mama05
prrrryy szaaaalona :))
AMALFI- nooo jak na 9 d.c. to duzy-za duzy,a co gin powiedzial ?????bo moj mowi ,ze pekaja przy 23,24 mm a jak rosna wieksze to robi sie torbiel i trzeba dac lek na rozbicie go....Dzien dobry wszystkim!!!!
Ja po pierwszym dniu monitoringu, jestem w 9dc, moj pecherzyk dominujacy ma 25mm, to raz tyle ile mial w poprzednim cyklu, bo na tydz przed @ mial tylko 13,7mm, wiec w ogole nie ma porownania. Ale teraz sie zastanawiam czy przypadkiem nie jest za duzy jak na poczatek cyklu, skoro kazdego dnia rosnie 2mm. Jak myslicie? Jak mialyscie?
WISIEŃKA- ja sie martwie razem z Tobą ,ale wierze tak jak Ty ,ze bedzie si...
MONISIA- hejka
LIL- czekamy na wiesci-bedzie dobrze-&&&&&&&

No, chyba że bym poszła prywatnie, zabuliła kupę kasy, to może by mi ginek zrobił USG, ale zastanawiam się, czy dowiedziałabym się cokolwiek... No, ale nic - teraz to jak wspominałam staranka nieplanowane, bo praca, praca, praca... I ten cykl raczej już spisuję na straty.
Ściskam Cię mocno i czekam na dzień, w którym będziesz miała USG i usłyszysz serduszko!!! 
:-( Dopiero w niedzielę wolne, to może nadrobię.
Wiesz - takie zachowanie personelu czy warunki panujące na oddziale to paranoja - jak musiałam wcześniej zapalać światło w łazience żeby karaluchy pouciekały?