reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie się pokwapiłam na tymbarka jabłko-mięta i zostałam zdrowo skopana :-D Nie wiem tylko czy to z radości czy wściekłości :-p

marta - z chęcią oddam termin bo ja chcę na początku miesiąca rodzić :tak: O ile w grudniu się z młodą nie poznamy :-D To się jeszcze zobaczy :-p

maryla - to niezła babcia :-D

kyra - teraz to spokój wskazany a nie nerwy :tak: Zrób sobie to badanie, antybiotyk odstaw i koniecznie później odwiedź lekarza :tak:

sorbuś - gdzie chowasz brzuszek? :-D

ewcia - cwaniara :-p chociaż ja wolę naturalny poród - mniej i krócej szwy bolą :-p No i brzucha nie będę miała rozpłatanego :-) No chyba że zajdzie taka konieczność to niech mnie tną :-p Tylko się nie przemęczaj z tym sprzątaniem :tak:

mama - widzę ze ta dieta przynosi ładne rezultaty :-) Może po porodzie się na nią skuszę :-D

Idę mężowi pomóc z grafikami i tabelami bo trzeba zrobić :tak:

reklama
Witam Kochane!!!
No w końcu tu dzis ruch jak kiedys- nadrobiłam ledwo:-D:-D:-D
SORBUŚ- dziekuje Kochana - BUZIOL:tak::tak::tak:
SZCZESLIWA - Pięęęknyyy brzusio!!!! super ze tyjesz tylko w brzusiu - bo ja to znów będe wygladała jak piłka:zawstydzona/y:
KRZYSIENKO - Ty wiesz moja mordeczko Kochana - dla Ciebie &&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~:tak::tak::tak:

SOL- no jak dla mnie dietka super-jem ,nie cwicze a waga spada..:)
ja tez wole naturalne porody..jak mialam nisko lozysko z Zuza i grozila mi cesarka to plackiem lezalam przez 2 m-ce zeby sie podnioslo ,zeby nie bylo koniecznosci cesarki..

KYRA- a no bedzie gorzej :):):)))hrmony dopiero Cie dopadna ,ale nie daj sie!! :))

Sol - ty na jabłko mięta a ja znów tylko grejpfrutowy sok albo sam grejpfrut ..... mniam :):) a no i uwielbiam jeść cytrynę dodam że bez cukru .....:)
Monia - dziękuje :*:*

Apropo zachcianek...ja dzis robie na obiad gulasz z kasza i kwaszonym ogórasem albo buraczkami:tak::-D:tak: , no i chodzi za mna barszcz czerwony z ziemniakami z zasmazka:zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y:
Poza tym powiedzielismy o dzidziusiu naszej Zuzance, moim rodzicom i mojej najkochańszej siostrze:-D Zuzia w siódmym niebie, babcia z dziadkiem nie mogli uwierzyć - byli w szoku:-D a moja siostryczka sie poryczała i wysciskała mnie jak szalona!!!:-D

Szczesliwa - zapraszam na obiadek:-D:-D:-D
Moim rodzicom wiadomość przekazała Zuzia i tez mysleli ze sobie cos wymysliła:tak::-D:-D:tak:
Mój P pyta się Zuzi wczoraj to ilu nas teraz jest, a ona pokazuje paluszkiem na mój brzuch i liczy 1, na siebie 2, na P 3 i na mnie 4 :-D:-D:-D
Mam jeszcze pytanko , czy miałyście na poczatku wiecej sluzu, czy po lutce tez może byc go więcej???

reklama
Marta- no w sobotę będzie już 10tc, szybko ten czas leci:-)

Sol- u mnie tylko ja i Mąż widzimy pocięty brzuch:-p
a ze sprzątaniem się nie przemęczam:zawstydzona/y:
bo jeszcze nie zaczęłam:laugh2::laugh2:
ale właśnie już spadam od kompa:sorry:

Szczęśliwa- ja z Maciusiem ciągle mogłam pić soki grejfrutowe:tak:
teraz pijam jabłkowe:tak::tak:

A ja tam wolę cesarkę, jak sobie przypomnę bóle z Maciusiem...
auć... na samą myśl boli:zawstydzona/y:
dłużej będę dochodziła do siebie, no ale cóż... wolę cesarkę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry