lil_maja
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!! Kochane jesteście! Ja przed chwilą z basenu wróciłam, zaraz muszę obiad przygotować, potem mam warsztaty, potem korepetycje, dzień w sam raz dla kogoś, kto prawie nic nie spał :/ i nie mam czasu tak Was nadrobić, ale już się trochę orientuję, że są wśród Was dziewczyny, które bardzo się nacierpiały podczas starań o dzidzię
Tak mi przykro dziewczyny - ja jestem na początku tej drogi a już widzę jaki to koszmar, jak człowiek za dużo oczekuje...
Chciałam Was zapytać, może ktoś się orientuje - jak spóźniła mi się @ to jak mogę teraz liczyć owulację? Bo według starego kalendarzyka powinnam mieć właśnie owulację, ale dziś zaczęła mi się @ - no i tak średnio na przytulanko...A z kolei nie chciałabym przez to stracić całego cyklu - bo jakby dziś była owulka to po @ będzie już po ptakach. Orientuje się któraś jak to jest z tymi przesunięciami? Testów owulacyjnych wolę nie kupować, bo się boję, że świra dostanę z tymi testami.
Buziaczki.
Chciałam Was zapytać, może ktoś się orientuje - jak spóźniła mi się @ to jak mogę teraz liczyć owulację? Bo według starego kalendarzyka powinnam mieć właśnie owulację, ale dziś zaczęła mi się @ - no i tak średnio na przytulanko...A z kolei nie chciałabym przez to stracić całego cyklu - bo jakby dziś była owulka to po @ będzie już po ptakach. Orientuje się któraś jak to jest z tymi przesunięciami? Testów owulacyjnych wolę nie kupować, bo się boję, że świra dostanę z tymi testami.
Buziaczki.

mam nadzieje ze przejdę ta ciąże jak z Zuza, bez wymiotów i problemów