Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jutro goście;-)

M za niedługo powinien być już w domku, kawa zrobiona, Karola i ja nakarmione więc ok
A przed 12 spadam na zjazd mojej klasy z liceum a że idę z Karolą to muszę wyjść wcześniej
śliczną masz córę
Wykapana mamusia 
A wierzę ze każda zostanie mamą - tylko w swoim czasie
Ale trzymam kciuki żeby dzień był mimo wszystko udany :-)

a może jednak kup tego costagnusa?? on nie tylko działa na prolaktyne ale ogólnie porządkuje cykl - myśle że warto było by spróbowacWitam dziewczyny. Mój P zaczyna dzis nowe studia, Maciek pojechał na wieś a ja z nadmiarem czasu. Myślałam , ze chociaz dziś odespię ale P tak sie tłukł, ze oczywista mnie obudził. Była ostra wymiana zdań i już nie zasnełam. Dzisaj mam spotkanie z mlodam więc czas minie przyjemnie, zostaje puste późniejsze popołudnie i całe jutro. Posprzatane mam, gotaować dla siebie nie będę, wrzucę kurczaka w piekarnik i tyle. Jak pójde na zakupy to wydam za duzo a musimy oszczędzac bo nam jeszcze brakuje na tego notariusza. Blech
Dziś 18dc, mój organizm ma to w dooopie i idzie własnym rytmem. Owulki nie miałam o czym swiadczy temperatura, śluz i testy. I tyle z moich staranek
monia tez tak mam niestety, gorsze i lepsze dni
monisu sliczna córcia i pewnie udana imprezka
marry witaj kochana, oby plany mieszkaniowe wypaliły. Nasz doradca powiedział wczoraj, ze mamy zdolność na conajmniej 500 000 więc moglibysmy nawet dom kupić ale zostajemy przy tamtym m bo nie chcemy płacić duuuuzych rat, a na dom przyjdzie czas jak Pol skończy edukację i dostanie juz tą upragniona pracę. A ja będę wtedy leze ci pachnieć.
nika witaj skarbie, szybkiego sprzatania i potem przyjemności.
mam nadzieje ze przejdę ta ciąże jak z Zuza, bez wymiotów i problemów