super zwariowaną babcią:-D.dużego utargu dziś życzę:tak:
josephine powodzenia w pisaniu pracy magisterskiej.ja pamietam,że przysiadłam przez całe ferie i jeszcze tydzień po i już miałam gotową,ale dzień w dzień ślęczałam.oczywiście wcześniej parę miesięcy literaturę zbierałam i badania robiłam.ehhh,to były czasy:-)
wiola ja też mam śniadą cerę,ale jak jest zima i słońca brak,to lubię sie od czasu do czasu wygrzać:tak:,a co do fryzjera,to parę razy się nacięłam,zanim znalazłam właściwego.w sumie to żadnych wariacji na głowie nie robię,ale kiedyś z płaczem wyszłam,bo ja mówię trochę podciąć,a tu mi kobita obcięła z 15 cm z jakimiś strzępami z tyłu głowy:angry::wściekła/y:
ewcia jak tylko będziesz miała ochotę,to zagladaj,gratuluję zakupu mieszkanka:tak:
mama05 to dzisiaj luz blues:tak:.pamiętam,że jak szłam do pierwszej pracy,to dyrektor zapytał się czy planuję mieć w najbliższym czasie dziecko.wkurzyło mnie to ,jak nie wiem co:angry::wściekła/y:.jak się przychodzi do pracy,to trzeba mieć do 25 lat,bez perspektyw na rodzinę i minimum 5 lat doświadczenia...ten nasz kraj,to jest naprawdę daleko w tyle,ehhh....
ja wróciłam do pracy,jak Ala miała 6,5 m-ca.ciężko mi było,ale nie utrzymalibyśmy się z jednej pensji..

hej kobitki:-).musiałam nadrobić,nie wiem jak ja dam z tym radę,jak do pracy po zwolnieniu wrócę...
ale jajka z tymi Jolkami,taki zbieg okoliczności jak z tymi naszymi rocznicami ślubu:tak::-D
marylka niezłą masz mamuśkę,wywija,że ho ho:-D.jak juz będziesz miała te bliźniaki,to z pewnością będzie super zwariowaną babcią:-D.dużego utargu dziś życzę:tak:
josephine powodzenia w pisaniu pracy magisterskiej.ja pamietam,że przysiadłam przez całe ferie i jeszcze tydzień po i już miałam gotową,ale dzień w dzień ślęczałam.oczywiście wcześniej parę miesięcy literaturę zbierałam i badania robiłam.ehhh,to były czasy:-)
wiola ja też mam śniadą cerę,ale jak jest zima i słońca brak,to lubię sie od czasu do czasu wygrzać:tak:,a co do fryzjera,to parę razy się nacięłam,zanim znalazłam właściwego.w sumie to żadnych wariacji na głowie nie robię,ale kiedyś z płaczem wyszłam,bo ja mówię trochę podciąć,a tu mi kobita obcięła z 15 cm z jakimiś strzępami z tyłu głowy:angry::wściekła/y:
ewcia jak tylko będziesz miała ochotę,to zagladaj,gratuluję zakupu mieszkanka:tak:
mama05 to dzisiaj luz blues:tak:.pamiętam,że jak szłam do pierwszej pracy,to dyrektor zapytał się czy planuję mieć w najbliższym czasie dziecko.wkurzyło mnie to ,jak nie wiem co:angry::wściekła/y:.jak się przychodzi do pracy,to trzeba mieć do 25 lat,bez perspektyw na rodzinę i minimum 5 lat doświadczenia...ten nasz kraj,to jest naprawdę daleko w tyle,ehhh....
ja wróciłam do pracy,jak Ala miała 6,5 m-ca.ciężko mi było,ale nie utrzymalibyśmy się z jednej pensji..

no ja chcialabym dac sobie 1,5 m-ca do 2 na pisanie wiec wychodzi ze do 10 kwietnia musze miec wszystko przeczytane. mam miesiac
tylko z eja nie moga pisac godzinami bo w ciagu dnia mam dziecko, a wieczorem ok. 2-3 godziny ale pozniej po calym dniu to tez zmula
na pewno pojade choc na tydzien do tesciow zeby pisac od rana do wieczora no i weekendy wiecej jak tata sie zajmie malym. chcialabym oddac prace do 15.06 i sie obronic pod konie czerwca

bibinka a tym czym sie zajmujesz? podziwiam cie ze dalas rade isc do pracy po kilku m-cach
ja anwet jak zlobek dostane na przyszly rok to chyba wezme tylko na 2 dni w tyg
a za 2 lata maly pojdzie do przedszkola

mama : dominis idzie za rok, a od ktorej do ktrorej bedzie w przedszkolu?
bo tutaj mimo ze moj bedzie mial we wrzesniun jak pojdzie 2,7 roku to tez sie zastanawiam czy dac go tylko do obiadu 8h45-12 czy caly dzien, czyli do 16h20
zal mi go na caly dzien ale z 2 strony miedzy 9 jak worce i 11h50 zeby po niego wyjsc niewiele zdaze zrobic... zobaczy sie

marylka : towi rodziece oboje chyba abrany, co? moi oboje z 2 i 9 kwietnia :)

BIBINKA-witaj-aon u nas w kraju jest tak jak piszesz:angry::crazy:kobiety nie maja lekko-lokciami trzeba sie pchac do posady:dry:a i tak gorzej placom niz facetom:sorry2:mialam Ci sie pytac wczesniej- jak Ci sie podoba na naszym watku,skorzystalas z zaproszenia i nie zalujesz ,chyba co:confused::confused:;-)a jak wrocisz z pracy to bedziesz miala niezla lekyure do czytania na BB:-D:tak:JA WLASNIE BEDE ROZWIESZAC PRANIE. O MATKO-ja tu z Wami pisze a Dominik mi sie rozebral do golasa i biego po pokoju:szok::szok:o co kaman:confused::laugh2:

reklama
mama05: to super że mały już teraz pozytywnie nastawiony do przedszkola , no w końcu siostra chodzi to on tez chce :) ach ta kasa ucieka nam normalnie jak woda przez palce :( niestety taki nasz zywot :)

Bibinka: no z tymi Jolkami to jaja jak berety wyszły a jak sie jeszcze doda te rocznice to juz jazda na całego:)
wiecie ja sie z początku troche wczoraj wystraszyłam tych blixniaków czy dam rade ale stwierdziłam że tak naprawde to boje sie o sklep bo jak sklep będzie dobrze prosperował to będe mogła zatrudnić pracownika i byc z dzieciakami oczywiście i tak bym codziennie sklep odwiedzała bo wiadomo trzeba mieć oko na biznes , a zreszta co ja gadam jeszcze w ciaże nie zaszłam a ja juz o bliźniakach :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry