Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się i ja
zajrzałam tylko na chwilkę przywitać się
Pogoda piękna więc uciekam do ogrodu
Marcepanek - śliczny dzidziuś
Mamuś - widzę, że mamy podobne metody organizacyjne
monisia - ja 28 dc mam 24-go ale nie liczę na dzidzię![]()

pracuje wolniej i uważam na nas mocnoDziewczyny wpadam tylko sie przywitac Kochane i zyczyc milego dnia!
My wlasnie jestesmy teraz na dalszym etapie poszukiwan chalupy
Mary Slonce sciskam Cie mocno :*
Renna czuje sie dobrze mdlosci nie mecza tylko ta sennosc i bol piersi ale jest git
Mama pieknego dnia!
Marylka nie pracuj za duzo i dbaj o Was
I dla wszystkich pozostalych babeczek duze :*
przepiękna jest i cudowna Twoja dzidzia gratulujeCześć laski.
Tak jak obiecałam pokaże wam moją dzidzie ;-)
Zobacz załącznik 285547Zobacz załącznik 285548
mam jeszcze dwa zdjęcia ,ale prawie takie same ;-)
Dziewczyny dziękuje wam za wszystkie miłe słowa ,każdej po kolei nie wymienię bo tyle was jest ,ale same najlepiej wiecie :-)
Ewa - no długo!...Mary to co z ta Twoja @? Moze za duzo stresowalas sie ostatnio i dlatego @ sie zatrzymala ale to juz dlugo jak na 46 dc ....

Mnie bardziej martwi, ze nadal plamię!
KrolowaFal - byłam u ginki w zeszły czwartek, gdy jeszcze myślałam, ze to może ciąża... Zrobiła mi USG, ale nic tam nie widziała. Ponieważ mam 25 lat (oni tu maja zestaw rutynowych badań), to zrobiła mi też badanie na chlamydię (wymaz). I tyle. A gdy beta okazała się negatywna, ginka kazała czekać na @...Mary a ty byłaś u ginka? Może powinnaś coś wziąć na wywołanie @?

No, ale tak długiego cyklu nigdy nie miałam i trochę mnie martwi też, ze nadal plamię!!! :-( Jeśli @ jeszcze przez parę dni nie przyjdzie, to do niej znów pójdę, ale to chyba w przyszłym tygodniu, bo dużo teraz pracuję...
Ale obawiam się, że mogę nic nie dostać na ew. wywołanie @, bo oni tu mają niekiedy dziwne metody, polagające na... czekaniu! 
marcepanek : sliczne baby!!!!!!!!
marylka : dobrze, ze K; pomga w ciezszej robocie! uwazjcie na siebie!
No własnie głucho i cicho jak jasny gwinttoście mi pomogły z tym mintajem, jzu se sama poradziłam, ale tu dziś echoooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!