reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki!! Kochane jesteście! Ja przed chwilą z basenu wróciłam, zaraz muszę obiad przygotować, potem mam warsztaty, potem korepetycje, dzień w sam raz dla kogoś, kto prawie nic nie spał :/ i nie mam czasu tak Was nadrobić, ale już się trochę orientuję, że są wśród Was dziewczyny, które bardzo się nacierpiały podczas starań o dzidzię :( Tak mi przykro dziewczyny - ja jestem na początku tej drogi a już widzę jaki to koszmar, jak człowiek za dużo oczekuje...

Chciałam Was zapytać, może ktoś się orientuje - jak spóźniła mi się @ to jak mogę teraz liczyć owulację? Bo według starego kalendarzyka powinnam mieć właśnie owulację, ale dziś zaczęła mi się @ - no i tak średnio na przytulanko...A z kolei nie chciałabym przez to stracić całego cyklu - bo jakby dziś była owulka to po @ będzie już po ptakach. Orientuje się któraś jak to jest z tymi przesunięciami? Testów owulacyjnych wolę nie kupować, bo się boję, że świra dostanę z tymi testami.

Buziaczki.

reklama
Dzięki dziewczynki:)
Ja wiem że zostanę mamą:) Kiedyś. Ale nei chcę marnowac zycia czekając na to kiedyś... Może takie odblokowanie dobrze mi zrobi? Nie mierzę tempki, nie liczę dni (nawet nei wiem który dc:) Przypomniałam sobie jak fajnei jest się uczyc:)
Usłyszałam ostatnio takie mądre coś. Że jak się tak strasznie pragnie dziecka i tylko skupia na czekaniu na nie to ono juz zanim powstanie jest strasznie obciążone, bo tyle oczekiwań i planów jest z nim związanych:) Nie chcę tak!

Wisienka tulam i zycze mimo wszystko miłego weekendu:) Macie juz jakieś mieszkanko upatrzone? Wybacz ale coś tam pamiętam że mieliście ale wolę "świeże" informacje:)

No i narobilyście mi ochoty na mięsko... tyle że mi się marzą żeberka z piekarnika.... A tu jeszcze kilka godzin w pracy:(

MARYLUŚ - to dla Was!!!!:-D:-D:-D
szaszłyk.pngSMACZNEGO!!!!!!

Marylka kupię ale chcę od nowego cyklu, zebu juz teraz w polowie nie zaczynać
no ja myśle ze warto :) i pewno lepiej jednak od nowego cyklu zacząć :)
MARYLKA - To super ze czujesz się dobrze - ja tez nie mam za bardzo zadnych dokuczliwych objawów:tak: mam nadzieje ze przejdę ta ciąże jak z Zuza, bez wymiotów i problemów:-D
A jesli chodzi o szaszłyki to co za problem??? - wykałaczki, mięcho, papryczka czerwona, zółta, zielona, cebulka i cukinia na przyklad i smaaaczneeegooooo!!!!:-D:-D:-D
no niby żaden problem a te szaszłyki to robią obok mojej pracy i mi tak pachną i ciąnie mnie jak nie wiem ale nie chcem kupować za bardzo bo nie wiem czy to najzdrowsze a w domu nie ma kiedy zrobić bo jak przychodze to babcia ma już obiad gotowy i przeciez jej nie odmówie a jak sie w pracy najem to bym w domu nie jadła a to grozi babcinym fochem , no ale może jutro uda mi sie faktycznie zrobić :) bo jak nie to w końcu sie złamie i kupie tego szaszłyka :)

lil_maja ja nie pomoge niestety :( nie znam sie :(

a tak wogóle to moje dziadki chcą sie wyprowadzić od nas do bloku bo dziadek mówi ze on chce być całkiem miastowy i szukają mieszkania w sumie już znaleźli ale negocjują cene - wredoty jedne już sie przyzwyczailiśmy do nich no ale dobrze że nie daleko sie wyprowadzają ale jednak :(

monia mamy juz zaklepane, 30 km od wro, bo i tamiej i wolimy bo da wro blisko a równoczesnie z dala od tego zametu. W miejscowości jest wszystko: szkoły podstawowe, gimnazjum, liceum, techniku, basen, korty, boiski, hale sportwoe, przedszkola, przychodnie, szpital, markety, banki, zielono, ładnie cicho. Z Wro za rok będzie łączyła je autostrada. Mieszkanie ma 60 m jest wysoko to minus bo 4 , ostanie pietro.Ale jest sliczne. Noew drzwi, okna, parapety, panele, gładzie , kafle w kuchni i łazience. Bardzo w moim guście. Armatura w łazience nowoczesna i funkcjonalna. Balkon i duza piwnica. 3 pokoje. Cena bardzo fajna. Jak pojedziemy tam w przyszłym tygodniu wstawię zdjęcia.
Kochane ja brykam do Mlodam. Do potem

Dzień Dobry Kochane.
Ja od rana jem, cały czas jestem głodna:-(
Szukam też mieszkania, na razie przez internet... Wszystko się okaże w przyszłym tygodniu. Jak na razie siedzę u Mamy.

Wisieńka Moja Ciocia polecała mi pić kwiat malwy. Podobno jest dobry na cykle itd.

Witajcie. :*

Nie nadrobię Was, mam dzisiaj gorszy dzień. Doczytałam tylko, że Misia ma problemy z mieszkaniem... współczuję... Mam nadzieję, że szybko Wam się uda coś wynająć, a potem kupić. A urlopu dziekańskiego się nie bój. Prawo to ciężkie studia - myślę, że ta dziekanka Ci nie zaszkodzi, a wręcz pomoże.

Dobrego dnia Dziewczyny. :)

reklama
witam i ja wreszcie sie ogarnełam ze wszystkim i Ala jeszcze śpi wiec wpadlam na chwile do Was... kobietki nie traćcie nadziei... wszystko sie jeszcze ladnie pouklada, tylko wiary trzeba i cierpliwości...
u mnie zmeczenie bo Ala ma katar i w nocy kiepsko spi... po za tym daje rade... ale brzuch mi urósl, wiedze to teraz po powrocie z Polski i spodnie już ciązowe musze zakładać lub moje niezastapione domowe dresy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry