P
Pszczółka27
Gość
:-) Dzięki Mama Muszę Ci powiedzieć, że Twój mężuś to super zareagował, a z tymi bliźniakami to fajnie:-) a powiedziałaś już Zuzi i Dominikowi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzeczywiście w pierwszym mogą być bliźniaki ale to podobno też nie reguła bo możesz w pierwszym nie mieć owu albo mieć normalną
Ale miłe :-) Za chwilę przyjdzie kumpel po ta kanapę więc zaraz znowu będę zajęta bo będzie trzeba po wyniesieniu odkurzyć, poustawiać wszystko itp więc będę miała zajęcie 

Witam, trafiłam tu przez przypadek, po prostu muszę coś zrobić bo oszaleję, jestem w okresie oczekiwania na możliwość zrobienia testu...i naprawdę już nie wiem co ze sobą począć aby się nie denerwować. Zaczęłam szukać różnych rzeczy o ciąży i jakoś tu trafiłam, nie czytałam jeszcze w sumie żadnych postów ale według tytułu jestem tu gdzie powinnam hehe. Staram się o dzidzie w zasadzie od tego cyklu, wiem że to krótko ale nie wiem jak długo będę mogła przekonywać męża że czas na dziecko, dlatego bardzo mi zależy aby zajść w tą ciążę...
Jeden test już zrobiłam i wyszedł negatywnie (czy któraś z was też tak miała?) ale pocieszam się że to za wcześnie...
No niestety muszę się w cierpliwość uzbroić