reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiecie co,lece:tak:moj wrocil z tej siadkowki:-Ddzis mial wolne a ja caly dzie prawie przy kompie,wiec starczy;-)ale jutro sie melduje:-Dkaraluchy dziewuchy...:laugh2::laugh2:no dobra-dziewuszki;-)

reklama
uuuuuffffff ale poczytałam:nerd: Marylka - fajny masz ten sklepik a nowy towar cudeńka - na wspominki mi się zebrało jak Pati była maleńka:tak:, Twoja mama widać że wyluzowana babka i dobrze że jesteś pozytywnie zakręcona:-D
mama05 u nas też marzec zaczął się od rachunków w skrzynce pocztowej:wściekła/y:
A mnie wczoraj chyba zawialo i dziś mnie szyja boli. Jak się odwracam w prawo to jak robocop:crazy:
teraz siedzę w szaliczku i wygrzewam szyjkę, mam nadzieję że przejdzie

Zdrówka życzę:))Kuruj się:))
U mnie następny tydzień zacznie się od opłat ale spoko opłacimy wszystko i będziemy mieli spokojny urlop:)))

Zdrówka życzę:))Kuruj się:))
U mnie następny tydzień zacznie się od opłat ale spoko opłacimy wszystko i będziemy mieli spokojny urlop:)))
Dzięki!!!
fajnie wam że na urlopek wyjeżdżacie:-) My też jak zapłacimy podatek drogowy to rachunki z glowy, chyba że po drodze wynikną niespodziewane wydatki:no:
A gdzie na urlop?

Dzięki!!!
fajnie wam że na urlopek wyjeżdżacie:-) My też jak zapłacimy podatek drogowy to rachunki z glowy, chyba że po drodze wynikną niespodziewane wydatki:no:
A gdzie na urlop?

My lecimy do Polski na 2 i pół tygodnia :)
Nic wielkiego no ale do naszego kraju lecimy za którym tęsknimy ehhh:)
Lecz z drugiej strony nie zostawiłabym Anglii :))

no niestety nie da sie ominąć tych rachunków niestety :(, hura naprawiłam klawiature :)
mama05: no dobra ale jutro zajrzyj koniecznie a teraz śmigaj do męzulka bo się pewno stęsknił :)
nika: kuruj się kochana szybciutko żebyś z małą jeszcze na nartach pojeździła :) ciesze się że sklepik Ci się podoba :):)

a ja jestem jedynaczka :( bo jak mama proponowała mi młodsze rodzeństwo to mówiłam że niechcem bo nie będe bawić że moge mieć rok starszego brata albo siostre blixniaczke :) ale mama sie uparła że nie da rady :):):):):) , a miałam mieć brata ale mamcia poroniła :(

pysia: a co Ty taka dziś cichutka ??

Aguś zaraz spojrze na zdjątko :)

mama05: i wiesz co nasze mamy Jolki dały nam nietypowe imiona :):):)

Hej, melduję się dopiero teraz, bo urwanie miałam w pracy !!!

a jeszcze zanim nadrobiłam tyle stron, to minęło trochę czasu. Was nie można zostawić nawet na minutkę.

moja mama też Jolka, haha:-D i też baba z jajami.

sergeevna
, ani mi się waż znikać z naszego wątku.
Ewunia witamy z powrotem.

Jutro wstawię zdjęcia na zamknięty.

My lecimy do Polski na 2 i pół tygodnia :)
Nic wielkiego no ale do naszego kraju lecimy za którym tęsknimy ehhh:)
Lecz z drugiej strony nie zostawiłabym Anglii :))
Wiem co znaczy tęsknota za rodziną którą ma się w kraju. Mieszkamy aktualnie w Norwegii i też na każdy urlop jedziemy do Polski. Tam czujemy się jednak najlepiej:)

Witaj zapmarta :) no te Jolki coś mają w sobie - dlatego mam taki problem z imionami chyba :) mój kuzyn Karol to był taki agent że przez rok pisał w jednym 16 kartkowym zeszycie wszystkie przedmioty w podstawówce i jeszcze mu wolne miajsca zostały - także Karole to uparciuchy i agnci zarazem będziesz miec wesoło - ale dzieci zawsze nas zaskakują on od małego na pytanie kim będziesz mówił albo bede sobą albo druga wersja będe emerytem :):) i przegadaj takiego :):):):)

Aguś już nawet komentaż wstawiłam :):):):);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jutro wstawię zdjęcia na zamknięty.
Tak wstaw,czekamy:))
Wiem co znaczy tęsknota za rodziną którą ma się w kraju. Mieszkamy aktualnie w Norwegii i też na każdy urlop jedziemy do Polski. Tam czujemy się jednak najlepiej:)
Dokładnie:)
Ja już w Pl nie byłam w marciu będzie 9 miesięcy:(
Ale się teraz wyszaleję,pojadę na zakupy i na pewno pójdę z na jakieś party:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry