reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane!!!!
Ja dzis poimprezowa;-)
SOL - dziekuje za zyczenia dla ZUZI!!!!:tak::tak::tak:
A to zdjecia z imprezki mojej Królewny
DSCN1552.jpgDSCN1556.jpgDSCN1550.jpg

reklama
WItam i zyczę wszystkim miłej soboty:-):-)
My już po sniadanku i zaraz biorę się za porządki w mieszkanku bo ostatnio coś się zapuściłam:sorry2: A jutro goście;-)
MARY &&&& żeby im się spodobało mieszkanko i żeby złożyli ofertę:tak::tak:
Więc jeszcze raz miłego dnia dla wszystkich babeczek:-):-):-)

Monisia śliczna księżniczka:))

Mary - to zycze żeby im się domek spodobał!
I dziękuję za slowa otuchy. U mnie to jest teraz tak że ja naprawdę przestaję myśleć o staraniach. Jakoś tak stwierdziłam że nie mam dalej siły walczyć. Zajmuję sie wszystkim innym. Pracą, urządzaniem domu, zapisałam sie na kurs dla tlumaczy itp. I zwykle nie myślę o dziecku i jest dobrze. Tylko czasem jak tu wejdę to mi się przypomina jak bardzo kiedyś chciałami się i starałam... I jak któraś dziewczyna pisze o II to oprócz radości że komuś się udało, pojawia się iskierka nadziei że może znowu zacznę walczyć i się starać. A tego nei chcę! Bardzo dużo mnie te ostatnie 2 lata walki kosztowały i nie chcę już nigdy tego przeżywać.
Ale też jestem ciekawa co u Was slychać więc cieżko się odzwyczaić od forum:)

Nika miłego dnia:)

Witam dziewczyny. Mój P zaczyna dzis nowe studia, Maciek pojechał na wieś a ja z nadmiarem czasu. Myślałam , ze chociaz dziś odespię ale P tak sie tłukł, ze oczywista mnie obudził. Była ostra wymiana zdań i już nie zasnełam. Dzisaj mam spotkanie z mlodam więc czas minie przyjemnie, zostaje puste późniejsze popołudnie i całe jutro. Posprzatane mam, gotaować dla siebie nie będę, wrzucę kurczaka w piekarnik i tyle. Jak pójde na zakupy to wydam za duzo a musimy oszczędzac bo nam jeszcze brakuje na tego notariusza. Blech
Dziś 18dc, mój organizm ma to w dooopie i idzie własnym rytmem. Owulki nie miałam o czym swiadczy temperatura, śluz i testy. I tyle z moich staranek
monia tez tak mam niestety, gorsze i lepsze dni

monisu sliczna córcia i pewnie udana imprezka
marry witaj kochana, oby plany mieszkaniowe wypaliły. Nasz doradca powiedział wczoraj, ze mamy zdolność na conajmniej 500 000 więc moglibysmy nawet dom kupić ale zostajemy przy tamtym m bo nie chcemy płacić duuuuzych rat, a na dom przyjdzie czas jak Pol skończy edukację i dostanie juz tą upragniona pracę. A ja będę wtedy leze ci pachnieć.
nika witaj skarbie, szybkiego sprzatania i potem przyjemności.

To i ja się witam :-D M za niedługo powinien być już w domku, kawa zrobiona, Karola i ja nakarmione więc ok :-D A przed 12 spadam na zjazd mojej klasy z liceum a że idę z Karolą to muszę wyjść wcześniej :-p

monisia - toż to prawdziwa księżniczka była :-D śliczną masz córę :-D Wykapana mamusia :-D

mery - kciuki zaciśnięte :-)

nika, królowa - dzień dobry :-)

lili - a bo tak się czasami zdarza, mi też się po jakimś czasie takie bolesne @ zrobiły ze płakałam z bólu :-(

monia - to się cieszę że humorek lepszy - oby już na stałe :tak: A wierzę ze każda zostanie mamą - tylko w swoim czasie :tak:

Wisieńka - toś miała poranek :no: Ale trzymam kciuki żeby dzień był mimo wszystko udany :-)

Miłego dnia wszystkim :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia _55 ja cie rozumiem dokładnie ja też tak mialy juz zwątpiłam i nie miałam sily i wpadłam w taką psychoze że nam sie nie uda teraz tylko najszybciej za rok dwa i też zajełam głowe czym innym ale najgorzej zawsze było przed terminem @@ i wchodzić tu też nie miałam ochoty jakoś i niespodziewanie sie udało :)
mam nadzieje że u ciebie tez bedzie niespodzianka i rozumiem Cie dokładnie i pamietam o tobie :)

monisia piekne zdjecia śliczna córunia - widac że po mamie poszła :)

nika :) u mnie też zdało by sie posprzątać :) tak mówie jakbyś wpadła w wir sprzątania i nie miała co z sobą zrobić :)

Dzieki Kochane za miłe słowa:tak::tak::tak:
WISIENKA, MONIA - ja nadzal trzymam za Was &&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~ !!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
LIL - to wredna @.... ale za nowy cykl trzymam równiez &&&&& i mnóstwo ~~~~~~~!!:tak:
MARYLKA - jak się czujesz moja kochana ciężaróweczko????

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Mój P zaczyna dzis nowe studia, Maciek pojechał na wieś a ja z nadmiarem czasu. Myślałam , ze chociaz dziś odespię ale P tak sie tłukł, ze oczywista mnie obudził. Była ostra wymiana zdań i już nie zasnełam. Dzisaj mam spotkanie z mlodam więc czas minie przyjemnie, zostaje puste późniejsze popołudnie i całe jutro. Posprzatane mam, gotaować dla siebie nie będę, wrzucę kurczaka w piekarnik i tyle. Jak pójde na zakupy to wydam za duzo a musimy oszczędzac bo nam jeszcze brakuje na tego notariusza. Blech
Dziś 18dc, mój organizm ma to w dooopie i idzie własnym rytmem. Owulki nie miałam o czym swiadczy temperatura, śluz i testy. I tyle z moich staranek
monia tez tak mam niestety, gorsze i lepsze dni

monisu sliczna córcia i pewnie udana imprezka
marry witaj kochana, oby plany mieszkaniowe wypaliły. Nasz doradca powiedział wczoraj, ze mamy zdolność na conajmniej 500 000 więc moglibysmy nawet dom kupić ale zostajemy przy tamtym m bo nie chcemy płacić duuuuzych rat, a na dom przyjdzie czas jak Pol skończy edukację i dostanie juz tą upragniona pracę. A ja będę wtedy leze ci pachnieć.
nika witaj skarbie, szybkiego sprzatania i potem przyjemności.
a może jednak kup tego costagnusa?? on nie tylko działa na prolaktyne ale ogólnie porządkuje cykl - myśle że warto było by spróbowac :)

monisia czuje sie jak co dzień czyli super i che mi sie szaszłykaaaaaaaaaaaaaaa ciągleeeeeee to jest jakaś masakra z tym szaszłykiem kłade sie spać chcem szaszłyka wstaje chcem szaszłyka podgrzewam kotlety i w końcu ich niejem bo to nie szaszłyk - paranoja jakaś :)

reklama
MARYLKA - To super ze czujesz się dobrze - ja tez nie mam za bardzo zadnych dokuczliwych objawów:tak: mam nadzieje ze przejdę ta ciąże jak z Zuza, bez wymiotów i problemów:-D
A jesli chodzi o szaszłyki to co za problem??? - wykałaczki, mięcho, papryczka czerwona, zółta, zielona, cebulka i cukinia na przyklad i smaaaczneeegooooo!!!!:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry