reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam Kochane!!!!
Ja dzis tylko na moment....chce sie pochwalic beta....dziś 1469:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gin powiedzał ze doskonale i bardzo się ucieszył, takze 25 pażdziernika zobacze mojego Skarbeńka!!!!!

gratuluję :)
córcia śliczna

a ja już posprzątałam
idę dzieciaki ukąpać bo za 2 godzinki jedziemy na imieniny wujka :)
wczorajszy wypad do kina był bardzo udany :) dziewczynki zadowolone :)

a teraz życzę miłego weekendu :)

reklama
Witam sie popołudniowo, Wypad do mlodam udany. Teraz juz w domku czekam na Pola. Pożarłam chńszczyzne, mojego ulubionego kurczaka w mleczku sojowym i miałam popic winkiem ale nie mam korkociagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wisienko oj to zalamka, totalna klęska jak korkociągu brak :-D:-D:-D
A ja nie piję alkoholu odkąd się staramy - co prawda mam chętkę na piwko, w ciąży pewnie nie jestem ale i tak jakoś się boję

Witam się wieczornie w te pustki :-p

A ja byłam na tym dwudziestoleciu szkoły i aż mi głupio było bo byłam jako jedyna z klasy :sorry: W ogóle bardzo mało absolwentów przyszło :no: Karola się wyszalała z "ciocią" - moją byłą wychowawczynią i było miło sobie pogadać na spokojnie ze starym gronem pedagogicznym :-p Tylko że po spacerze ja padłam i spojenie moje też. Nie mogę siedzieć prosto tylko muszę jakoś na boku bo mi się rozłazi i boli jak sam pieron :dry: Tak więc tylko na chwilę zaglądam bo M już poszedł na noc do pracy i mówię :

Spokojnej i owocnej nocy :tak:

Witam sie popołudniowo, Wypad do mlodam udany. Teraz juz w domku czekam na Pola. Pożarłam chńszczyzne, mojego ulubionego kurczaka w mleczku sojowym i miałam popic winkiem ale nie mam korkociagu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wisieńka - jak ja kiedyś byłam zdesperowana to korek nożykiem wydłubałam :rofl2:

Miałam już nie siadać do kompa ale nudziło mi się więc weszłam i na Facebook-u spotkałam kolegę z roku a broni się u tego samego promotora co ja. Mając cichą nadzieję że oddał pracę zagadnęłam czy nie broniłby się ze mną w sobotę - niestety pracy jeszcze nie oddał więc dupa blada ale za to dostałam opracowane pytania na obronę :-D Zaraz idę drukować, usypiam Karolę i siadam do nauki :-D Jednak prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :-D Bo z tych co już się obronili - żaden mi nie dał pytań opracowanych chociaż mieli :-( Wielcy koledzy :dry: Dobrze że Ci prawdziwi się czasami ujawniają :-) Nawet na tydzień przed obroną :tak:

reklama
Witam się wieczorkiem!

Sol - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za obronę, choć to tylko formalność! :happy2:
Krakowianka - wszystko dobrze? Pogłaskaj brzuszek! :-)
Pysia - witaj! Co słychać?
Maran - hej! Zmęczona dziś jesteś? Mam nadzieję, że Ali katar szybko minie i że Ty będziesz miała okazję ciut odpocząć! :tak:
Monisia - piękna betka! Gratulacje! :-):-)
Majqa - witaj! Jak samopoczucie? ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie!
My z M. byliśmy u jego dziadków. :-) A w drodze powrotnej jakichś mdłości dostałam, i bólu głowy i brzucha! Straszne to było! :confused::crazy::baffled::baffled: Aż spać poszłam po powrocie... Teraz lepiej.

Miłego wieczorku!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry