reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ,wrocilam z zakupów,ale
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

czy to nasz wątek:eek::eek::eek::eek::eek:

matko tak pusto to tu nawet w weekend nie bylo:baffled:

no tak wszystkie zaciążyly,zostaly niedobitki i nie ma z kim popisać......

biore sie za obiad.

reklama
hejka ,wrocilam z zakupów,ale
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Czy to nasz wątek:eek::eek::eek::eek::eek:

Matko tak pusto to tu nawet w weekend nie bylo:baffled:

No tak wszystkie zaciążyly,zostaly niedobitki i nie ma z kim popisać......

Biore sie za obiad.
KRZYSIEŃKO - no własnie, my niedobitki musimy sie wspierać, bo nas tak mało zostało:-(
A co robisz na obidek, bo ja nie mam weny, chyba znów kurczak...:zawstydzona/y:

Halo ja tu jestem na posterunku cały czas

tylko mam mega nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo okazało sie ze prawdopodobnie nie będę miała połówkowego w czwartek - głowica ginekologiczna sie zepsuła a potem nie ma lekarza i za 1,5 tygodnia może ale to juz będzie na połówkowe za późno a poza tym oszaleje przez 2 tygodnie

Wróciłam i ja.
Byłam z młodym na spacerze i na zakupach przy okazji i tak nam ponad dwie godzinki zeszły :-)
Dziękuje dziewczyny za komplementy dla mojej dzidzi ;-)
A USG było bardziej efektowne niż same zdjęcia bo w chwili robienia maleństwo postanowiło poskakać sobie ;-)
Ale i tak super.
naga z kostek takich rybnych możesz zrobić po prostu smaczny obiad ;-) a tak poważnie to trzeba ja nieco rozmrozić bo zapewne są takie grube i standardowo podsmażyć w mące lub bułce z jajkiem do tego ziemniaczki i jakaś surówka i dajesz :-)
Krzysia a jak Twój dzień?

NAGAPALMA- czesc kochana,mam nadzieje,ze Twoj żolądek juz lepiej...

MONISIA- napisalam o obiadku wiesz gdzie:))

SORBUS- no qrcze-niezazdroszcze... mam nadzieje,ze moze do konca tyg .naprawią i jak zadzwonisz to bedzie juz si...

NAGAPALMA,MONISIA- musimy sie trzymac razem-my staraczki...

MARCEPANEK- fotki piekne:)) a moj dzień...coz mam 2 dzien @ wiec srednio..od jutra biore estrofem przez 21 dni a od piatku Clo przez 5 dni i od 16 d.c. lutke w 12d.c usg mam juz dosc tego wszystkiego -ciagle biegam z kalendarzem,zeby czegos nie pochrzanic ,niezapomniec...

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam pytanko - chwilę wczesniej pisałam ze pojawił sie u mnie biały gęsty sluz, ostatnio tez taki miałam i @ przylazła - czy to znaczy ze i tym razem sie nie udało?????:-(:-(:-(

mama nie powiem ,że rozumiem bo nie przeżywam tego samego co TY i bardziej to wspieram po prostu kochana. Bo na Ciebie też przyjdzie czas i wierze w to. Dzięki za miłe słowa o fryzurce ;-)
A zresztą pokaże wam tu :-)
Zobacz załącznik 285595
Trochę flash mi po twarzy dał bo biała jak mąka :-)

reklama
monisia - nie umiem Ci odpowiedzieć

a ja zrobiłam test owulacyjny dla jaj i wyszła druga krecha :szok::szok::szok:
czyżbym miała owulację?? :szok::confused:

a u mnie na obiadek bigosik :)

marcepanek - ładna fryzurka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć