reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monisia - nie umiem Ci odpowiedzieć

a ja zrobiłam test owulacyjny dla jaj i wyszła druga krecha :szok::szok::szok:
czyżbym miała owulację?? :szok::confused:

a u mnie na obiadek bigosik :)

marcepanek - ładna fryzurka :)

Dzieki, może ktos inny bedzie wiedział, co mi powiedzieć....:tak:
A z tymi testami, to wiesz jak jest, ale zawsze warto sie dzis przytulic, a nóż-widelec:-D:-D:-D:tak:

reklama
MARCEPANEK- raz jeszcze pochwale-ślicznie wygladasz:tak::tak:
MONISIA- ja tez myslalam ,ze jak bialy sluz to sie udalo ,ale u mnie jak sie pojawia to poprostu go "olewam" na nic juz nie patrze....w tym cyklu go nie mialam a w poprzednie byl-w żadnym sie nie udalo wiec juz nie wiem jak to jest....

MAJQA- cześć -czekamy na Twoje testowanko.trzymam &&&& może tym razem Ci sie udalo:tak:

Własnie tak myslałm, ze sluz nie ma znaczenia;-) No nic, my działamy w tym cyklu do terminu @, bo nigdy nic nie wiadomo - za 10 dni się wyjasni;-)

MONISIA- dzialaj kochana,ja jeszcze kilka dni musze czekac az sie @ skonczy.potem badanie Tomka wiec musimy od 3 do 5 dni wczesniej sie nie przytulac bo musi byc abstynencja. w srode 29 ma badanie i od 30 bedziemy dzialac..

Ja juz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: Na pewno bedzie si!!!!!
Ja mam wrażenie ze jakby mi sie udało to by mnie piersi bolały albo co, i tak jak mialam przeczucie ze tym razem sie uda, to teraz jest zupełnie odwrotnie....im blizej @ tym gorzej..ehh...:no::no::no:

Witam się i ja ze wszystkimi i z każdą z osobna :-D :-p

Pochwalę się - od początku ciąży nie mogłam założyć szkieł kontaktowych bo miałam wysuszone oczka i ciężko było a dzisiaj się udało i WIDZĘ :-D Boże jakie dziwne uczucie :-p Niby mam niewielką wadę bo -1 ale zawsze :-D

MONISIA- prosze myslec pozytywnie!!!!! ja nie bede szukala zadnych objawow -w tym cyklu bylo nawet badanie usg ktore wskazywalo na wczesna ciąże i co.....takze my bedziemy dzialac i nie mysle kiedy jaki objaw powinien wystapic-w nic juz nie wierze,ani objawy,ani testy jak @ zacznie mi sie spozniac to pomysle co zrobic -narazie czekam na koniec @ i bedziemy dzialac :))

ja bylam w ciąży 3 razy i ani razu mnie piersi nie bolaly:)

mama dziękuje.
A grzywka podobno jeszcze bardziej mnie odmłodziła.
Tomi mówi ,że wyglądam teraz jak taka dziewczynka. A wczoraj w sklepie jak powiedziałam ,że mam syna to sprzedawczyni oczy wywaliła na wierzch i pyta to pani ma syna? A ja tak owszem no to mi mówi -a ile pani ma lat? Jak powiedziałam ,że 21 to się śmiałam bo mówi mi a myślałam ,że z 16 nie więcej :-)

A odnośnie śluzu to może lepiej się nie sugerować bo różnie to bywa.
Jeśli utrzyma się co najmniej tydzień po terminie to wtedy można zacząć się zastanawiać. Ja mam go obecnie cały czas od samego początku.

MARCEPANEK- znam to ,mi tez zawsze dawali o wieeeele mniej niz mam tak mlodo wyglądam :):))

SOL- fajnie,ze widzisz świat :)))) cześć :)

reklama
Marcepanek - jak ostatnio wyszłam od fryzjera to się mnie babka w sklepie o dowód zapytała jak M kupowałam piwo :-D Ubaw miałam że hej - pomijam fakt że kupujemy w tym sklepie często i zazwyczaj jestem tam z córcią :-p Reszta babek ją wyśmiała - bo dziewczyna na stażu była :-p A ja miałam lol bo dowodu nie miałam :-p

mama, monisia - trzymam kciuki za was bardzo mocno :tak: Emilka też trzyma :tak: (choć pewniej ona je ssie :-p ) I macie racje - nie patrzeć i nie wyszukiwać objawów bo raz są raz nie ma :tak:

mama - jestem w szoku jak się fajnie widzi rzeczy wyraźnie :-p bo tak to mgiełka :-p Chyba na 30-ste urodziny sobie laserek zafunduję :-D

Zaraz moja mama przyjdzie to może pojedziemy z M na zakupy jak będzie miał siłę. Jak nie to Karola się z babcią wybawi a ja sobie posprzątam na spokojnie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry